Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim > Genel Sağlık

Uyarılar

Organlar ve Biriktirilen Duygusal Blokajlar

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık Organlar ve Biriktirilen Duygusal Blokajlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ORGANLAR VE BİRİKTİRİLEN DUYGUSAL BLOKAJLAR FİZİKSEL BEDEN, ENERJİ BEDEN VE DUYGUSAL BEDEN ORGANLARIMIZ KALP: Kalbimiz vasküler sistemin (damar sistemi) kassal pompasıdır. Dört odası vardır; akciğerlerle ilgili olan iki tanesi sağ tarafta ve bedenin kalan kısmı ile ilgili olanlar sol taraftadır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi

Organlar ve Biriktirilen Duygusal Blokajlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-09-2008, 04:52 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Organlar ve Biriktirilen Duygusal Blokajlar

ORGANLAR VE BİRİKTİRİLEN DUYGUSAL BLOKAJLAR

FİZİKSEL BEDEN, ENERJİ BEDEN VE DUYGUSAL BEDEN

ORGANLARIMIZ


KALP: Kalbimiz vasküler sistemin (damar sistemi) kassal pompasıdır. Dört odası vardır; akciğerlerle ilgili olan iki tanesi sağ tarafta ve bedenin kalan kısmı ile ilgili olanlar sol taraftadır. Kalbimiz oksijeni tükenmiş kanı sağ tarafa alır, akciğerlere pompalar ve oksijenlendirilmiş kanı sol tarafa geri alır ve bedenin diğer kısmına pompalar.

Biriktirilen duygusal bloklar: Keder, ıstırap, kalp kırıklığı, hüzün, kayıp, korku, üzüntü, reddetme, incinme. Yaşama korkusu veya ölme korkusu, sevginin bloke edilmesi, alma ve vermenin dengesizliği,

AKCİĞERLER: Akciğerlerimiz kanımız tarafından absorbe edilebilen yere hava taşır ve kandan istenmeyen gazları alır ve dış dünyaya atar.

Biriktirilen duygusal bloklar: Korkuya, öfkeye bağlı astım, düşük enerji, ağrılı öksürük.

MİDE: Midemiz sindirilmemiş gıdayı alır ve sindirim işlemine başlar, gıdanın ince bağırsaklar tarafından işlenmesini sağlar.

Biriktirilen duygusal bloklar: Yutulan her şeyin sindirileceği yer... örneğin eski kurallar, ailenin, arkadaşların, öğretmenlerin, doktorların vs. fikirleri. Ülser kişinin bağırsağını yiyen öfkedir, mide sorunları endişedendir, kişinin yaşamına artık uymayan eski düşüncelerin, hislerin, fikirlerin sindirilmesi, değişim korkusu ve onaylamama.

İNCE BAĞIRSAKLAR: İnce bağırsaklarımız karın boşluğumuzu doldurur ve kalın bağırsaklar tarafından çevrelenir. Kısmen sindirilmiş gıdayı mideden alır ve gıdayı daha çok parçalamak için pankreastan ve karaciğerden salgılar kullanır. Vitaminler dahil besinlerin sindiriminden sorumludur.

KALIN BAĞIRSAKLAR: Kalın bağırsağımız suyu, vitaminleri ve mineralleri absorbe eder. Apandisitimizi de kapsar.

Karında biriktirilen duygusal bloklar: Hara merkezi, ifade edilmemiş öfke/korku hislerinin, öfke/korku/suç luluk ile ilgili çözülmemiş durumların depolandığı yerdir.

KARACİĞER: Karaciğer en büyük organımızdır. Çok sayıda kimyasallardan ve değişikliklerden sorumludur. Kan karaciğere besinleri getirir. Karaciğer karbonhidratları yağa ve proteinlere dönüştürür. Kolesterol üretir, vitamin A, D, B12 ve demiri depolar. Toksik maddeleri kandan uzaklaştırır.

Biriktirilen duygusal bloklar : Öfke/korku uzun zaman periyotlarında biriktirilir.

SAFRA KESESİ: Safra kesesi hemen karaciğerin altındadır. İnce bağırsakların başlangıcında salgılanan safrayı (öt) depolar. Safra, enzimlerin yağlar ile reaksiyona irebilmesi için yağların suda çözünmesini sağlayarak yağların sindirilmesine yardımcı olur.

Biriktirilen duygusal bloklar: Öfke sertliği, acılığı aşar

PANKREAS: Pankreas, ince bağırsaklara giden ve proteinlerin, yağların ve karbonhidratları n parçalanmasına yardımcı olan enzimleri salgılar. Pankreas insulin salgılar. Bir bez olarak düşünülür ve hormonlar tarafından ayarlanır.

Biriktirilen duygusal bloklar: yaşamın tadı, canlılığı, tuzu biberi, parıltısı, lezzeti gider, kaybolur.

DALAK : Dalak lenfatik bir organdır. Kanı filtreler ve bağışıklık sisteminde etkindir.

Biriktirilen duygusal bloklar : Geçmiş ilişkiler ile bitirilmemiş işleri depolar. Bu geçmiş ile bağlantı yaratmış olan bir kişinin ölümü, iş, yaşam tarzı olabilir.

BÖBREKLER: Böbrekler elektriksel, kimyasal ve yoğunluk dengelerini ve beden suyunun bütünlüğünü sürdürmek için çalışır. Beden suyu hacmini muhafaza ederler, kan plazmasını işlerler ve bedenimizde asit – baz dengesini sürdürürler.

Adrenallerde/ böbreklerde biriktirilen duygusal bloklar: Bedenin şok/travma merkezi. Sempatik sinir sisteminin aşırı aktivitesi, adrenalin artması, tüm oto – bağışıklık sisteminin iyileşmesi. Her zaman bu pozisyonu şok, travma, hastalık, ameliyat, duygusal dengesizlikler, her çeşit stres, alerjiler, düşük enerji ve korkular için tedavi edin.

ENDOKRİN BEZLERİMİZ

EPİFİZ : Epifiz ve hipofiz bezi bedenin metabolizması ile ilgilidir. Bunlar, bedenin diğer kısımlarındaki diğer salgılara neden olan salgı hormonlarıdır.

HİPOFİZ : (Hipotalamus) Hipofiz bezi estrojen, progesteron ve testosteron yaratmak için hormon salgılayabilir ve ayrıca tiroidi, kemikleri, adrenalleri, annelerde süt üretimini ve su tutulmasını ayarlar.

TİROİD : Tiroid dokularımızdaki oksijen tüketimini artırır ve metabolik aktiviteyi ateşler ve sürdürür.

TİMUS : Timüs lenfatik sistemin bir parçasıdır. Bazı tümör hücrelerinin proteinine saldıran “T” lenfositlerini üretebilir. Biz yaşlandıkça körelir.

ADRENAL BEZLERİ : Adrenal bezlerimiz nişastaları ve yağ asitlerini parçalayan ve metabolizmamı zı canlandıran bir hormon salgılarlar. Adrenal bezleri gözbebeğinin genişlemesi, kalp atışının hızlanması, sinir aktivitesi ve nefes alma ile sonuçlanabilen “savaş veya kaç” yanıtlarından sorumludur.

YUMURTALIKLAR, TESTİSLER : Yumurtalıklar dişi tohum hücreleri (yumurtalar) ve dişi hormonlar, estrojen ve progesteron geliştirir. Testisler sperm ve erkek hormonu testosteron geliştirir.

Biriktirilmiş Duyguların Daha Başka Bulundukları Yerler

BAŞ : Beden için bilgisayar merkezinin olduğu yer. Yaşamlarımızda sürüp giden her şeyi yerleştiririz. Dengede tutmak için tedavi etmek önemlidir, böylece yaşamlarımızı fiziksel, duygusal, zihinsel ve spiritüel seviyelerde düzene sokarız. Başağrıları çoğu zaman dengesizliklere neden olan alıkoyduğumuz (içimizde tuttuğumuz) hislerdir, neden işlerin bizim istediğimiz gibi gitmediğini anlamaya çalışırken oluşur, bunlara gözyaşları, öfke, inkar, çok fazla analiz etme katılır.

GÖZLER : İçsel görüş, hissetme ve işitme ile ilgilidir. (Üçüncü göz veya psişik merkez gelişimi) Başkaları tarafından görülmeme, başkalarının istediği şeyi görmeme, tam burnumuzun önündeki şeyi görmeyi istememe (uzağı görme) veya orada dışarıda ne olduğunu görmeyi istememe (yakını görme). Biriktirilmiş gözyaşlarının tutulduğu sinüs kanallarına bağlıdır. Ayrıca kadınlarda yumurtalıklar ve rahime, erkeklerde prostat bezine ve testislere direkt bağlıdır.

KULAKLAR : Başkalarını işitme, başkaları tarafından işitilme, duymadığımız veya duymayı istemediğimiz şeyleri bloke etme. Yüksek kan basıncı, denge ve açıklık ile ilgilidir.

BOĞAZ : Konuşmak,kişinin kendisini sözlerle ifade etmesi, boğaz blokajları fikirlerle veya sözcüklerle, düşüncelerle veya inançlarla tıkanmaktan, boğulmaktan ortaya çıkar. Söylenecek şeyi söylememe, çok fazla konuşma, boğazının tıkalı olduğunu hissetme.

BOYUN: Yükü, sorumluluğu taşıyan omuzlar ile ilgili, sert boyunlu görüş noktası, destek ile yapma, düşüncede katılık vs.

BAĞIRSAK BÖLGESİ : Kabızlık/hisleri içinde tutma, genellikle öfke ve korku, ayrıca suçluluk. Kolit/ishal eski hisleri, düşünceleri ve fikirleri etkin olarak onlarla uğraşmadan bırakmak.

YUMURTALIKLAR/ RAHİM : Erkeklere karşı öfkeyi depolar, doğumla ilgili konuları, kürtaj, düşük, tecavüz, ensest, suistimal, cinsellik ile ilgili korku/suçluluk/ö fke.

MESANE : Öfke/kovulmuşluk. Cinsellik ile ilgili korku/suçluluk ile ilgilidir.

PROSTAT : Cinsel suçluluk, kadınlara karşı öfke, güçsüzlük, çaresizlik, doğum ile ilgili sorunlar, ensest, cinsel suistimal.

KALÇALAR : Destek sistemi, çoğu zaman yağ engeli yaratabilen öfke/korkuyu barındırır. Çok incinir olma/korunması zlık incelikle kendini gösterir.

DİZLER : Düşüncede esneklik, destek (sol diz içsel duygusal destek, sağ diz dışsal destek, örneğin iş, para, arkadaşlar vs). Anneden destek sol taraf, babadan destek sağ taraf.

BİLEKLER : Anlayış, düşünme ile ilgili, analiz etme ve neden sözcüğü.

AYAKLAR : Dayandığımız, dayanamadığımız şeyler, kendimiz veya başkaları için dayanma, standartlar kurma. Ayaklar, bedenin tüm diğer bölümlerinin noktalarını içerirler. Ayrıca yaşamda topraklanmamı zı temsil ederler.

OMUZLAR : Sağ – aile, iş, dünya, diğerleri vs için taşınan yükler ve sorumluluklar. Sol – kendi yaşamlarımız için içsel duygusal yükler/sorumluluklar , spiritüel/duygusal/ zihinsel büyüme. Suçluluk.

ÜST SIRT : Sağ – birikmiş öfke, çok fazla verme, sinirlilik/dargı nlık gibi küçük öfkeler, biraz kızmış olmak, alma/verme ile dengesiz olma ile kendini savunma. Sol – birikmiş üzüntü, elem, hüzün, kayıp, suçluluk. Çoğunlukla çok fazla almayı, yeterince vermemeyi temsil eder.

ALT SIRT : Öfkenin birikmesi, hislerin tutulması, cinsel stres, karşı cinse karşı engel, cinsel suistimal.

KUYRUK SOKUMU: Yaşamda kalma ile başa çıkma, kundalini aktivasyonu, başarı korkusu, canlılık korkusu, eylem korkusu

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Organlar ve Biriktirilen Duygusal Blokajlar

Sağlık Davranış Değişikliği Telkinle Fiziksel Değişim ve Genel Sağlık Organlar ve Biriktirilen Duygusal Blokajlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ORGANLAR VE BİRİKTİRİLEN DUYGUSAL BLOKAJLAR FİZİKSEL BEDEN, ENERJİ BEDEN VE DUYGUSAL BEDEN ORGANLARIMIZ KALP: Kalbimiz vasküler sistemin (damar sistemi) kassal pompasıdır. Dört odası vardır; akciğerlerle ilgili olan iki tanesi sağ tarafta ve bedenin kalan kısmı ile ilgili olanlar sol taraftadır. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Sağlık telkin cd indir izle İstanbul Genel Sağlık nerededir kimdir Genel Sağlık çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Sağlık hipnoz Genel Sağlık olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Sağlık hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Sağlık kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.