![]() |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini geçmişte yaşananlar bir bir gözümün önüne geliyor hemde ayrıntısıyla o zamanlar neler hissettiğim sanki çok yakın bi zamanda yaşamışım gibi sanki bilinç altı beynim hepsiyle yüzleşip özgür bıraktı... 22sinde 21 gün dolucak az kaldı şöyleki giderek özgürleşiyor beynim düşüncelerim bilinç altım eski olaylardan... |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini bu telkini merak ediyorum doğrusu fakat şu ana çekirdek inanç telkinlerimi dinlediğimden başka bir şeye zamanım yokkrzm67 |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini eskiden kıskanç olan ben şimdi umursamıyorumm :) şuan etkiler bu yönde eskiden köpürdüğüm olaylara daha sakin yaklaşıyorum |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini bilinçaltı temizliği telkini, daha önce dinlediğimiz telkinlerin etkilerini de bilinçaltımızdan siler mi? bilinçaltımızdan neleri siliyor biraz bilgi verebilir misiniz? bir de bu telkinleri satın aldığımızda mp3 olarak mail adresime gönderebiliyorlar mı? |
Re: Bilinçaltı Temizliği Telkini çekirdek inanç telkinlerime ilaveten bilinçatı temizliği telkinini de satın alıp listeye ekledim,yaklaşık 1aydır dinlediğim 10 telkinden biri..zaman zaman gün içinde özellikle ayırıp dinlediğimde (bilinçaltı temizliği telkiinini) beni çok geren, rahatsız eden bi telkin,,,yan etkileri çok fazla ben de bu bilinçaltı temizliği telkininin,, bu telkinnden yarralanan başka arkadaşlardan yorum bekliyorum,, bir de orta yaşlarda olan birisinin daha çok yaşanmışlıkları dolayısıyla yaşadığı olumsuzluklar olabileçeğinden bazı telkinleri dinleme sürecinde yan etkileri daha belirgin agır olabilir diye düşüünyorum,,, |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini listende 10 telkin varsa zaten ağır olur bu süreci daha iyi anlamak için on telkini 5 gün dinle iki gün ara ver 5 gün dinle iki gün ara ver... bu şekilde dinle hem kafan dinlenmiş olur hem etkileri yavaş yavaş hissetmeye başlarsın önerim bu sevgilerle |
Re: Bilinçaltı Temizliği Telkini sevgili kutayhun teşk ederim de bu şekilde dinleme stili nerde var ,ilk senden duyuyorum,,walla ben abdullah beyin dediği 10+3+10+3+10+3 metodu bile deldimy789 iki 10 günlük turdan sora 3gün ara verip 21 günlük dinlemeye karar verdimgirlhaha 7 gün aralıklarla 3 tane 21 gün.. benim çekirdk inanç cd de zaten 13 telkin vardı,,ben acil olmayanları çıkardım..çünkü abd bey benim isteğimle ekledi bazılarını ..örneğin ruh eşi,bolluk bereket,,,,önce temizlik gerekiyo dimiu859 benim anlamaığım bu bilinçaltı telkininde beni acayip geren rahatsız eden bişiler var,,gece uyanıyorum huzurlukla,bii bakıyom çalan telkin hangisi dersiniz..dusun2 |
Re: Bilinçaltı Temizliği Telkini bilinçatı temizliği telkininde beni rahatsız eden bişiler var demek istedimdunk56 |
Cevap: Re: Bilinçaltı Temizliği Telkini merhabalar,,telkinlerin hissedilir derecede faydasını görmeye başladım..15 tane daha sipariş vermeyi düşünüyorum..bu arada çoklu telkin dinlenilmelerinde 21 gün çok ağır harbiden,,10gün bile ağır geliyo bazen,,bu arada kutayhun baya bi kkıdemliymiş telkin konularında:O)) gelişim günlüğü bile varmış,ne mutlu ,,,, |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini bu telkin bedava mı,satın almamızmı gerekiyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:08 PM. |