![]() |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini Ben de bekliyorum bakalım. Ya ben zaten 6 yıldır değişim üzerinde çalışıyorum. Pek çok şeye başvurdum. Zaten şimdiden "wanted!"listesindeyim pek çok kişi için, bakalım sonuç nereye varacak. Çünkü şu bir gerçek ki siz değiştiğiniz de bazıları bundan hiç mi hiç memnun olmuyorlar. Bir arkadaşım yazmış, telkin dinlemeye başladım hiç beklemediğim biri gitti hayatımdan. Benzerler birbirini çekiyor, artık o insanın senden alacağı bir şey kalmamıştır. Siz değiştiğinizde çevreniz otomotikman değişiyor. Yada daha yumuşak bir geçiş belki daha anlayışlı sevecen bir eş şeklinde de gerçekleşebilir. Siz anlayışlı, sevecen, kaprisleri olmayan biri olduğunuzda çevrenizde daha fazla sevilen biri olabilirsiniz. Bu da mümkünactionsmile |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini Bilinç altı telkinimi dinlemede 4. günümdeyim geceleri uyurkende dinliyorum.. ilk 3 gün stres ve aralıklı baş ağırısı yaptı. sanırım isme özel olduğu için etkisi daha çok yoğun oluyor değişim sancılı oluyor.. ayrıca geçmişte olaylar bir bir gözümün onüne gelmeye başladı sorguluyorum sanki.. sevgiler... |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini 5. günüm bugün kendimi inanılmaz hafiflemiş hissediyorum dinginlik var stres gitti diyebilirim :) |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini Bence onun olabilmesi yani o temizliğin senin yanında her an olduğunda içini kıpır kıpır eden ve bir sözü ile sende başka şeyler açabilen biri olması gerekir. |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini Alıntı:
|
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini geçmişin izlerinden kurtulduğumu hissediyorum... bende daha az sinirlenir oldum bildiğin pre için yorgan yakan ben artık çok daha sakin ve mantıklıyım telkinin etkisi hissedilmeye başlandı... ayrıca astroloji ile yakından ilgileniyorum örneğin bu hafta çok gergin etkiler vardı ama ben haytıma mutlu olacağım hoş şeyleri çekmeye başladım enerjiler kötü olmasına rağmen :) sevgiler |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini bilinç altımın temizlendiğini ciddi anlamada hissediyorum arkadaşlar bide bu bilinçaltı temizliği sanırım yaptığımız secret ların, isteklerin, gerçekleşmesinde rol oynuyor :) blokajları kaldırıyor çünkü :) |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini ginka yazdıklarını okudum sevindim... hatta ben de almak istiyorum.. şuan çekirdek inanç cdlerimi dinlemeyi bitirdikten sonra cdyi alıp dinleyeceğim... teşekkürler bilgilendirmen için... |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini Merhaba bende bilinçaltı temizliği telkinini istiyorum nerden sipariş veriliyo acaba? |
Cevap: Bilinçaltı Temizliği Telkini Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 PM. |