Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Realitemizi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmek,kendimizi kendimiz olmak için özgürleştirmektir. Kontrol etmeye çalışmak ,realitenin ne olması gerektiğine uygun olarak,realiteyi değiştirmeye çalışmak için de olsa, realitenin aynı kalması için de olsa çaba ve mücadele gerektirir. Çaba içinde olmak ayrılık ve sınırlılık illüzyonu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-06-2008, 12:35 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 531
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı

Realitemizi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmek,kendimizi kendimiz olmak için özgürleştirmektir. Kontrol etmeye çalışmak ,realitenin ne olması gerektiğine uygun olarak,realiteyi değiştirmeye çalışmak için de olsa, realitenin aynı kalması için de olsa çaba ve mücadele gerektirir. Çaba içinde olmak ayrılık ve sınırlılık illüzyonu ile özdeşleşmektir. Çaba içindeki yaşam teste tabi yaşamdır. Gösterdiğimiz çabaya ve yaptığımız seçimlere göre testi ya geçer ya kalırız.

Bağımlılık, belli kalıplar içinde yaşadığımız realiteye kimliğimizin bağımlı olması ve bu realiteyi kontrol etme ihtiyacıdır. Realitemiz bizim tanımlamamıza uygunsa kendimizi iyi, değilse kötü hissederiz. Bu boyutta huzur yoktur. Çünkü ruh halimiz dış faktörlere bağlıdır. Bağımlılık,sahip olma ihtiyacını yaratır. Çünkü güç kullanarak bir şeyleri realitede tutmaya çalışır. Bu, kaybetme korkusunun ifadesidir.Eğer bağımlı olduğumuz şeylere sımsıkı yapışmazsak, bizi terk edeceklerinden ve bizim de onlarsız bir hiç olacağımızdan korkarız. Bu,hikayemizi bağımlı olduğumuz şeylerle tanımlamaktır; onu kaybetmek, kendimizin bir parçasını kaybetmek gibidir. Bağımlılıklarla yaşamak, korku içinde yaşamaktır.

Kimliğimizi dışsal şeylerle özdeşleştirmek, kendimizin eksik olduğumuzu hissetmektir.Sahip olmak ihtiyacından özgür olmak, kendimizin her şey olduğunu bilmektir. Bütünle eşit şekilde özdeşleşmektir.

Yaraların olduğunda, varlığının bu bölümlerini kendine kaparsın. Varlığının bu kayıp parçaları sana, hayatında bir şeylerin eksik olduğu duygusunu yaşatır. Yara bir delik, bir boşluk gibi hissedilir; eksiklik duygusu ya da başkalarından kopukluk duygusu olarak gelir.

Kendini bütün hissetme ihtiyacı doğal bir ihtiyaçtır. Bütünlük duygusu, tanrısallığımızın duygusudur. Bütünlük arzusundan dolayı, yaranın yarattığı boşluk, eksik olanı bulma ihtiyacı yaratır. İçsel olarak yarayı iyileştirmeye direnmek, yarayı dışsal olarak iyileştirme arayışını başlatır. Eksikliği kapalı bölgemizi bir şekilde temsil eden şeylerle kapatmaya çalışırız. Kendimizi uyuşturarak ya da çok fazla meşgul ederek, geçici bir rahatlama hissedebiliriz. Ama dışsal hiçbir şey, içteki boşluğu tümüyle dolduramaz.

İçsel boşluk duygusunu, dışsal rahatlama yollarıyla umutsuzca doldurmaya çalışmak, bağımlılığın temelidir.Bağımlı olduğumuz şeyi kaybettiğimizde, bağımlılığın örttüğü maske düşer ve yeniden içimizdeki boşluğu hissederiz. Bu boşluktan kaçmak için, boşluğu yeni bağımlılıklarla doldurmaya çalışırız. Oysa boşluğu yaranın iyileşmesinden başka hiçbir şey doldurmaz.

Boşluğu doldurma arayışının ekstrem ifadeleri,takıntılı(obsesif-kompulsif) davranışlar, kendine zarar verme ve fiziksel bağımlılıklar şeklinde olabilir. Tüm bunlar bütünlük arayışı, boşluğun acısından kaçma çabalarıdır.

Bir kişiye duyulan duygusal bağımlılık, o kişiye muhtaç olma duygusudur. Mutluluğumuz, o kişiyi hayatımızda tutmaya bağlıdır. Bu sevgi değildir; o kişiye bağımlılıktır. Sürekli o kişiyi kaybetme korkusuyla yaşamak ve o kişiyi hayatımızda tutmak için sürekli mücadele içinde olmaktır.

Bu korku ya o kişinin bizi terk etmesi ya da karşılıklı bağımdaşlık olarak tezahür eder. Bu ilişkide haz ikinci plana düşer. Çünkü gücümüzü bağımlı olduğumuz kişiye veririz. Tüm bağımlılıkların doğasında olduğu gibi, bir kişiye bağımlılık da bütün olma arzusudur. Diğer kişi, boşluk duygusunu geçici olarak rahatlatır. Bu kişiye sahip olma arzusu,bağımlılık maddemizi elimizin altında tutma arzusudur.

Hayatımız boyunca yaralarımızı taşıma özgür iradesine sahip olsak da, eninde sonunda onları iyileştirme sorumluluğundan kaçamayız. Kendimizi,yarayla yaşamanın onu iyileştirmeye çalışmaktan daha kolay olduğuna ikna etmeye çalışır, yaranın yarattığı boşluğun hayatımızın bir çok alanında yarattığı etkiyi göremeyiz. Hayat boyu yaranın acısını taşıyarak yaşamak, yarayı şimdi iyileştirmenin vereceği anlık en büyük acıdan bile çok daha büyüktür.

İyileştirmeye gücümüzün yetmeyeceği hiçbir yara yoktur. Yaralarımızı iyileştirmek, bütünlüğümüze bilinçli bir şekilde adım atmaktır. Bağımlılıktan özgürlüğe giden yol, koşullu sevmekten koşulsuz sevmeye giden yoldur. Koşulsuz sevgide,hiç kimseyi zorla hayatımızda tutmaya çalışmayız.


Bizimle kalan, bizimle kalmayı seçtiği için bizimledir. Hayatımızdaki her şey ve her kişi,onları tutsaklık altına aldığımız için değil, orada olmayı seçtikleri için vardır. Böyle bir yaşam,sevgiyle kuşatılmış bir hayat sürmektir ve bu sevgiye layık olduğumuzu bilmektir.

Bağımlılıklardan özgürleştiğinde, bir çok şey hayatından çıkacaktır. Görevlerini ve ömürlerini tamamlamış her şey hayatından çıkacaktır. Zaten bunlar, senin sürekli çabanla suni olarak hayatında varmış gibi görünen şeyler olacaktır. Bağımlılıklardan özgürleşmek, realiteyle net bir şekilde yüzleşebilmek ve olanın olmasına izin vermektir. Başlangıçta bu süreç acı verebilir; ama kendine acıyı hissetme iznini vermek bağımlılıklardan özgürleşmeyi getirecektir. Suni biçimde doldurulmaya çalışılan boşluk ortaya çıktığında, boşluğun temsil ettiği yara, onu artık gördüğün için iyileşmeye de başlayacaktır.

Bağımlılıklarımız, yaralarımızı geçici olarak örten yara bantlarıdır. Yara bantları çıkarıldığında yaramız havayla temas ederek nefes alır, iyileşir ve doğal sağlığına kavuşarak bütünün içindeki yerini alır. Bağımlılıklardan özgürleşmenin verdiği acı, kaybetme acısı değildir; yara oluşurken hissetmemek için bastırdığımız acının hissedilmesidir. Kaybettiğimiz şey, yaranın içinde saklanan boyutumuzdu. Bağımlılıklarımızdan özgürleşmek, kaybetmek değil, kaybettiğimiz şeyi yeniden kazanmaktır.

Bağımlılık,yaralarımızla uğraşmama yoludur.Bağımlılıklarla enerjimizi, realitemizi statik tutmaya (sabit tutmaya) harcarız,gelişime izin vermeyiz. Açılım, doğal olarak bizi yaralarımıza götürür. Bu da iyileşmenize ve gelişmenize olanak tanır. Bağımlılık, gelişime ve doğal harekete karşı sürekli olarak mücadele vermek ve sürekli boşluk duygusu içinde olmaktır.

Bağımlılıklarımızla geçici olarak rahatlık sağlarız ama etkisi geçince bir sonraki dozun, bir sonraki bağımlılık nesnesinin peşinden koşarız. Böylece yaralarımızdan özgürleşmek yerine yaralarımızın hizmetkarı oluruz. Bağımlılık içsel köleliktir.

Yarayı açmak, hikayendeki değişime izin vermektir. Açılım, seni daima yaralarına doğru sürükler. Korku içinde olduğunda,enerjini oraya gitmemek için harcarsın. Yara seni kendisine sana acı vermek için çekmez; seni çeker çünkü bir parçan oradadır. Bu parçan seninle yeniden bütünleşmek istemektedir. Tıpkı senin kendi bütünlüğünü aradığın gibi.

Eğer kendine bilinmeyene doğru değişim ve yarayı iyileştirme izni verirsen, bulacağın kendi parçanın hazzıyla hiçbir bağımlılık rekabet edemez. Aradığın gerçek doyum, gerçek haz orada. Gücün orada. Güç, bütün olduğumuzu bilmektir.

Yaralarından kaçamazsın. Kendi parçalarından kaçamazsın. Özgürlüğün onları iyileştirmene bağlı. Bağımlılıklar,yaralarının acısını sürekli olarak hayatında tutan mengeneler. Yaralarının üzerini örten bağımlılık maskelerini at.

Sen Tanrısın /Story Waters

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2008, 01:11 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 531
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart Ynt: iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı

ne güzel bir duygudur korkularını sevmek,beni herzaman motive eden,mutlu eden bir yazı
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-06-2008, 06:34 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 38
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
deliyürek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı

paylasim icin tesekkürler aysegül
__________________
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir
deliyürek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar iyileşerek bütünleşmek çok motive eden bir yazı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Realitemizi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçmek,kendimizi kendimiz olmak için özgürleştirmektir. Kontrol etmeye çalışmak ,realitenin ne olması gerektiğine uygun olarak,realiteyi değiştirmeye çalışmak için de olsa, realitenin aynı kalması için de olsa çaba ve mücadele gerektirir. Çaba içinde olmak ayrılık ve sınırlılık illüzyonu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.