| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ne güzel bir konu açmışsınız bird of paradise, teşekkürler hayattaki en büyük çekirdek inanç bana göre affetmek ve sorumluluğunu kabul etmek. En zorlandığım konuydu ve sonunda geçmişten özgürleşin telkin cd sini aldım dinliyorum affemedemeyenlere tavsiye ederim çok yararını görüyorum.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2012
Tesekkür: 168
47 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ne güzel bir konu açmışsınız bird of paradise, teşekkürler hayattaki en büyük çekirdek inanç bana göre affetmek ve sorumluluğunu kabul etmek. En zorlandığım konuydu ve sonunda geçmişten özgürleşin telkin cd sini aldım dinliyorum affemedemeyenlere tavsiye ederim çok yararını görüyorum..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]()
__________________ yarimistanbul |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Paylaşımlar gerçekten çok değerli ben de teşekkür etmeden geçemeyeceğim :) İyi ki varsın :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() sizlerde bende çok değerliyiz, insanların kendi değerini bilmesi ve anlaması için bir birimize yaptığımız paylaşımlar bunlar, ben teşekkür ederim katıhal fiziği ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Affetmek mi zor? En zor affedeceğiniz şey nedir? Bahse girerim hemen bir şeyler bulup çıkardınız. Hepimizin anı bankalarında geçmişte yaşanmış ve bitip gitmiş ama bugünümüze taşıdığımız şeyler olabilir. Size bir haberim var. En zor affedeceğiniz şey nedir diye sorduğumda gittiğiniz o olay, o görüntü-ler- var ya işte o sizin için henüz bitmemiş bir şey, kapanmamış bir sayfa-lar. Yani henüz vedalaşamadığınız, muhtemel değerlendirmesini bir ara yapıp o şekliyle rafa kaldırdığınız ihtiyaç halinde tekrar tekrar eski notları ile üzerinden geçtiğiniz şeyler. Size bir haberim daha var, o olay var ya, işte o olay sizin toplam enerjinizden çalıyor o günden beri… Çünkü affetmezken cezayı çeken sizsiniz. Bakın içinize, gerçekten baktığınızda size nasıl bir yük oluşturduğunu göreceksiniz. Hatta hadi gelin bir deneme yapalım. Bir çantanız olduğunu düşünün, affetmediğiniz her olay ya da kişi için o çantaya 200 gr. ekleyelim. Çantanız kaç gram ya da kilo ağırlığında oldu??? Hadi çantayı bir an bile bırakmadan her şeyi yapmaya çalışın. Tüm gün ve gece hatta uykuda bile çanta sizinle. Yorucu değil mi? Affetmek sizin iç dinginliğinizi yeniden kazanmanızdır. Yapacağımız şeyler, yaşayacağımız değerlerimiz, ulaşacağımız hedeflerimiz, coşkumuz, tutkumuz, neşemiz, sevincimiz, yaşamımız için olanı olduğu yerde bırakmak ve geleceğe doğru ilerlemektir affetmek. Affetmeye direnç oluşturan düşüncelerden biri de yapılanı onaylama yada yapılana müsaade etmekle karıştırılmasıdır. Affetmek size aynı şeyin yapılmasına izin vermek değildir. Affetmek kararlılığınızdan uzaklaşmak değildir. Affetmek özgürleşmektir, sırtınızdaki çantadan bir tane daha ağırlık eksiltmektir. Kendini affetmek de affetme sürecinin bir parçasıdır. Olayları yaşarken bazen onayladığımız bazen de değiştirmek istediğimiz şeyler yapmış olabiliriz. Herkes içinde bulunduğu koşullarda yapabileceği en iyi şeyi yapar. Siz de öyle yaptınız. Bugün aynı şey olsa daha farklı yapacağınızı düşünüyorsanız bunun sebebi de o tecrübeyi yaşamış olmanızdır zaten. Yaşamasaydınız farkını nereden bilecektiniz ki? Affetmenin ilk adımı her ne yaşadıysanız onu kabullenmektir. Önce yaşamış olduğunuz şeyi kabul edecek sonra bunun parçası olan şey yada kişileri yada kendinizi oradaki performansınızla kabul edeceksiniz. Geri dönüp o anı o olayı olduğu yerde düzeltmek mümkün müdür? Değilse o zaman o anı bağışlamak özgürleştirici bir seçimdir. Bazı şeyleri affetmek daha kolay bazılarını affetmek daha zor gelebilir. Hadi gelin başlangıçta kendinizi çok zorlamadan biraz daha kolay olanlardan başlayabiliriz. Kendinizi sevme yolunda atacağınız önemli bir adımdır affetmek. Geçmişle barışmaktır. Ruhunuza, kendinize yakınlaşmaktır. Tamir etmek, sarmak, sarılmaktır... Evet, affetmek bir seçim aynı zamanda da düşünceleriniz ve duygularınızın katıldığı bir süreçtir. Bu süreci kendi haline bırakıp zaman içinde kendiliğinden iyileşmesini bekleyebilir, onu iyileşmeden rafa kaldırabilir yada bir liste hazırlayıp en çok ve çabuk olarak çözümlemek istediğinizden başlayabilirsiniz. Bir elinize affetmeyi alın ve tartın, tamamen affedebildiğinizi düşünün. İçinizdeki duygunun yıkıcılığından kurtulduğunuz noktadaki kendinize bakın. Tarif edin kendinize detaylarıyla. Diğer elinize de affetmemek ve taşımaya devam etmeyi alın. Onu da tarif edin detayları ile. Her iki eliniz nasıl görünüyor gözünüze? Sonbahar hasat mevsimdir. Sizi yolunuzda yavaşlatan duygularınızın hasatı için denemeye var mısınız? Hadi derin bir nefesle bırakalım içimizdeki bize hizmetini tamamlamış olan duyguları. Yeni ufuklara açılalım beraber. Başka kimler affetme zincirine eklenmek ister? Sevgiyle kalın... alıntıdır
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Kendini affetmek (Kendini suçlu hissedenlere) Düşümde Tanrı ile konuştum. "Demek benimle görüşmek istiyorsun?" diye sordu Tanrı "Eğer zamanın varsa." dedim. Gülümsedi, "Benim zamanım sonsuzluktur." dedi. "Ne sormak istiyorsun bana?" "İnsanoğlunun seni en çok şaşırtan davranışlarını." Tanrı şöyle cevapladı sorumu: Çocukluktan sıkılırlar, büyümek için acele ederler ve sonra çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını kaybederler ve sağlıklarını geri kazanmak için para verirler. Gelecekten endişe ederken bugünü unuturlar, böylece ne bugünde ne gelecekte yaşarlar. Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar, hiç yaşamamış gibi ölürler. Bir süre sessizce oturduk, sonra tekrar sordum: "Bize vermek istediğin hayat dersleri var mı?" Tanrı bir gülümseme ile yanıtladı sorumu: Kimseye kendinizi sevdiremezsiniz, yapabileceğiniz kendinizi yalnızca sevilmeye bırakın Kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. "Zengin bir insan hayatta en çok şeye sahip olan değildir, en az şeye ihtiyacı olandır." "Sevdiğiniz insanları bir kaç saniyede yaralayabilirsiniz, ama yaralarını iyileştirmek yıllar alır. "Affetmeyi, affederek öğrenirsiniz." "Sizi çok seven insanlar vardır, ama duygularını nasıl ifade edeceklerini bilemeyebilirler." İki kişi aynı şeye bakabilir ama farklı şeyler görebilir." Bazen başkaları tarafından affedilmek yetmez, siz kendiniz de kendinizi affetmelisiniz. "ALINTIDIR"
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() AFFET VE HUZURA KAVUŞ. Affetmek istediğin insanı düşün.. o insanın etrafını tanrının ışığı sarıyor… ve sende aynı ışığın içine doğru yürüyorsun.. Işık oluyorsun. Özgürsün. Hiçbir özür bulamazsanda affet.. hiçbir neden bulamazsanda affedeceksin.. Affını kendine saklarsan.. Yanlışların kendiliğinden doğru olmasını beklersen.. Kendini ebediyen kafese tıkmış oluyorsun.. Onu beklersen, özrü beklersen.. Kendini ömür boyu hapse mi mahkum ediyorsun.. onlar seni oraya tıktılar ama çıkarmak senin elinde.. Affetmek başkalarının yaptığını sana yapmak değildir. Hayatta kendine vereceğin en iyi hediyedir.. Kendini affetmek kendine verilecek en iyi hediyedir.. Kendine mükemmelliğin hediyesini ver.. Hisset hayatın ne kadar kolay olacağını.. Hisset geçmişinden kurtulmayı.. alıntı
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() ![]() | ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Vitiligo – ciltte beyaz noktalar : (Ait olmama. Kendini her şeyin dışında hissetmek. Bir gruba dahil hissetmemek.) Bir komşumuz vardı. Eşi yıllar önce ölmüş, el işi yaparak çocuğunu ve kendini geçindirdi yıllarca. Daha sonra oğlu büyüdü ve evlendi. O tabi ki oğlu ve geliniyle birlikte yaşamaya başladı. Ve ellerinde özellikle, beyaz lekeler oluşmaya başladı. Neden olduğunu bilemedi. Doktora gidip ilaçlar aldı. Oysa demek ki o kendini onların yanında fazlalık gibi hissetmeye başladı. Kendini oraya ait hissedemiyordu. Umarım her şey yoluna girmiştir artık onun için |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar AFFETMEK ÖZGÜRLEŞTİRİR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ne güzel bir konu açmışsınız bird of paradise, teşekkürler hayattaki en büyük çekirdek inanç bana göre affetmek ve sorumluluğunu kabul etmek. En zorlandığım konuydu ve sonunda geçmişten özgürleşin telkin cd sini aldım dinliyorum affemedemeyenlere tavsiye ederim çok yararını görüyorum.....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi