Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/)
-   -   affedebilmek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/615540-affedebilmek.html)

elccy 22-09-2010 03:28 PM

affedebilmek

Affetmek gerçekten kolay değildir.ama başardığınız zaman da inanın o kadar hafifleriniz ki,siz bile kendinize inanamazsınız..Affetmek için öncelikle bunu gerçekten ve yürekten istemeniz lazım.İstek ilk adımdır ve devamının gelmesi için gereklidir..
1.Gerçekten ............(affetmek istediğiniz kişinin adı) affetmek istiyorum.diyerek başlayın.

2. Sonra onun karşınızda oturduğunu hayal edin.

3.Ona 'seni çok seviyorum ve yaşadığımız,incindiğimiz ,aramızda geçen her şeyi kabul ediyorum ve bana yaşattığın herşey için seni affediyorum ' deyin yüzüne,gözlerine bakarak....

4.Sonra onunla geçirdiğiniz güzel anları hayal edin ve o anları iyice yaşayın...yüzünüzde tebessüm oluşana dek...

5. onun çocuk olduğu anı imgeleyin(hayal edin) ,nasıl koştuğunu,oyuncaklarıyla oynadığını,nasıl bir çocukluk yaşadığını,hayal edin ve yaşayın...

6. ne kadar masum olduğunu görün ..

7.onunda bir zamanlar çozuk olduğunu,hataları olabileceğini,büyüklerinden öğrendiği herşeyle buralara kadar geldiğini düşünün..

8.o da bir insan ve hata yapabilir..

9. onunda yüreğinde iyilik yatar ve o da sevilmeye değer bir insandır.

10. ve şimdi tekrar onu karşınızda görün ,haya edin..
ve tekrar ona ismi ile hitap edin onu affettiğinizi ve tüm kötü anıları ile onu özgür bıraktığınızısöyleyin.

11.şimdi de bir aynanın karşısına geçip,kendinize bakın.gözlerinizin içine ..ve kendinizide affedin.. tüm bu yaşananları artık kabul ettiğinizi ve kendinizi affettiğinizi söyleyin...ve kendinizi de artık özgür bırakın..

ve artık özgür,huzur dolu ve mutlusunuz...artık affettiğiniz o insanı her gördüğünüzde veya düşündüğünüzde onunla birlikte olan iyi anılarınızı düşünün..onun da içinde iyilik olduğunuı,onun iyi niyetli olduğunu düşünün ve ona hep gülümseyin...O0O0
Elçin Bİtta Taşaner

tolgaasya 22-09-2010 03:59 PM

Cevap: affedebilmek

Geçmişte yaşanan üzüntüleri devam ettirdiğimizde, bundan yine bizler acı çekeriz. Derler ya “zaman en iyi ilaçtır” diye. Geçmişte size yaşatılan bir üzüntüyü, sürekli canlı tutmaya çalışmak, sizi üzmekten başka bir şey getirmez. Ayrıca bu üzüntüyü yaşatan insana karşı içinizdeki kin tazeliğini korur. Affetmek bir erdemdir. Bu duyguyu terk edersek, yerine nefret, kin, intikam gibi kötü duygular geçer.

Paylaşım için teşekkürler.

KURDELE 22-09-2010 04:44 PM

çok doğru ama kaçıncı affedişim artık bu.Görüşmeme kararı aldım dün iki gündürde aramalarına cevap vermiyorum.Affetmek istemiyorum çünkü yine aynı hataları yapacak korkusu taşıyorum.

matri 22-09-2010 06:20 PM

hic bir hata affedilemez bir hata olamaz.. bence affet bagisla

elccy 23-09-2010 12:00 PM

Bence affetmek kendi iç huzurumuz için önemlidir,önce kendinizde herşey başlar ve sizden her tarafa,her kişiye dağılır... affedin arkadaşlar...ve özgür bırakın ,kendinizi,ruhunuzu,kızgınlıklarınızı öfkenizi... sizi hasta ederler... şifalanmak için affetmek lazım.. hayatımızdaki tüm blokeler hep bu affedememezliklerden oluyor...

başarabilirsiniz... y789

pinky9 23-01-2012 01:37 AM

çok etkili bir uygulama olacağına inanıyorum,çok teşekkürler:)

gülsem 23-01-2012 11:48 AM

Alıntı:

KURDELE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769633)
çok doğru ama kaçıncı affedişim artık bu.Görüşmeme kararı aldım dün iki gündürde aramalarına cevap vermiyorum.Affetmek istemiyorum çünkü yine aynı hataları yapacak korkusu taşıyorum.

bence affetmek demek onunla tekrar takrar görüşmen demek değil. onunla yaşadıklarını kendi duygularından özgürleştirmen demek yani ona artık kızmaman aklına geldiğinde kendini kötü hissememen demek. yani onu artık affettim hadi tekrar birlikte olalım değil.

Neptün 24-01-2012 03:11 PM

Ben affettim. Zor oldu ama meditasyonlar sağolsun. Hafifledim epey.

Mirilli 04-03-2012 10:19 PM

Ben hep affediyorum. İçimden gelmesede dilimle yapıyorum. Yapan yine aynısını yapıyor yine affediyorum bu hep tekerür ediyor nedenseutananadam

Lusid 04-03-2012 10:47 PM

Ben bu tekniği deniyorum. Tavsiye ederim. Bence işe yarıyor.

Göbek Bağı Kesme - YouTube

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:13 PM.