Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/)
-   -   Düşleyin, düşleyin, düşleyin… (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/614769-dusleyin-dusleyin-dusleyin8230.html)

tolgaasya 23-08-2010 10:45 AM

Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin…

Bu cümleler gerçekten harika Tolgacım,
Sabah sabah beni yeni bir bakış açısıyla tanıştırdığın için çok teşekkürler. Her zamanki gibi özenli ve içi dolu bir paylaşım olmuş.

İyi ki varsın canım
Sevgiler

cat56[/quote]

Her zamanki gibi; motive edici, sıcak ve içten teşekkürün için, rica ederim.

Alexandra 23-08-2010 11:46 AM

Alıntı:

tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 764023)
Bu cümleler gerçekten harika Tolgacım,
Sabah sabah beni yeni bir bakış açısıyla tanıştırdığın için çok teşekkürler. Her zamanki gibi özenli ve içi dolu bir paylaşım olmuş.

İyi ki varsın canım
Sevgiler

cat56

Her zamanki gibi; motive edici, sıcak ve içten teşekkürün için, rica ederim. [/quote]

Hak edene Tolgacım,
Her şey hakedene....

İyi ki varsın canım
Sevgiler

cat56

tolgaasya 07-09-2010 12:58 PM

Alıntı:

Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763551)
Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluktur.

Çok doğru.Güzel paylaşım teşekkürler..::)

'Ekonomi' kavramını hiç bu açıdan düşünmemiştim. Belki bankacı olduğuğum içindir. u859

papatyagibiyaşamak 09-10-2011 01:44 PM

Teşekkürler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca benim hayal kurmakla ilgili bir sorunum var, sizce bunun çaresi nedir, ben bilemiyorum.
Çok şükür eskisine göre hayal kurmakta iyiym ama, imgeleme yaparken, o anın içindeyken, sanki birisi beni itiyor ve ben ait olduğum yere yani evime düşüyorum. Çok kısa , anlık imgeleme yapabiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?..

tolgaasya 26-10-2011 02:40 PM

Alıntı:

papatyagibiyaşamak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 808520)
Teşekkürler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca benim hayal kurmakla ilgili bir sorunum var, sizce bunun çaresi nedir, ben bilemiyorum.
Çok şükür eskisine göre hayal kurmakta iyiym ama, imgeleme yaparken, o anın içindeyken, sanki birisi beni itiyor ve ben ait olduğum yere yani evime düşüyorum. Çok kısa , anlık imgeleme yapabiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?..

Merhaba, belki negatif düşüncelerinizi pozitife çevirmeniz gerekiyordur. "Hayal Kuran Hayatı Yakalar" isimli bir yazı yazmıştım, göz atarsanız iyi olur.

Sizden başka hiç kimse, sizi hayallerinizden itemez ve çıkartamaz.

papatyagibiyaşamak 26-10-2011 04:30 PM

teşekkürler.. Söz ettiğiniz yazınıza bakacağım...

azraist_24 26-10-2011 05:21 PM

Neye direnç gösterirseniz o yaşamaya devam eder.... Yine çekim yasası:=) eğer imgeleme yaparken bir güç seni o durumdan kopardıgını hissediyorsan gözlerinin önüne deniz ya da güneş getir o an neyi imgeliyorsan hangi mekanda isen mekanını değiştir ve yeniden dene göreceksin imgelediğin yerin yam ortasındasın... Hayallerinin ortasında:=)partysmiley

Janer 26-10-2011 05:39 PM

o kitabı okumak istiyorum ama hem önümde bir sınav hemde bitmemiş bir kitap var :)
Sıraya aldım teşekkür ediyorum paylaşımın için .

tolgaasya 26-10-2011 05:45 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 809450)
o kitabı okumak istiyorum ama hem önümde bir sınav hemde bitmemiş bir kitap var :)
Sıraya aldım teşekkür ediyorum paylaşımın için .

Rica ederim, selamlar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM.