![]() |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Bu cümleler gerçekten harika Tolgacım, Sabah sabah beni yeni bir bakış açısıyla tanıştırdığın için çok teşekkürler. Her zamanki gibi özenli ve içi dolu bir paylaşım olmuş. İyi ki varsın canım Sevgiler cat56[/quote] Her zamanki gibi; motive edici, sıcak ve içten teşekkürün için, rica ederim. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Alıntı:
Hak edene Tolgacım, Her şey hakedene.... İyi ki varsın canım Sevgiler cat56 |
|
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Teşekkürler gerçekten çok güzeldi. Ayrıca benim hayal kurmakla ilgili bir sorunum var, sizce bunun çaresi nedir, ben bilemiyorum. Çok şükür eskisine göre hayal kurmakta iyiym ama, imgeleme yaparken, o anın içindeyken, sanki birisi beni itiyor ve ben ait olduğum yere yani evime düşüyorum. Çok kısa , anlık imgeleme yapabiliyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?.. |
Sizden başka hiç kimse, sizi hayallerinizden itemez ve çıkartamaz. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… teşekkürler.. Söz ettiğiniz yazınıza bakacağım... |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Neye direnç gösterirseniz o yaşamaya devam eder.... Yine çekim yasası:=) eğer imgeleme yaparken bir güç seni o durumdan kopardıgını hissediyorsan gözlerinin önüne deniz ya da güneş getir o an neyi imgeliyorsan hangi mekanda isen mekanını değiştir ve yeniden dene göreceksin imgelediğin yerin yam ortasındasın... Hayallerinin ortasında:=)partysmiley |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… o kitabı okumak istiyorum ama hem önümde bir sınav hemde bitmemiş bir kitap var :) Sıraya aldım teşekkür ediyorum paylaşımın için . |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 AM. |