Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

POZİTİF ENERJİ

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar POZİTİF ENERJİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir ben var bende benden içeri. Yunus Emre Pozitif enerji insanın içinde bir güç olduğunu hissetmesi, içindeki dürtülerin farkında olması ve bunu pozitif yönde kullanmasıdır. Yunus bu sözleri ile içindeki Yunus'un görkemini, gücünü vurgulamak istemiş, içinde onu yönlendiren, düşündüren ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

POZİTİF ENERJİ

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-08-2010, 11:48 AM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart POZİTİF ENERJİ

Bir ben var bende benden içeri. Yunus Emre

Pozitif enerji insanın içinde bir güç olduğunu hissetmesi, içindeki dürtülerin farkında olması ve bunu pozitif yönde kullanmasıdır.

Yunus bu sözleri ile içindeki Yunus'un görkemini, gücünü vurgulamak istemiş, içinde onu yönlendiren, düşündüren ve bir ben var benden içeri diyebilecek düşünce gücü olduğunu anlatmak istemiş.

Yunus'un içinde bir ben daha olduğu yargısı insanı gizemli düşünce dünyasına götürüyor. Pozitif enerji insanın içindeki gücün farkında olması ve bu gücü olumlu kullanmasıyla çok yakından ilgilidir, çünkü insanın içindeki güç öylesine büyük ki olumlu kullanıldığında yaşamdaki pozitif yansımalar siz dahil herkes tarafından çok net hissedilir. Yunus gibi.

Çalıştığım iş yerinde işim nedeniyle bire bir yakın olduğum yirminin üstünde arkadaşım vardı, hepsi birbirinden farklıydı, hepsinin değişik yaşam görüşleri vardı, kimi çok soğukkanlıydı, kimi içine kapanık, kimi konuşkandı, kimi kıskançtı, kimi kinci, kimi sevecendi, içlerinde biri vardı ki herkesin olduğu gibi benim de çok ilgimi çekerdi, çok farklı bir kişiliği olan bu arkadaşım her zaman güler yüzlü, her zaman neşeli tavırlarıyla dikkatleri kendisinde toplardı. Sanki onun için her gün bayramdı, bulunduğu her ortama hemen uyum sağlar, gergin ortamları bile esprileriyle neşeye boğardı. Ayırımsız herkese çok sıcak davranışlarıyla arkadaş gurubumuzun en çok aranan insanıydı, bulunduğu ortama sanki mutluluk yıldızları serpiştirirdi, marjinal bir kişiliği vardı.

Bir gün sordum:

"Sen her zaman çok neşeli ve çok enerjiksin bu enerji nereden geliyor."


"Yaşamdan."


"Sence yaşam ne demek."

"Yaşam o kadar güzel ki, insanları seyrederken çok keyif alıyorum, Tanrı her insanı başka başka özelliklerde yaratmış, öyle ki bir insan bir başkasına benzemiyor, her insanda farklı gizemler hissediyorum, kiminin saçları, kiminin gözleri, kiminin adım atışları, kiminin gülüşü, kiminin kalçası, kiminin elleri, kiminin ses tonu, kimin ten rengi beni çok duygulandırıyor, her insanda başka heyecanlar hissediyorum. Güneş, bulutlar, yapraklar, çiçekler, yağmur ve yıldızlan seyrederken içim gidiyor, her nefes alışta içim içime sığmıyor, yaşamak çok keyifli."

"Peki yaşamdan ne .bekliyorsun."

"Çok şey, yaşamda hedeflerime ulaşmak için beni motive edecek aradığım her şey var daha ne bekleyebilirim ki?"

İnsanlar zaman zaman yaşamda aradıklarını bulamadıklarından umutsuzluğa kapılırlar, hatta zaman zaman beklemediğiniz sürprizler sizi zor durumda bırakabilir, sonuçta durum her ne olursa olsun yaşam devam eder.

Baş eğmek kaçınılmaz gerçekse mağlubiyet yeniklik sayılmaz. Sokrates

Yaşamda her şeye rağmen mücadeleye devem etmek zorunda olduğunuzu unutmamalısınız, siz başarıya giden yolda ilerlerken yenilgiler de olabilir, yenilgi varsa yenilen olaylardır, siz yenilmediniz.

Yaşam boyu hep bir şeyler ararız, ancak yaşamda ne aradığımızın farkında olmalıyız, ne aradığının faikında olan insan bir bakıştan bile değişik duygular hisseder, içi ısınır ve kendini daha güçlü hisseder, yaşamdan keyif alır, daha yaratıcı, daha üretken ve daha kararlı olur.


İnsanlar kendilerini beğenen yaratıklardır, yaşama bağlılığın nedeni, yaşamın zorluklarıyla mücadele etmenin gücünü beğeni duygularından alırlar, insanlar her ne durumda olursa olsunlar kendilerinde beğendikleri mutlaka bir şeyler bulurlar. İnsanların genellikle kendilerinde beğendikleri fiziki özellikleridir, bu içgüdüsel duyguyu herkes yaşar, sokağa her çıkışımızda izlendiğimizi hissederiz, bir de insanın yaptıklarını beğenmesi vardır, düşüncelerini beğenen, yeteneklerini beğenen, beceri sanatını beğenen, başarılarını beğenen insanlar vardır. Asıl beğeni burada başlıyor.

İnsanın kendisini beğenmesi ile birlikte yaptıklarını beğenmesi çok önemlidir, yani insan hem kendini hem de yaptıklarını beğenmelidir, hele yaptıkları başkaları tarafından da beğeniliyorsa kişisel beğeniler insanda pozitif enerji üretir.


İnsan yaptıklarıyla beğenilirse özgüven kazanır özgüven pozitif enerjiye döner.

Özgüven pozitif enerji, pozitif enerji özgüven birbirini aktive eden iki ayrı ancak birbirini tamamlayan duygulardır. Pozitif enerji için önce özgüven şarttır. Çünkü özgüven enerjinin pozitif yönde kullanılmasını sağlar.

İnsan bir enerji kaynağıdır, bir güç kaynağıdır, insan yapısı nedeniyle mükemmeli arar, onun için başarmanın sınırı yoktur, geçmişten günümüze baktığımızda insanoğlunun neler yaptığını, neler yarattığını şaşkınlıkla görürüz, görürüz de kendimize hiç sormayız ben neler yaptım, neler yapabilirim.

Günlük yaşamımızda her gün kullandığımız ampulün farkında olmuyorsak, bir yerlerde bir şeylerin eksik olduğunu düşünmemiz gerek.


Edison'un çağımıza ışık tutan bu buluşunun önemini ancak elektriklerin kesilmesi sonucu fark ediyoruz.

1980 yılında Bayer A.G.'nin Almanya'daki Leverku-sen, Urdingen ve Uppertal'deki fabrika ve Arge / araştırma ve geliştirme laboratuvarlarını ziyaret ettiğimde gördüklerim karşısında çok şaşırmıştım. Buralardaki çalışanlara hayran olmamak elde değildi, araştırma geliştirme laboratuvarlarında çalışanlara ayrı bir hayranlık duymuştum, arge de çalışanların iş disiplini anlayışları, yaratıcı çalışmaları beni çok etkilemişti. Bu insanlar sanki ayrı bir dünyada yaşıyorlardı, insanların çalışmalarını izlerken yüzlerindeki anlam bir mucitin yaratıcı çalışmalarını çağrıştırıyordu, her çalışan sanki o tesislerin gerçek sahibiydi, işlerine karşı gösterdikleri ciddiyet ve çalışma şekilleri hiç görmediğim ayrı dünyaların insanları izlenimini veriyordu. Bir insan ancak bu kadar işine sahip çıkabilir, bir insan ancak bu kadar insanlık için yaratıcı çalışmalar yapabilir, bir insan ancak bu kadar işinin bilincinde olabilirdi. Yaptıkları her işe sanatın yaratıcılık gücünü kattıkları hissediliyor, çevresindeki insanları görmüyorlardı, aslında çevrelerindeki har şeyin farkındaydılar ama işlerine öylesine konsantre olmuşlardı ki sadece yaptıkları işi düşünüyorlardı.

İnsan yapısında bulunan güç kaynağını kullanmak zorundadır, nasıl kullanabilir, ya pozitif hale getirir, kendini geliştirir, uygular, yaratır ya da negatif yönde kullanır olumsuz agresif davranışlar sergiler, ya da tembeldir yerinden kalkmaz tıpkı bir elektrik santrali gibi fazla enerjisini toprağa verir. Tembel insanların da durumlarından memnun olmadıkları gözlenir. Tembel insanlar yapmayı plânladıklarına bir türlü başlayamadıklarından kendi kendilerine yakınırlar, oysa bir kere başlasalar arkası gelecektir.

Çünkü başlamak bitirmektir, hedef önce başlamak olmalı, bir kere başlansa başlamanın keyfine kendi de şaşıracaktır.


Başlamak başarmaktır.

İnsanın tek rakibi kendisidir, insan önce kendini yenmelidir.

Kendinize engel olmayın, bırakın içinizde yaratıcı düşünceler sizi yönlendirsin. Başarıya giden plânlan siz yapın ve uygulayın, her ne kadar kendinizi zaman zaman yalnız hissetseniz de aslında yalnız olmadığınızı bilmelisiniz, içinizdeki sizi hissedin, içinizdeki sizin sesini dinleyin, kimseden yardım almanıza gerek yok, yeter ki konuya odaklanın ve neler yapılması gerektiğini araştırın ve kararlı olun. Her şeyden önce mücadele edin, kötü sürprizler olsa da sakın pes etmeyin siz yenilmediniz, sizin dışınızdaki olayların gelişimi bu duruma neden olmuştur, ama bundan sonra olası tüm ihtimalleri kontrolünüz altına almaya çalışmalısınız. Çalışma yaşamındaki sürprizler öyle gergin ortamlar yaratır ki, kişisel sürtüşmeler başta olmak üzere bir çok neden umutlarınızı, sab-nnızı ve gücünüzü zorlar, neden ve niçinler altında psikolojik baskılar yaşarsınız, bütün bunların başarıya giden yolda olası engeller olduğunu ve aşılması gerektiğini kabul etmeli ve bu engellerle mücadele ederek aşmanız gerektiğini unutmayın, bu gücün sizde var olduğu bilincinde olmalısınız, sadece ve sadece gücünüzün farkında olmalısınız ve gücünüzü kullanmalısınız. însan yapısı itibariyle başarma gücüne sahiptir, bunu fark edin ve farklılıklar yaratın.

Düşünce gücünüzde var olan cevherleri gün ışığına çıkarıp pozitif hale dönüştürürseniz üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şeyin olmadığını göreceksiniz.

Başarılı insan genetik yapısında olan güç kaynağını pozitif hale getirebilenlerdir. Umutsuzluk bir çok insanda ben yapamıyorum düşüncesi yaratır, İnsanın kendine olan inancını kaybetmesi en kötüsüdür, sakın inancınız kaybetmeyin, geçici motivasyon çöküntüleri olabilir, her şeye rağmen inancınızı kaybetmez ve başarısızlığı bir deneyim olarak algılarsanız sonunda başarıyı yakalarsınız.
İnsan enerjisini kullandıkça daha güçlü enerji üretir.


ALINTI: "Keşfet Kendini Editörü"



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2014, 03:25 PM   #2 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: POZİTİF ENERJİ

Güncelliyorum
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


POZİTİF ENERJİ

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar POZİTİF ENERJİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir ben var bende benden içeri. Yunus Emre Pozitif enerji insanın içinde bir güç olduğunu hissetmesi, içindeki dürtülerin farkında olması ve bunu pozitif yönde kullanmasıdır. Yunus bu sözleri ile içindeki Yunus'un görkemini, gücünü vurgulamak istemiş, içinde onu yönlendiren, düşündüren ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.