![]() |
Cevap: Bir Öğrencimin Bana Öğrettikleri Bu yazı öyle bir yazı ki o kadar çok noktada kadın, erkek farketmeden insanın yüreğine dokunabiliyor. Belki anlatılanların farkındayız ama ne kadarını uyguluyoruz? Yetiştiriliş tarzımızda iyi, kötü ne varsa aynen taklit mi ediyoruz yoksa farklı davranmayı seçebiliyor muyuz? Alıntı:
Alıntı:
Bazen sıkı sıkıya bağlı olduğumuz inançlar nasıl da yanıltabiliyor bizi. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Varoluşun beş boyutu: Alıntı:
Alıntı:
Büyükler aramızda çocukları yok etmeyelim, onlara doğru mesajlar vererek onlara var olduklarını hissettirelim. |
Cevap: Bir Öğrencimin Bana Öğrettikleri sevgili annecigim ve sevgili babacigim, iyiki sizler benim ailemsiniz.. önemli olan egitimde okumus olmak degil gercekten yürekten ve samimiyetten dogan sevgi ile egitmeye önem göstermekmis.. Sayenizde cok rahatim, cok huzurluyum ve cok mutluyum.. Iyiki varsiniz.. Iyiki varsiniz.. Iyiki sizin evladinizim.. |
Cevap: Bir Öğrencimin Bana Öğrettikleri cansın acemişirine, hep tatlı kal... yazmaya devam et.. aklına ne geliyorsa.. yaz...yaz... yaz.... |
Cevap: Bir Öğrencimin Bana Öğrettikleri Alıntı:
Eminim ki onlarda senin gibi caliskan, durust ve duyarli bir evlat yetistirdikleri icin sukrediyorlardir, dusunuyorum da ne kadar sanslilar...Tabi biz de seni tanidigimiz icin sansliyiz... Haydi hem babanin hem annenin yanagina birer opucuk kondur tatli sirinem benim....u859 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 PM. |