Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Geliştiren Yazılar

Uyarılar

OKUL HAYATINDA VE HAYAT OKULUNDA BAŞARI İÇİN STRATEJİLER

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar OKUL HAYATINDA VE HAYAT OKULUNDA BAŞARI İÇİN STRATEJİLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Son yıllarda ülkemizde ciddi sayıda kişisel gelişim kitabı yayınlandı. Bu kitaplarda kişisel gelişim ve sosyal başarının temel kanunları anlatılıyor. Eğer 50’den fazla kişisel gelişim kitabı okumuşsanız, daima aynı fikirlerin farklı cümle ve örneklerle anlatıldığını farketmişsinizdir. Aşağıda kişisel gelişim kitaplarında en ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi

OKUL HAYATINDA VE HAYAT OKULUNDA BAŞARI İÇİN STRATEJİLER

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2008, 12:13 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 233 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hakan_oz will become famous soon enoughhakan_oz will become famous soon enough
Standart OKUL HAYATINDA VE HAYAT OKULUNDA BAŞARI İÇİN STRATEJİLER

Son yıllarda ülkemizde ciddi sayıda kişisel gelişim kitabı yayınlandı. Bu kitaplarda kişisel gelişim ve sosyal başarının temel kanunları anlatılıyor. Eğer 50’den fazla kişisel gelişim kitabı okumuşsanız, daima aynı fikirlerin farklı cümle ve örneklerle anlatıldığını farketmişsinizdir.

Aşağıda kişisel gelişim kitaplarında en yaygın olarak anlatılan fikirlerden bazılarını ve kişisel başarı hakkındaki tespitlerimizi bulacaksınız. Bu fikirler aynı zamanda kişisel gelişime yatkın insanların temel inançlarıdır. Sözkonusu kurallar birer başarı taktiği olarak da değerlendirilebilirler.

1. Dış başarının temeli iç başarıdır. İçimizde başaramadığımız bir şeyi dışımızda da başaramayız. Dış dünyada başarmak istediğimiz bir işi ilk önce iç dünyamızda başarmalıyız.

2. Hayatta başımıza gelen her şeyi kendi hayat amaçlarımıza ulaşmamıza hizmet edecek şekilde kullanabiliriz. Hayatta karşılaştığımız rüzgarlar değil yelkenizi kullanma şeklimiz bizi bir yerlere götürür.

3. Büyük başarıların önündeki en büyük engel küçük başarılardır. Öncelikli işlerin önemli işleri perdelemesini “başarı körlüğü” yaratır.

4. Yapamayacağınız şeylerin yapabileceklerinizi engellemesine izin vermeyin. Heyecan verici olduğu halde süreci bizim kontrolümüzde olmayan işler asıl işlerimizi yapmamızı engelleyerek bizi başarısızlığa götürür.

5. Başarı iyi arkadaşların yoldan çıkarma girişimlerine dayanabilmektir. Kötü arkadaşlar değil iyi arkadaşlar yapmamız gerekeni yapmamızı engelleyebilir.

6. Her zaman yaptığımızı yaparak her zaman elde ettiğimiz sonuçları alırız. Yarın farklı bir yerde olmak istiyorsak bugünden farklı bir şeyler yapmalısın.

7. Başarının temeli yapmamız gerekenler ile yapmak istediklerimizi dengelemektir. Yapmamız gerekenleri yaparak başarılı, yapmak istediklerimizi yaparak mutlu oluruz.

8. Boş duran kötü (mser) düşünür. Faaliyet ataleti ve kötümser düşünmeyi engeller.

9. Göç yolda düzelir. İşler en başta olması gerektiği gibi olmayabilir ancak zaman içerisinde yapılacak sürekli iyileştirme ile kaliteli sonuçlar üretilir.

10. Umutlarını yüksek sabit giderlerini düşük tut. Türkiye gibi istikrarsız ülkelerde en iyi ihtimali hayal etmek ama en kötü hale de hazırlıklı olmak gerekir.

11. En verimli insan kendine çalışan insandır. Kişiler yaptıklarının geridönüşü ölçüsünde kendilerini işlerine katarlar.

12. İnandığı gibi hareket etmeyen (yaşamayan) hareket ettiği (yaşadığı) gibi inanır. Kişisel gelişim ya da başarı kuralları hakkında bildiklerine göre hareket etmeyenler, sonuçta elde edecekleri başarısızlıklara uygun inançlar geliştirir.

13. Beton toprağın altında kalsa bile güzel olmalı. Yaptığınız iş kimse görmese de “yapılması gerektiği gibi” olmalı.

14. Geniş düşün, dar başla, çabuk bitir. Bir işe başlarken olabildiğince konuyu her yönüyle düşün, harekete geçerken hefefini netleştir ve daralt, başladıktan sonra çabuk bitir.

15. Her alanda bir şeyler bilin bir alanda her şeyi bilin. Her alanda birşeyler bilmek genel kültürünüzü zenginleştirecek, bir alanda herşeyi bilmek ise (mesleki bilgi) ekmek paranızı kazanmanızı sağlayacaktır.

16. Her durumda amaca götüren bir yol bulunur. Siz bilmeseniz de, başkaları bilmiyor olsa da bir yol mutlaka vardır. Yapılması gereken o yolun arayışında olmaktır.

17. Hayatta sadece yaptıklarımızla değil yapmadıklarımızla da kaderimizi tayin ediyoruz.

18. İnsanlar yaşadığı hayatı seçer. İnsanlar hak ettiği hayatı yaşar. Her insan yapması gerektiği halde yapmadıkları ve yapmaması gerektiği halde yaptıkları ile kendi kaderini tayin eder.

19. Hayatta ya tozu dumana katarsınız ya da tozu dumanı yutarsınız. İnsanlar ana hatları ile iki ligden birinde oynar: yönetenler ve yönetilenler,mutlular ve mutsuzlar, başarılılar ve başarısızlar...

20. Başarılı olmak, öğrenilebilir, öğretilebilir. En büyük ve en zekice başarı nasıl başarılı olunabileceğini öğrenmeyi başarmaktır.

21. Her insanın beyninde, şu anda sahip olduğunu sandığından, çok daha fazla güç vardır. İnsan , içindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmek suretiyle başarılı olabilir. Herkes şu anda yaptığından daha iyisini yapabilir. Hiç kimse kendi potansiyelini tüketmiş değildir.

22. Bir insanın hayatında başarılı olup-olamayacağını belirleyen şey başına gelen olaylar değil, o olaylar karşısında ne yaptığıdır. Bunun en kesin gösterglerinden biri büyük liderlerin başına gelmiş olan bela sayısının her zaman sıradan insanlara göre fazla olmasıdır.

23. Her işi daha iyi yapmanın bir yolu vardır. Herkes yaptığı bir işi şu anda yaptığından daha iyi yapabilir.

24. Her insan başarılı olmak için gerekli iç kaynaklar sahiptir. İnsanlar arasındaki fark iç potansiyellerinin miktarı değil kullanım şeklinden doğar.

25. Bir kişinin hayatının kalitesi düşüncelerinin etkinliği kadardır. Ne kadar düşündüğünüzden çok ne hakkında düşündüğünüz önemlidir.

26. Kendi hayatlarını yönetmek için planları olmayanlar, başkalarının kendileri hakkında yapacağı planlara dahil olurlar.

27. Kişi düşünce gücünü kullanarak hayatını değiştirebilir. Çünkü insanlar kendi hayatlarını düşünceleri ile planlarlar.

28. İnsan kendini ve birlikte yaşadığı insanları motive eder, onların pozitif düşünmelerini sağlarsa kişilerin iş performansları ölçülebilir derecede artmaktadır.

29. İnsan inandığıdır. Bu nedenle insanlar kendilerini sınırlandıranlar değil, güçlendiren inançlar seçmelidir. Kişinin neleri başarabileceği hakkındaki inançları, gelecekte onun ne olacağını belirler.

30. Her şeyi daha az zamanda, daha kolay ve daha ekonomik yapmanın bir yolu mutlaka vardır. Hiçbir faaliyet optimum noktasını bulmuş değildir.

31. Bir şeyi niçin yaptığını bilmek, onun nasıl yapılacağını bilmek kadar önemlidir. Çünkü motivasyonun kaynağı davranışın kendisi değil davranışın arkasındaki nedendir.

32. Kişisel başarının ölçüsü, kişinin amaçlarını gerçekleştirme düzeyidir. Kişinin neler yaptığından daha çok neleri sonuçlandırdığı önemlidir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hakan_oz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


OKUL HAYATINDA VE HAYAT OKULUNDA BAŞARI İÇİN STRATEJİLER

Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar OKUL HAYATINDA VE HAYAT OKULUNDA BAŞARI İÇİN STRATEJİLER Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Son yıllarda ülkemizde ciddi sayıda kişisel gelişim kitabı yayınlandı. Bu kitaplarda kişisel gelişim ve sosyal başarının temel kanunları anlatılıyor. Eğer 50’den fazla kişisel gelişim kitabı okumuşsanız, daima aynı fikirlerin farklı cümle ve örneklerle anlatıldığını farketmişsinizdir. Aşağıda kişisel gelişim kitaplarında en ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.