Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/)
-   -   Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/513682-tanridan-diledim-bu-kadar-dilek.html)

Müşfik 15-04-2010 12:18 PM

Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek..

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645110)
Ama ablacım, Allah'ın Kur'an da geçen 99 ismi var. Ona yalnızca Allah diye seslenmemizi isteseydi, başka bir sözcük kullanmamıza kısıtlama getirseydi o zaman problem olurdu değil mi? Mesela bende bazen ona Mevlam yada Yüce Yaradan derim, bu kötü bir sesleniş değil, Tanrı diye seslenmekte aynı bunun gibi bence. Önemli olan insanın içindeki Allah sevgisi, O'na nasıl hitap ettiğimiz değil.

Ama mevlam demek başka tanrı demek başka neden diyelim ki amaç ne yani putlara söylenir o söz o yüzden diyorum

derya88 15-04-2010 12:19 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645015)
Doğru özneldir. Sizin doğrunuz size, benim doğrum bana :) Bize sadece birbirimizin doğrusuna saygı duymak düşer. Allah, Tanrı ya da başka bir isim söylemem O'nu çok sevdiğim gerçeğini değiştirmez. Ayrıca sadece bu isim kullanılır diye bir şart yok, sevgiyi ve doğruluğu anlatan herşey sonuçta O'nu anlatır.

Ben şimdiye kadar aramıza kimsenin girmesine izin vermedim :) Şartlara, koşullara, sıfatlara bağlı kalmadım sevgimi dile getirirken. Ve bundan da büyük bir mutluluk ve huzur duydum. Bundan sonra da aksini yapacağımı sanmıyorum.

Teşekkür ederim.

tamamen katılıyorum harika bir yazı teşekkürlerrr...sevgiyle kal...

MuminOKAN 15-04-2010 12:25 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645196)
Ama mevlam demek başka tanrı demek başka neden diyelim ki amaç ne yani putlara söylenir o söz o yüzden diyorum

ARKADAŞLAR BU KONU ÇOK KEZ FORUMUMUZDA SIKINTILARA YOL AÇTI. TANRI, ALLAH.. ANILAN İSİMLER SEBEBİYLE. UNUTMAYIN BURASI KİŞİSEL GELİŞİM FORUMU. NİHAYETİNDE BURASI BİR PAYLAŞIM PLATFORMU.

AFFINIZA SIĞINARAK BİR KAÇ KELAMIM OLACAK,
KİMSE KİMSEYİ YARGILAYAMAZ.
KİM NE İSTERSE DÜŞÜNCESİNİ YAZAR. BEĞENİP BEĞENMEMEK KİŞİYİ ENTERESA EDER. EĞER BEĞENMEZSE BAŞKA KONUYU OKUR. EĞER YAZIYI BEĞENİRSE ANDIĞI KELİME İLE YAZIYI OKUR. ÇOK ZOR DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Müşfik 15-04-2010 12:28 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645263)
ARKADAŞLAR BU KONU ÇOK KEZ FORUMUMUZDA SIKINTILARA YOL AÇTI. TANRI, ALLAH.. ANILAN İSİMLER SEBEBİYLE. UNUTMAYIN BURASI KİŞİSEL GELİŞİM FORUMU. NİHAYETİNDE BURASI BİR PAYLAŞIM PLATFORMU.

AFFINIZA SIĞINARAK BİR KAÇ KELAMIM OLACAK,
KİMSE KİMSEYİ YARGILAYAMAZ.
KİM NE İSTERSE DÜŞÜNCESİNİ YAZAR. BEĞENİP BEĞENMEMEK KİŞİYİ ENTERESA EDER. EĞER BEĞENMEZSE BAŞKA KONUYU OKUR. EĞER YAZIYI BEĞENİRSE ANDIĞI KELİME İLE YAZIYI OKUR. ÇOK ZOR DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

yargılamak değil ben uyardım ister tanrı der ister allah banane ben görevimi yaptım beni tabii ki enteresa etmez ama ben caiz olduğunu bildiğim için uyarmak istedim bi insanın iyiliğini istemekte suç oldu yanikhkh56

MuminOKAN 15-04-2010 12:31 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645291)
beni tabii ki enteresa etmez ama ben caiz olduğunu bildiğim için uyarmak istedim bi insanın iyiliğini istemekte suç oldu yanikhkh56

Bende sizin iyiliğinizi istediğim için O' nun ile arama girmemeniz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum :) bu da suç değil sanırım :)

Müşfik 15-04-2010 12:40 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645315)

Bende sizin iyiliğinizi istediğim için O' nun ile arama girmemeniz gerektiğini anlatmaya çalışıyorum :) bu da suç değil sanırım :)

Yok ben nasıl girebilirim ki aranıza zaten bi kelimenin caiz olduğunu söylemekle,uyarmakla aranıza girilmez diye düşünüyorumy789istediğinmiz gibi hitap edin o Allah la sizin aranızda ben bişey yapamam

MuminOKAN 15-04-2010 12:52 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645394)
Yok ben nasıl girebilirim ki aranıza zaten bi kelimenin caiz olduğunu söylemekle,uyarmakla aranıza girilmez diye düşünüyorumy789istediğinmiz gibi hitap edin o Allah la sizin aranızda ben bişey yapamam

Uyarınız için teşekkürler :)
Benimde uyarımı dikkate almanızı tavsiye edebilirim ancak :)
Biliyorsunuz O' nun ile Kul arasına girilmez.
Konu daha da uzamadan kapatalım isterseniz,
paylaşıma saygı bab'ında.

Müşfik 15-04-2010 01:11 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645489)

Uyarınız için teşekkürler :)
Benimde uyarımı dikkate almanızı tavsiye edebilirim ancak :)
Biliyorsunuz O' nun ile Kul arasına girilmez.
Konu daha da uzamadan kapatalım isterseniz,
paylaşıma saygı bab'ında.

pardon ama sizin uyarınız ne?Allah la sizin aranıza giremem zaten ben bunu mu demeye çalıştınız bencede çok uzadı konu sıkıldım kapansınt678

Elektra 15-04-2010 01:12 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645656)
pardon ama sizin uyarınız ne?Allah la sizin aranıza giremem zaten ben bunu mu demeye çalıştınız bencede çok uzadı konu sıkıldım kapansınt678

Offff Yüce Mevlam aklımı koru.girlhaha Genç fenerlim konu zaten kapandı. Hadi sende profiline git, ben bugs bunnyle gelcem blissy

MuminOKAN 15-04-2010 01:15 PM

Alıntı:

>pckopat< Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 645656)

Peki, konu, müsadeniz ile kapanmıştır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:37 AM.