![]() |
Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Tanrıdan gururumu yok etmesini istedim. Tanrı, “Hayır. Gurur benim yok edebileceğim bir şey değil, senin bırakabileceğin bir şeydir.” dedi. Tanrıdan sakat çocuğumu iyileştirmesini istedim. Tanrı, “Hayır. Onun ruhu sağlam, vücut o kadar önemli değil, o geçici bir şeydir.” dedi. Tanrıdan bana sabır vermesini istedim. Tanrı, “...Hayır. Sabır büyük acılar çekilerek öğrenilebilecek bir şeydir. Sabır verilmez, hak edilir.” dedi. Tanrıdan beni mutlu etmesini istedim. Tanrı, “Hayır. Ben sadece nimetlerimi sunarım, mutlu olmak sana bağlı.” dedi. Tanrıdan beni çektiğim acılardan kurtarmasını istedim. Tanrı, “Hayır. Çektiğin acılar günlük kaygılarının önemsizliğini anlamanı, onlardan uzaklaşmanı ve bana daha çok yaklaşmanı sağlar.” dedi. Tanrıdan ruhumu olgunlaştırmasını istedim. Tanrı, “Hayır. Kendi kendine olgunlaşmalısın, ama meyvelerini alman için yardım edeceğimden emin olabilirsin.” dedi. Tanrıdan hayatı sevmemi sağlayacak her şeyi istedim. Tanrı, “Hayır. Ben sana hayatı vereceğim, böylece hayata dair her şeye sahip olabilirsin.” dedi. Tanrıdan, tanrıya duyduğum sevgiyi, başkalarına da duyabilmeyi istedim. Tanrı şöyle dedi: “Ohhh! Nihayet doğru bir şey istedin. “Ruhu olgunlaşmamış bir kul tanrıya hep “ver bana…” ile biten dualar eder, olgunlaşmış bir ruh ise ”vermemi sağla…” diye bitirir dualarını… |
Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. bu dilekleri ben de istiyorum :D |
Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Çok güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler :) |
Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. güzel bi paylaşım olmuş ama lütfen Allah(cc) ya tanrı demeyin nereden çıktı bu anlamıyorum tanrı putlara denir lütfen araştırın bunu.. |
Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Alıntı:
Ben şimdiye kadar aramıza kimsenin girmesine izin vermedim :) Şartlara, koşullara, sıfatlara bağlı kalmadım sevgimi dile getirirken. Ve bundan da büyük bir mutluluk ve huzur duydum. Bundan sonra da aksini yapacağımı sanmıyorum. Teşekkür ederim. |
|
|
Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. Güzel bir paylaşım olmuş Belgin'cim ellerine sağlık...25889 |
Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. O, O'na nasıl baktığınla ilgilenir. Ben, Tanrı derim, sen Allah dersin, başka biri Yüce Yaradan yada Ulu Enerji vs vs der. Bu böyle uzar gider. Benimle O'nun arasına sakın ama sakın girme, olurmu. ;) Çünkü ikimizin arasında. Bilirsin Müslümanlık/İslamiyette zorlama yoktur. |
Hoşlanmadığınız bir mesajsa okumaz konuyu geçersiniz, ama bana şunu şöyle yap asla diyemezsiniz. İzin vermem. |
|
|
ARKADAŞLAR BU KONU ÇOK KEZ FORUMUMUZDA SIKINTILARA YOL AÇTI. TANRI, ALLAH.. ANILAN İSİMLER SEBEBİYLE. UNUTMAYIN BURASI KİŞİSEL GELİŞİM FORUMU. NİHAYETİNDE BURASI BİR PAYLAŞIM PLATFORMU. AFFINIZA SIĞINARAK BİR KAÇ KELAMIM OLACAK, KİMSE KİMSEYİ YARGILAYAMAZ. KİM NE İSTERSE DÜŞÜNCESİNİ YAZAR. BEĞENİP BEĞENMEMEK KİŞİYİ ENTERESA EDER. EĞER BEĞENMEZSE BAŞKA KONUYU OKUR. EĞER YAZIYI BEĞENİRSE ANDIĞI KELİME İLE YAZIYI OKUR. ÇOK ZOR DEĞİL DİYE DÜŞÜNÜYORUM. |
|
|
|
Benimde uyarımı dikkate almanızı tavsiye edebilirim ancak :) Biliyorsunuz O' nun ile Kul arasına girilmez. Konu daha da uzamadan kapatalım isterseniz, paylaşıma saygı bab'ında. |
|
|
|
Cevap: Tanrı'dan Diledim Bu Kadar Dilek.. belgincim çok güzel paylaşım olmuş ellerine yüregine sağlık |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:05 PM. |