| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar MEVLANA VE MEDYOMLUK-1-TELEKİNEZİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir arkadaşın yorumu dikkatimi çekti.Mevlana gibisinin bir daha gelmediği gibi.Sadece biz farkında değiliz diyorum.Öncesinde ve sonrasında mevlana hazretleri gibi büyüklerin olduğunu biliyoruz.Ancak aldıkları yolun gereği şöhretten kaçtıkları biliniyor.Hatta şöhrette felaket vardır diyorlar kendilerince emir telakki ettikleri olaylar dışında gizlenmeyi tercih ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Edirne Keşan
Tesekkür: 55
11 Mesajinıza toplam 55 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bir arkadaşın yorumu dikkatimi çekti.Mevlana gibisinin bir daha gelmediği gibi.Sadece biz farkında değiliz diyorum.Öncesinde ve sonrasında mevlana hazretleri gibi büyüklerin olduğunu biliyoruz.Ancak aldıkları yolun gereği şöhretten kaçtıkları biliniyor.Hatta şöhrette felaket vardır diyorlar kendilerince emir telakki ettikleri olaylar dışında gizlenmeyi tercih ediyorlar.Örneğin şöhrete düşmek zorunda kalanlardan Yunus Emre Hz.leride şiirlerinde kendinden yüzyıllar sonra gelişen olayları anlattığı görülebilmektedir.Üzerlerinde bulunan harikulade hallere ulaşabilmek için tevazu hatta yokluk kapısını kullandıkları bilinmektedir.Bu durumda tanınmak veya tanınmamak onların iradelerinden çok zuhurata bağlı gibi gözüküyor.Aksi taktirde herhangi bir istek mesela insanlara kemalat sunabilmek,örnek olabilmek varlık sebebi olup kemalata engel olurdu. Müsadenizle toparlamaya çalışırsam;Allahtan ona razı olmanın dışında rızası için bile ısrar etmeyerek keşif,keramet ve hatta kemalat bile istemeyerek sadece onun verdiği vasıflara razı olanlar ondan memnun mutlu olanlar sevgisini kazanıp onlar için varlığı ile yokluğu bir olan harika hallere ulaşmışlardır.O da benim velilerim ekseri gizlidir çoğunu ancak ben bilirim demiştir. Ayrıca kehf suresinde Hızır meselesi de şu an bahsettiğimiz konulara güzel bir örnek teşkil ediyor diye düşünüyorum. Herkeze Mevlana Hazretlerinin sevgisinden sunup, Yunus babanın Hoşgörüsünden talep ediyorum.Saygılar.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 1,174
222 Mesajinıza toplam 927 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Çok ilginç olaylar..bunları ilk kez okuyorum. Çok güzel paylaşımlar, teşekkürler pinnko ![]() Kur'an da belkısın tahtının gelişinin eşya nakline örnek olduğunu çok öncelerden okuduğumu hatırlıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) | |||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Teşekkürler phantomm Burada birlikte paylaşmaktan duyulan ortak sevincimizi dahada pekiştirdiğin için. ![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim Reyhani. Bu topraklarda yetişmiş o güzel insanlara bugünden,şimdiden bakmak onları daha dingin,duru berrak görmek çok güzel. O insanları kendimize ait hissetmek sanki beni daha güçlü kılıyor. ![]() Alıntı:
Teşekkür ederim seromoni . Evet doğru,söylediğin gibi bir çok örnek var. Aslında biraz daha parapsikoloji literatürüne hakim olup onları anlaşılabilir şekilde burada paylaşmak gerekiyor. ![]()
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Yukarıda nakledilen olayda geçen Kemal-i Kavval'ın anlamına bakarken google'da okuduğum cümleyi buraya yazmak istedim. ''...Müzik Türleri ... , Gazel, Kavvali, halk ve pop müzik türleri vardır. Sufizm ve Müzik İslam dini içinden ortaya çıkan sufi düşünce sisteminin ibadet müziği Kavvali’dir. Sufi kelimesi Tasavvuf kelimesine kaynaklık eder. “Tasavvuf”, sözlük anlamı “yün giyen”, “beyaz giyen” olan “sufi” kelimesinden türemiştir. Kavvali,İslam’ın sufi gelenekleri ile bağlantılı müzik formudur. Ömer Naci Soykan’ın deyimiyle “müzikte işitilen tonlardır. Tonlar ise sözcüklerin tersine bir şeyi göstermezler, dolayısıyla onların anlamı yoktur. Ama işitmekte olduğum bu tonlar, bu sırada bana birşeyi çağırıştırabilirler. Çağrışıma gelen şey, artık dile gelen, anlamlı bir şeydir.” Burada 'mest' oldum. ![]() Bkz:http://www.muzikdersleri.net/sufy-mu...y-t-18018.html
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar MEVLANA VE MEDYOMLUK-1-TELEKİNEZİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bir arkadaşın yorumu dikkatimi çekti.Mevlana gibisinin bir daha gelmediği gibi.Sadece biz farkında değiliz diyorum.Öncesinde ve sonrasında mevlana hazretleri gibi büyüklerin olduğunu biliyoruz.Ancak aldıkları yolun gereği şöhretten kaçtıkları biliniyor.Hatta şöhrette felaket vardır diyorlar kendilerince emir telakki ettikleri olaylar dışında gizlenmeyi tercih ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi