|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Serbest Kürsü de ve Geliştiren Yazılar Forumumuzda Bulunan güzel sözler köşesi Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor güzel sözler köşesi için kişisel gelişim konusunda www comgüzel sözler köşesi selam arkadaşlar cafe fikri çok güzel ben de diyorum ki bu siteye birde güzel sözler lazım hayata dair her konuda beğendiğimiz etkilendiğimiz güzel sözleri birbirimizle burada paylaşabiliriz. ''Bırakın bugününüz,geçmişi anılarla, geleceği ise özlemle kucaklasın.'' HALİL CİBRAN Bir Uzakdoğu izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 42 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
selam arkadaşlar cafe fikri çok güzel ben de diyorum ki bu siteye birde güzel sözler lazım hayata dair her konuda beğendiğimiz etkilendiğimiz güzel sözleri birbirimizle burada paylaşabiliriz. ''Bırakın bugününüz,geçmişi anılarla, geleceği ise özlemle kucaklasın.'' HALİL CİBRAN Bir Uzakdoğu inanışı... Öykü, yüzyıllar önce gözlemlenen bir olayı nakletmektedir: Bir keşiş araştırma yapmak için bir köye gitmektedir.Önce o köyün mezarlığına girdi.Çünkü kültürlerin, yaşam felsefesinin böyle yerlerde gizli olduğuna inanıyordu.Gözleri birden mezar taşlarının üzerindeki rakamlara takıldı.Mezartaşlarında 5,867,900,20003,4979,7,421 örneği ,birbiriyle hiçde bağlantısı olmayan rakamlar vardı.Uzun uzun düşündü, fakatbu rakamların anlamını çözemedi.Köyün en bilge kişisine gitti,ona sordu: Nedirbu rakamlar Tanrı aşkına? dedi.Bu rakamların gösterdikleri ay mıdır ,yıl mıdır,saat midir? Bilge kişi gülümsiyerek yanıtladı: Bizler bebeklerimiz dogduğu zaman, bellerine bir ip bağlarız dedi.''Yaşamı boyunca her güldüğü an, o ipe bir düğüm atarız. Öldükten sonra ise, bellerindeki düğümleri sayar, düğümün sayısını mezar taşına yazarız.'' Bilge kişi ,karşısındaki kişinin birşey anlamadığını görünce açıklamasını sürdürdü:''Böylece onun,ne kadar 'yaşamış' olduğunu anlarız.'' HER ANINIZI GÜLÜCÜKLERLE GEÇİRMENİZ DİLEĞİ İLE..... SEVGİLER beğeni butonu :) |
||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Üsteğmen
![]()
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 106 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Bilmelisin ki... Bazen başkalarını affetmek yetmiyor. Bazen insanın kendisini affedebilmesi gerekiyor. Bilmelisin ki... Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor. internetten alıntı beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]()
Tesekkür: 29,250
1,357 Mesajinıza toplam 6,396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen güzel konuşur. Güzel konuşan güzel anlaşılır. Güzel anlaşılanlar güzelliklerle dolu anlam yayarlar..
beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 4
44 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Hiçbir işi imkansız diyerek bırakma. Ertesi gün başkalarının o işi Başarırken çıkardığı gürültüyle uyanırsın.
||||||||||
|
|
|
| İyi ki varsın sessiz ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 5 Kisi var: | Belgin ∞ (04-11-2009), Ezeli_Nur (21-08-2010), kuzusu (21-08-2010), OPTİMİS (04-11-2009), yeni bir hayat (05-11-2009) |
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 4
44 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
'' Dün sabaha karşı kendimle konuştum Ben hep kendime çıkan bir yokuştum Yokuşun başında bir düşman vardı Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum ''...
||||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
24 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Her problemin bir çözümü vardır. Fakat asıl sorun çözmenin zaman almasıdır... Eğer bir sorun varsa, kesin çözümü de vardır. Çözümü yoksa zaten sorun değildir! Uzun Olan Kuyu Değil , Kısa Olan İPTİR!!
||||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
16 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
görünen köy uzakta değildir..:)
||||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||
|
Super Moderator
![]() ![]()
Tesekkür: 29,250
1,357 Mesajinıza toplam 6,396 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||||||||||
|
Teğmen
![]()
Tesekkür: 19
7 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
buda benden olsun arkadaslar; emek ver,kulak ver,bilgi ver, ama bos verme iyiyi ara,guzeli ara,dogruyu ara, ama kusur arama. beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||||||||||
|
Yüzbaşı
![]()
Tesekkür: 4,889
542 Mesajinıza toplam 3,293 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BİR SÜRE SONRA!!!!!!!!!!! Bir süre sonra bir eli tutmakla bir ruhu zincirlemek arasındaki ince farkı öğrenirsin, Ve aşkın yaslanmak, birlikte olmanın da güvende olmak anlamına gelmediğini de öğrenirsin, Ve öpücüklerin sözleşme ve hediyelerinde vaat olmadığını öğrenmeye başlarsın, Ve yenilgileri başın dik ve gözlerin açık karşılamaya baslarsın, bir çocuğun üzüntüsü ile değil, bir yetişkinin zarafeti ile, Ve herşeyi bugünü düşünerek yapmayı da öğrenirsin çünkü yarınla ilgili hersey belirsizdir. Bir süre sonra güneş ışığının yakıcı olduğunu öğrenirsin.Eğer fazla maruz kalırsan. Bu yüzden, başka birisinin sana çiçek getirmesini beklemeden kendi bahçeni kendin yarat ve kendi ruhunu kendin süsle. VE göreceksinki dayanıklısın....... VE kuvvetlisin, ve DEĞERLİSİN........... :) beğeni butonu :) |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|