![]() |
Cevap: güzel sözler köşesi Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret etmedikçe insan, yeni okyanuslar keşfedemez. |
Cevap: güzel sözler köşesi Bir düşünce eken bir eylem biçer, Bir eylem eken bir alışkanlık biçer, Bir alışkanlık eken bir karakter biçer, Bir karakter eken kaderini biçer. |
Cevap: güzel sözler köşesi Dayan! Sabır!Gerek.. Yolun,uzun Vakit,kısa Ölüm,yakın Tanrım,ona Acı! Sebep,sonuç Gecem,hüzün Dolu!... Sevemedim sualleri cevapların yetersiz kaldi İçime sinmemişti duyduğum yanıtların yarim Parçalandı ellerinde kum duvarlarım Ne hakla yarimi benden aldın ? Yine de bir günahkar göremedim seni Susar dudaklarım susar çocuklarım Bir vahada yolumu kaybettim Susar bu kuru dudaklarım Alışkanlıklarıma yoklama yaptım |
Cevap: güzel sözler köşesi Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim.. Bana kalırsa sen akıl vermeden önce geri kalanının sana yetip yetmeyecegıni hesapla.. ... / Bob Dylan |
Cevap: güzel sözler köşesi İş yapmayan boş duran adam sıkıntıdan bunalımdan kurtulmaz. EROL ERBAŞ |
Cevap: güzel sözler köşesi ustaya bak, ustayı izle, ustayla yürü, usta gibi gör, usta ol... |
Cevap: güzel sözler köşesi Düşünmeyi öğrendim. MevlanaSonra kalıplar içinde düşünmeyi öğrendim. Sonra sağlıklı düşünmenin kalıpları yıkarak düşünmek olduğunu öğrendim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM. |