Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Sanat > Fotoğraf

Uyarılar

Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Sanat ve Fotoğraf Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar fotoğrafa meraklı ,bir şeyler öğrenmek isteyen ve bilgilerini aktarmak isteyen herkesi bekliyorum.Ben bildiklerimi ve işe yarayacak rastladığım bilgileri burada paylaşacağım.desteğinizi ve ilginizi bekliyorum.Görenler görmeyenlere haber etsin haydiiiiii...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Fotoğraf telkin cd indir izle İstanbul Fotoğraf nerededir kimdir Fotoğraf çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Fotoğraf hipnoz Fotoğraf olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Fotoğraf hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Fotoğraf kuantum düşünce kitap haberi

Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-10-2012, 12:36 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 57
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Merhaba arkadaşlar fotoğrafa meraklı ,bir şeyler öğrenmek isteyen ve bilgilerini aktarmak isteyen herkesi bekliyorum.Ben bildiklerimi ve işe yarayacak rastladığım bilgileri burada paylaşacağım.desteğinizi ve ilginizi bekliyorum.Görenler görmeyenlere haber etsin haydiiiiii

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2012, 01:03 AM   #2 (permalink)
Teğmen
 
foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 57
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

İlk kez DSLR makina alacak olanlar, dikkat!

Bu yazının konusu tamamiyle yeni bir DSLR alma niyetinde olan amatör ve ileri amatörlere yöneliktir. Bu yüzden kendinizi farklı bir kulvarda görüyorsanız ya da profesyonel amaçlı çalışma yapacaksanız tavsiyelere kulak asmayınız.

Öncelikle bilmeniz gereken ya da tespit etmeniz gereken kriter bütçe konusu. Daha doğrusu ilk aşamada harcayabileceğiniz maksimum para miktarı. Almışken en iyisi olsun diyemezsiniz çünkü en iyisi en pahalısı olacaktır ve bunun üst sınırını çizmek oldukça zor. Eğer çok paranız varsa ona göre tavsiyelerim de olacak, merak etmeyin. Ayrıca sonradan ek harcamalarınız olacak, emin olun.
İkinci olarak alışverişinizi nereden nasıl yapacağınıza karar vermelisiniz. Bunun için birkaç tercihiniz olabilir, bunlar:
Türkiye içerisinden faturalı ve garantili alışveriş.
Türkiye içerisinden spot olarak, dükkan garantili alışveriş.
Yurtdışından, özellikle USA den alışveriş.
1) Tabiki en güvenli ve sağlam yöntem Türkiye içerisinden faturalı ve garantili alışveriş yapmak, fakat bunun bir dezavantajı var o da pahalı olması. Neyse ki son bir yıldır Canon markası üzerinde olan aşırı pahalılık yerini normal seyrine bıraktı ve artık Canon’un giriş seviyesi ürünlerini Türkiye’den faturalı ve garantili almak hiç te pahalı olmuyor.
2) İkinci yöntem biraz daha uygun fiyatlı bir alternatif. Yani Türkiye’ye yurtdışından herhangi bir yolla sokulmuş ürünleri Türkiye’den satın almak. Böyle bir durumda ürüne iki yıl garanti verilmese de birçok firma ürünlere 2 ay kadar garanti verebiliyor. Yeni bir süreliğine muhatabınız oluyor, ama eğer güvendiğiniz bir satıcı ise sizinle ilgilenip iki yıl boyunca da ürünleri yurtdışına gönderebiliyorlar.
3) Son yöntem en uygun fiyatlı yöntem, yani USA den gelen bir tanıdık ya da akrabaya bu ürünleri sipariş ederek yanında getirmesini sağlayabilirsiniz, fakat bu yöntemin en büyük dezavantajı karşı tarafta hiç bir muhatabınızın olmaması ve ürününüzün garantisiz gibi işlem görmesidir.
Alacağınız ürün hangi marka olursa olsun kit lensi (yanında paketlenmiş olarak gelen objektif) ile birlikte almanız her açıdan iyi olacaktır. Sonradan objektif ihtiyacınız ve arayışınız olursa, o tamamen ayrı bir konu. Ama benim öngörüm, ilk başladığınızda bu objektif sizi uzun bir süre oyalayacağı ve ihtiyacınızı karşılayacağı yönünde. Ek olarak çabuk karar vererek yanlış yanlış bir yatırım yapmanızı önleyecektir.
Marka seçimini yaparken Canon veya Nikon’da karar kılmanız iyi olacaktır. Diğer markaların ürünleri bu yazımızın konusu değil, zaten belli bir süre fotoğrafçılıkla ilgilendikten sonra bu iki markanın baskın olma sebebini ve tercihinizi yaparken bunlardan birini seçmenin birçok avantajını olduğunu göreceksiniz. O yüzden benim de tavsiyem giriş seviyesi ürün alırken de Canon ya da Nikon’dan şaşmayın.
Canon’un giriş seviyesinde alınabilecek ve Türkiye’de satılan şu modelleri var; 60D, 50D, 600D, 550D, 500D, 450D, 1100D, 1000D. Evet halen sıfır 450D satan yerler bulmak mümkün. Bu ürünler terch yapabilmek için biraz fazla. Bunlardan birkaçını hemen elememiz gerekiyor. İlk elememiz gereken model 1000D hem satış fiyatı olarak bir avantajı yok, hem de daha iyi özellikler 1100D de mevcut. Aynı şekilde 450D ve 500D modellerini de tercih etmemiz için hiçbir geçerli sebebimiz bulunmuyor, bunları da eliyoruz. Aynı şekilde 50D yi de eledikten sonra elimizde Canon’a ait dört model kalıyor: 60D, 600D, 550D, 1100D. Aslında 600D yi de elemeye tabi tutabiliriz zira 550D ile en büyük farkı açılır LCD ekrana sahip olması. Bu sizin için önemli ise tercih edilebilir, diğer durumlarda ise 550D daha avantajlıdır. Şu durumda elimizdekiler;
Canon 1100D, Canon 550D, Canon 60D

Şimdi Nikon’a bakalım, Nikon’daki durum biraz daha karışık. Önceleri isimlendirmelerden bir ipucu veriyorlardı fakat şimdiki model adları oldukça karışık, hangi modelin daha üstün özellikleri olduğunu anlamak gittikçe zorlaşıyor. Nikon için Türkiye’de satılan şu ürünler var D90, D7000, D5000, D5100, D3000, D3100. Bu modellerden de elememiz gereken birkaç tanesi mevcut. Öncelikle D3000 ile D3100 arasında ciddi bir fiyat farkı olmadığından ve D3100 modelinin her bakımdan üstün olmasından dolsyı D3000 modelini eliyoruz. Aynı şey D5000 için geçerli deği çünkü arada bir hayli fiyat farkı var ve bu da tercihlerde bir kriter olarak kullanılabilir. Nikon için geride kalan modellerimiz ise beş adet;
Nikon D7000, Nikon D90, Nikon D5000, Nikon D5100, Nikon D3100

Seçim yapmaya karar vermeden önce eğer sempatisi olduğunuz bir marka varsa veya herhangi bir nedenden ötürü marka tercihini yapmış iseniz, yani Canon ya da Nikon ürünlerinden birini almaya karar verdiyseniz işiniz kolay. Bütçenize göre seçiminizi hemen yapabilirsiniz.

Bu durumda eğer Canon almayı düşünüyorsanız benim bulabildiğim en düşük fiyatlar şu şekilde; (Yukarıda belirttiğim alışveriş yöntemleriyle belki bir miktar daha ucuza alabilirsiniz; fakat bu size avantaj sağlamaz, garantili ve faturalı almak bu durumda en iyi seçenek olacaktır.)
1.200 TL Canon 1100D
1.450 TL Canon 550D
1.700 TL Canon 600D
2.450 TL Canon 60D
Bütçeniz her ne kadar düşük olursa olsun Canon 1100D modeli yerine 250 TL daha fazla vererek bir Canon 550D sahibi olmak her anlamda daha avantajlı olacaktır. Eğer açılır ekran istiyorsanız ve biraz daha fazla bütçeniz varsa Canon 600D alabilirsiniz tabiki.
60D alacak kadar bütçeniz var ve daha sonra da pek para harcayamayacaksanız tüm paranızı 60D ye yatırmayınız. Onun yerine 550D alın ve kalanını bir süre saklayıp, ihtiyacınız olan objektifi ya da ekipmanı tespit ettikten sonra ekipmana yatırım yapın.

Eğer marka olarak Nikon almayı tercih ettiyseniz bilmeniz gereken birşey var. Nikon’un bazı giriş modelleri (D5000, D5100, D3000, D3100) tüm objektiflerle uyum içinde çalışmıyor, yani otomatik netleme yapamıyor. Alacağınız Nikon objektiflerin üzerinde AF-S ibaresinin olmasına dikkat etmeniz gerekecek. Birlikte satılan kit obejktiflerde netleme motoru bulunduğundan sorun yaşamazsınız. Ama sonrasında alacağınız ürünlerde buna dikkat edin.
1300 TL Nikon D3100
1600 TL Nikon D5000
1800 TL Nikon D5100
2300 TL Nikon D90
3200 TL Nikon D7000
Eğer bütçeniz 1300-1500 TL civarında ise D5000 yerine Nikon D3100 almanız yerinde olur. D5000 tercih etmenizin tek sebebi açılır ekran olacaktır, onun dışında D3100 kesinlikle yeni teknoloji olarak daha yeterli bir gövde. Ama eğer daha fazla paranız varsa yeni çıkan D5100 modeline de yatırım yapabilirsiniz. Nikon D90′a para vermenizi önermiyorum. Üzerine biraz daha ekleyerek D7000 alabilirsiniz.
Gelelim asıl sorumuza, yani marka tercihinde bulunmamış iseniz hangi makinayı alacaksınız?
Eğer bütçeniz 1500-2000 TL aralığında ise Canon 550D veya 600D almalısınız. Yani Nikon’un ilk giriş seviyesindeki ürünleri önermiyorum. Ama eğer bütçeniz biraz daha fazla olabiliyorsa o zaman bütçenize göre sırasıyla tercihleriniz Canon 60D ve daha da fazla ise Nikon D7000 şeklinde olmalıdır.


Alıntı
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2012, 10:08 AM   #3 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

çok güzel :)) belki bir süre sonra istanbul da fotoğraf çekmeye gideriz.. Yes Man de vardı mesela, hem spor yapıyorlardı hem de koşarak doğaçlama fotoğraf çekiyorlardı..
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2012, 01:22 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 57
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

tabi çok güzel olabilir.
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-10-2012, 07:51 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

bende panasonic lumix var, dijital makina pek iyi bir şey değil ama fotoğraf çekiyor, çekebiliyor en azından :D
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-10-2012, 12:04 AM   #6 (permalink)
Teğmen
 
foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 57
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Tabi siz memnunsanız sorun yok zaten.Fotoğraf hayatımın vazgeçilmez bir parçası,yemedim içmedim Performansı çok iyi bir Canon aldım bende
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-10-2012, 12:09 AM   #7 (permalink)
Teğmen
 
foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 57
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Çiçek ,böcük yani genel olarak makro fotoğraf çekmeyi seven arkadaşlarımız için compact makinalar fazlasıyla iş görüyor.Mükemmel makro fotoğraf çeken bir arkadaşımdan bunu duyunca şaşırmıştım.Özellikle Canon 'un ixus serileri tavsiyemdir.Bende de mevcut.Ama makro çekmeyi sevmiyorum.Portre vazgeçilmezim
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-10-2012, 04:16 PM   #8 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Şu fotoğraf-İstanbul etkinliğini 2013 yazı için planlayalım ciddi ciddi bence. İlla bu makineler şart mı üni de ben fotoğrafçılık klübünde öyle gezilere normal makinemle katılıp çok hoş fotolar çekmiştim hala da keyifle bakarım onlara. Laleler vardı, güzel görkemli ağaçlar, yıldız parkı... :))
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-10-2012, 09:57 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
foto_kontes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2012
Mesajlar: 57
Tesekkür: 292
53 Mesajinıza toplam 155 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
foto_kontes is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Sevgili sweet,bencede çok haklısın ,profesyonel makinalarla kısatlamasak daha güzel olur.Herkes elindeki fotoğraf makinasıyla katılır.Lale demişken Lale zamanı harika olabilir.Geçen sene çok istemiş olduğum halde çekememiştim.
foto_kontes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2012, 03:05 PM   #10 (permalink)
Binbaşı
 
maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 1,549
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

çok hoş olur, isteyen cep telefonuyla bile gelebilir.. önemli olan yakalamak zaten, sanırım :))
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;)

Sanat ve Fotoğraf Fotoğraf Meraklıları Haydi Buraya ;) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar fotoğrafa meraklı ,bir şeyler öğrenmek isteyen ve bilgilerini aktarmak isteyen herkesi bekliyorum.Ben bildiklerimi ve işe yarayacak rastladığım bilgileri burada paylaşacağım.desteğinizi ve ilginizi bekliyorum.Görenler görmeyenlere haber etsin haydiiiiii...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Fotoğraf telkin cd indir izle İstanbul Fotoğraf nerededir kimdir Fotoğraf çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Fotoğraf hipnoz Fotoğraf olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Fotoğraf hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Fotoğraf kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.