![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... hyr..cok zor.... ıcın acıo..caresız hıssedıosun kendını..mutsuzsun ne yaparsın* |
Cevap: Alttakine soru sor... Bir gün iki çocuklu bir aile gezintiye çıkarlar. Çocuklardan biri yorulur ve babasının kendisini kucağına almasını ister. Baba da yorgun olduğunu söyler. Çocuk ağlamaya baslar. Baba bir tek kelime söylemeden ağaçtan bir dal keser, dalı bıçakla düzeltir ve oğluna verir. - "Al oğlum sana güzel bir at" der. Çocuk sevinçle ata biner ve sıçrayarak, ata vurarak evin yolunu tutar. Baba gülerek kızına döner ve : - "İşte hayat budur kızım. Bazen zihnen veya bedenen kendini çok yorgun hissedeceksin. İşte o zaman kendine değnekten bir at bul ve neşe ile yoluna devam et. Bu at, bir arkadaş, bir şarkı, bir şiir, bir çiçek, bir çocuğun tebessümü olabilir" der. Etrafa bakıp da böyle bir atı arayan herkes bulabilir. Şunu daima hatırlayınız ki, hayatın ne kadar zor olduğunu düsünürseniz, hayat bir o kadar imkansızlaşır. Bu hikayeyi hatırlarım, sonra bana hayatı zorlaştıran şeyleri teker teker aklımdan söker unutulmaya hapsederim. Sonra tahta at bulurum bi tane.. Ve yoluma devam ederimm :)) Hiç ateşböcüğü gördün mü?? |
Cevap: Alttakine soru sor... :)) teşekkurler bıtnaecık kardeşim...hıkayen cok anlamlı ama ben o atı bulamıorum ışte...neyse.. bakalım.. evt gordum hemde kaç kere..:)) kek yapıcamm yermısın?:) |
Cevap: Alttakine soru sor... sen yaparsın da yemem mii :) Masa tenisi oynuycam oynar mısın :D (Kaçıyorum, bye byeeee :)) Kendine çook iyi bakk) |
Cevap: Alttakine soru sor... sende................orkıdeler ıcın teşekkurler....:) |
Cevap: Alttakine soru sor... Masa tenisini severim, oynarım:) sabah kahvaltısında meyve yermisin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Sabah kahvaltısından hemen sonra meyve yerim Seni en çok hayata bağlayan şey nedir, tutunduğun? |
Cevap: Alttakine soru sor... anne oluşum..... bir insana yalvardığın oldu mu? |
Cevap: Alttakine soru sor... yapacaksa yapar, üstelemeyi sevmem şuan ne dinliyorsun |
Cevap: Alttakine soru sor... gökhan türkmen-yan sen.... sen ne dinliyorsun?:) |
Cevap: Alttakine soru sor... ingilizce alıştırmalarımı dinliyorum :) hangi buluşu yapmak isterdin? |
Cevap: Alttakine soru sor... Telefonu icat etmek isterdim En sevdiğin kozmetik malzeme? |
Cevap: Alttakine soru sor... vergi denetımınden nasıl gecılır??? uzun zamandır cvp arıyorum da :)) |
Cevap: Alttakine soru sor... Alıntı:
|
Cevap: Alttakine soru sor... Gucci Rush 1 Çantanın içinde olmazsa olmazın nedir? |
Cevap: Alttakine soru sor... Cüzdan ... Şiir ya da söz yazar mısın? Ya da makale, bizimle paylaşmanı istesem... |
Cevap: Alttakine soru sor... Evet şiir yazarım çokta severim Peki En Sevdğin Şair/Şiir Kimdir/Nedir ? |
En sevdiğim şair Can Yücel... |
Ben aşkta hesap yapan taraf olmadım hiç Düşünmedim, zamanı durduran gözlerinde kaybolurken içimi batan kırgınlıkları.. Ne eksik ne fazlaydım sana karşı karşılıksız demedim hiç ama inan karşılık bekleyen taraf olmadım.. Zira sevdayı taşımak ağırdır küçüğüm tek yürekte.. Her sıfattan,her tamlamadan,her cümlemden önce bir dua gibi ismini anmak ve isminle başlamak her işe.. Budur Küçüğüm nedeni ismi sana benzeyen herkeste tanıdık sesler aramam.. Sana beyaz bir sayfa gibi içi boş bir kitap sunamadım belki. ama yaşadım Küçüğüm,kırdım,kırıldım sevdim en nihayetinde.. Bir ayraç koydum ben seninle geçmişimde yazılı duran tüm hayat hikayelerine.. Bilirsin yazarlar ne kadar bölümlere ayırırlarsa ayırsınlar yazdıklarını Sonuçtur bir kitabı değerli kılan okuyucu yüreklerinde.. Çekinmedim avuç içlerine bırakırken,gereğinden fazla kırgın çocuklugumu sessizce.. Kıymet bildin aslında bilirim sende.. ama takıldın maskelerimdeki yara bere izlerine.. Sana gelen yolda düşmemek içindi direnişim.. Sana içinde büyük aşkları barındıran sevda hikayeleri anlatmam Sen bu kadar büyümüşken içimde Ne kendime Kerem derim Ne de sana Aslı İsmin olsun isterim aşkın her dilde karşılığı Ve yıllar sonra bile bir insan bu kadar mı sevilir demeli yeni yetme aşklar yaşayan genç sevgililer hikayemizi dinlediğinde.. Çilek bahçeleri yetiştirdim ve sana Çilek kokan Şarap yıllandırdım Gönlümün karanlık mahzenlerinde.. Çilekten şarap olur mu deme hiç Bilirim Sevmezsin sen öteki türlüsünü de.. Sen onuda sevmedin gerçi, İçmemi bile hiç istemedin hatta belkide.. Ama gözlerine bakabilmek,sesim titremeden söylemek istediklerimi dile getirebilmek için bir hazırlıktı o kadehler sadece.. Şimdi sen söyle Sevgili! Eve giden yolda hiç mi çamur değmedi, hiç mi pislenmedi,eskimedi üstün başın.. Ama hep bilmedin mi? Yine varıcaksın evine ve bir silen,temizleyen olacaktı bütün acı izlerini güzelce.. Uğruna katedilen onca yola rağmen vardığı sonucu görünce Bir zafer kazanmış edasıyla bakamaz mı insan sevdiğinin gözlerine? Şimdi Sen söyle Sevgili! Hangi alkol oranı yüksek içki,hangi rakı masası sarhoş edebilir beni Kalbim her atışında aşkını pompalarken damarlarımda delice.. Dedim ya küçüğüm; Hiç hesap yapmadım,çözümsüz denklemleri salmadım kalbime.. Sonucu yaklaşık olarak bile veremez olasılık hesanı yapılan hiç bir tarife.. Tüm olası yolların bile çıktığı yine bir tek sen vardın sadece.. Şimdi susuyorsun ya sen? Avutmaz beni ne akşamüstleri ne de hiç bir gece Sen akşamüstleri gibi indin yüreğime.. Kalktı tüm şehirlerin sınırları.. Aynı anda indi heryere karanlık.. Bütün saat dilimlerini kaldırdım ve bütün saatler aynı anda durdu.. Susuşların kapladı coğrafyasını aşkımın kilometrelerce.. Her yerde akrep yelkovana hasret kaldı. Herkes yüklendi sana olan özlemlerimi.. Sevenleri bana,gidenleri sana benzettim.. Kalmadı artık ayrılıkların farkı.. artık hangi zaman diliminde hangi farklı şehirde.. kimi sevmek istesen de.. sende bana benzeyeceksin.. aynı sözler dökülecek dudaklarında.. İsmindir aşk şimdi tüm sevenlerin kalbinde.. Kalktı Kelimeleri bile bölmek edebiyat öğretilerinde.. Son sözlerini sana söyleyecek artık herkes farklı beden dillerinde.. Farklı tanımlaması kalmadı artık.. Öldüremezsin bendeki seni istesende.. Son nefesine kadar kitledim tüm aşıkların dudaklarını.. Mahşer günü tek bir ses yankılanacak.. İsmindir tek bir hece.. İsmindir sadece... Kenan Türkoğlu Peki Beğendiniz mi şiiri mi : ) |
Cevap: Alttakine soru sor... Kesinlikle çok beğendim , yüreğine , kelamına , kalemine sağlık... Geçmiş güzellikleri ile bırakılmalı benim naçizane düşüncem , bugün yeni güzelliklere gebe olmalı ... Maviydi yüreğim sen mavisin Düşlerim gibi ellerin, ellerin mavi… Gücüm gibi suretin, suretin mavi… Umudum gibi gözlerin, gözlerin mavi… Gönlüm gibi kalbin, kalbin mavi… Hislerim gibi sevgin, sevgin mavi… Ruhum sensin, sen mavisin… En çok ben maviyi severim… Bu da benim sevgili iken eşime yazdığım bir şiirdi ... Ben uzun şiirler yazamıyorum ... En sevdiğin , kendine en yakın bulduğun hayvan hangisi ve neden? |
Cevap: Alttakine soru sor... kedicikler.. Çok şirinler, bayılıyorumm =)) Ezberlemeyi unuttum,, nefret ediyorum.. Nasıl yeniden sevebilirim??? |
Cevap: Alttakine soru sor... bir insan nasil sevmeden durabilir??? en sevdigin insan. |
Cevap: Alttakine soru sor... Annem, sonra ailemin tüm üyeleri ve arkadaşlarım ve müzik yapan adam ve resim yapan öğretmen... Bunlar. Bir de esnaflar var bayılıyorum... Çok oldu. Bazen 'amaan boşver, hahayt, pek bi neşeliyim rahatım' olursun ya, o duyguyu sürdürmek mümkünse bize de söyle? |
Cevap: Alttakine soru sor... o duygu maalesef sürekli değil..bazı insanlar o süreyi uzatmayı biliyor...:) marka düşkünümüsün? |
Cevap: Alttakine soru sor... Bazı şeylerde evet, zevkli herşeyi severim :) Seni bıraksalar kaç yaşına kadar yaşarsın? |
Cevap: Alttakine soru sor... Bir de izledikten sonra çok mutlu olduğunuz film hangisi? |
Cevap: Alttakine soru sor... benı bıraksalar en az 90:)) fılmı hatırlayaamdım ama:))) ınsanlar değişirmi? |
Cevap: Alttakine soru sor... İnsanlar değişir. Aslan burcu musun? (ASLAN BURCU ARKADAŞ ARANIYOR) |
Cevap: Alttakine soru sor... zuahhahahaa :D :D Aslan burcuyum sevincli İnan olsun böyle bişey göreceğimi aklıma getiremezdim :D yaşşamayı seviyor musun??? |
Cevap: Alttakine soru sor... Aslan burçları candır. Yaşamayı çook seviyorum :) Gece çöp atmaya gider misin? :) |
Cevap: Alttakine soru sor... evdeysem mutlaka giderim annemi göndermem eminönünde balıkekmek yedin mi? |
Cevap: Alttakine soru sor... Evet yedim İstanbul'a gittiğimde...... En büyük hayalin nedir?........ |
Cevap: Alttakine soru sor... Okulumu bitirip işime başlamak sağ salim.. Ezber yapmayı seviyor musun?? |
Cevap: Alttakine soru sor... Pek sevmem, zorundaysam farklı tabi çeşitli yollar bulurum öyle ezberlerim... Bitki çaylarından hangisini seversin, sık sık içersin? |
Cevap: Alttakine soru sor... gitmem... ressam olsan en güzel resmin nasıl olurdu? |
Cevap: Alttakine soru sor... gokkuşağının resmi.....hayatın butun renkelrını sıkıştırırdım o resme... ınsanlar değişirse ben neden değişemıorum? |
Cevap: Alttakine soru sor... neden dediğin için :) Bugün hava çooookk güzell :) Sizin oralarda da öyle mii?? |
Cevap: Alttakine soru sor... evvetttt, su anda yuzuyorummm :))) yuzme mi? basket mi? |
Cevap: Alttakine soru sor... Basket hiç bilmediğim için kesinlikle yüzme, su iyidir. :) Alkol kullanır mısınız? Neden evet, neden hayır? |
Cevap: Alttakine soru sor... Çok az kırk yılda bir ortamda çok içmeyi beceremiyorum alışamadım.... Sinirli misindir genelde?......... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:19 PM. |