![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... evdeysem mutlaka giderim annemi göndermem eminönünde balıkekmek yedin mi? |
Cevap: Alttakine soru sor... Evet yedim İstanbul'a gittiğimde...... En büyük hayalin nedir?........ |
Cevap: Alttakine soru sor... Okulumu bitirip işime başlamak sağ salim.. Ezber yapmayı seviyor musun?? |
Cevap: Alttakine soru sor... Pek sevmem, zorundaysam farklı tabi çeşitli yollar bulurum öyle ezberlerim... Bitki çaylarından hangisini seversin, sık sık içersin? |
Cevap: Alttakine soru sor... gitmem... ressam olsan en güzel resmin nasıl olurdu? |
Cevap: Alttakine soru sor... gokkuşağının resmi.....hayatın butun renkelrını sıkıştırırdım o resme... ınsanlar değişirse ben neden değişemıorum? |
Cevap: Alttakine soru sor... neden dediğin için :) Bugün hava çooookk güzell :) Sizin oralarda da öyle mii?? |
Cevap: Alttakine soru sor... evvetttt, su anda yuzuyorummm :))) yuzme mi? basket mi? |
Cevap: Alttakine soru sor... Basket hiç bilmediğim için kesinlikle yüzme, su iyidir. :) Alkol kullanır mısınız? Neden evet, neden hayır? |
Cevap: Alttakine soru sor... Çok az kırk yılda bir ortamda çok içmeyi beceremiyorum alışamadım.... Sinirli misindir genelde?......... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |