![]() |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri uy897resimdeki bayansa beyaz giyimli masum ve güzel bi bayan yada yukardaki kişi resimdeki kızın 60 yaşındaki dedesi de olabilir sadece tahminsigrt56 |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri cok iyiydi bu yaa blissy ustteki uyeyi yeni goruyorum buralarda pek online olamadim bu aralar .. amaaa hemen soyluyorum... karar vermis birisin sen! zamani geldi demekle bile karar vermissin ::) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Minik bir kız çocuğu, tatlı mı tatlı, masum mu masum. :) Enerjik, canlı, hayat dolu, kıpır kıpır. :) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri araba kullanmayı seven biri olduğu kesin |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Bilemediniz efendim, ehliyetim bile yok henüz. Almayı da hiçbir şekilde düşünmüyorum. :) :) :) Bence üstteki arkadaş,dusun2dusun2dusun2 artık kendini bulmak istiyor. Yeter diyor, yaşadığım hayattan daha fazlasını istiyorum diyor. krz56 |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri [QUOTE=planner;770016]Bilemediniz efendim, ehliyetim bile yok henüz. Almayı da hiçbir şekilde düşünmüyorum. :) :) :) avatarınıza araba aynası değilde bisiklet koymaya nedersiniz?onu kullanmayı bilirsiniz heralde..art56art56 ozman şansa inanan hayatım hep düşeş olsun diyen birisiniz.. |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri renk arıyor, gözlerinde olan rengi hayatına yansıtmak için çabası ışık saçıyor.. |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri mavi seven bi kız... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri dünyayı merakla gözleyen ve her detayda farklı bir yön bulmaya çalışan biri... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 PM. |