![]() |
üstteki üye sence nasıl biri Üstteki üyenin paylaşımları, yorumları,imzası vs... onun nasıl bir kişilik ve dünya görüşüne sahip biri olduğunu sana düşündürüyor ? Ya da ismi, profil resmi onun kişiliği hakkında sende ne tür çağrışımlar uyandırıyor? kısacası üstteki üye sence kim? |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Haridas Takur,ağırbaşlı bir karakter izlenimi uyanıyor insanda,artık resmindenmi kaynaklanıyor bilemem..dusun2Genelde sakin ve ağır başlı bir kişilik tipi.Doğru mu?::) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri sumbuli.. ismi cicek ismi, goruntuler cicekli ?) bence cicekleri cok seven birisi.. |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Hep oğluyla ilgili yazılarına rasgeldiğim için galiba, evcimen bir baba olarak görüyorum matri'yi. Gözlerinden de bu belli oluyor zaten. :) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Kuzusundan bahsetmesini beğendiğim , yazılarını severek okuduğum aklı başında, olgun ve içten birisi... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri şefkatli bir anne. |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri duygularini aciga vuran cesur biri::) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri ilk konuştuğumuz gün hayat ile ilgili süper fikir alışverişinde bulunduğumuz harika ve gencecik bir arkadaşım.. ayrıca ben hep onu o gün erkek sanmıştımy789... şimdi avatarı değişmiş yani belli bayan olduğuy789girlhaha |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri :):):):) sevindiiiimm buna ::) coook degerli sorulariyla benimde gercegi bi kez daha gormemi saglayan duyarli birisisin ey ask! ::) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri samimi içten ve yardımsever birisi :) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri uy897resimdeki bayansa beyaz giyimli masum ve güzel bi bayan yada yukardaki kişi resimdeki kızın 60 yaşındaki dedesi de olabilir sadece tahminsigrt56 |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri cok iyiydi bu yaa blissy ustteki uyeyi yeni goruyorum buralarda pek online olamadim bu aralar .. amaaa hemen soyluyorum... karar vermis birisin sen! zamani geldi demekle bile karar vermissin ::) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Minik bir kız çocuğu, tatlı mı tatlı, masum mu masum. :) Enerjik, canlı, hayat dolu, kıpır kıpır. :) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri araba kullanmayı seven biri olduğu kesin |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Bilemediniz efendim, ehliyetim bile yok henüz. Almayı da hiçbir şekilde düşünmüyorum. :) :) :) Bence üstteki arkadaş,dusun2dusun2dusun2 artık kendini bulmak istiyor. Yeter diyor, yaşadığım hayattan daha fazlasını istiyorum diyor. krz56 |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri [QUOTE=planner;770016]Bilemediniz efendim, ehliyetim bile yok henüz. Almayı da hiçbir şekilde düşünmüyorum. :) :) :) avatarınıza araba aynası değilde bisiklet koymaya nedersiniz?onu kullanmayı bilirsiniz heralde..art56art56 ozman şansa inanan hayatım hep düşeş olsun diyen birisiniz.. |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri renk arıyor, gözlerinde olan rengi hayatına yansıtmak için çabası ışık saçıyor.. |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri mavi seven bi kız... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri dünyayı merakla gözleyen ve her detayda farklı bir yön bulmaya çalışan biri... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Alıntı:
|
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri sert görünen ama muzip biri... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri yarım bardağın dolu tarafını görmesini bilen pozitif biri... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri renkli biri |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri melek gibi biri :) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri çocuksu ruha sahip.. |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri girlhahabigokyanus aynı anda cevap verdik.. |
yazmasaydın benim için söylediğini sanacaktım ve evet öyleyim diye cevap verecektim :)) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri tşkrlr tpkı bn vlla:)cnlrm bnm |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri sanada gelsin ozman:) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri angel bu defada senle aynı anda cevapladık :) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri khkh56khkh56khkh56y789 |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri sempatik ve illa doğrucu olucak:) ama tam tanımış değilim ...tanışırız belki:) |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri fikirlerin doğru biraz mükemmelliyetçiyimdir..olmuşken herşey iyisi olsun derim..teşekkürler.. |
|
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri gizlisaklı işleri sevmeyen biri... |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri aceleci olmayan biri |
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri laf aramızda :) daha tam olarak tanımamama rahmen sempati duyduğum biri :)) |
|
Cevap: üstteki üye sence nasıl biri Sanırım duygusal ve çok sevilen biri... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM. |