![]() |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın :)) Nihahaha.... diosun yani.. :DD |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın Alıntı:
eeeee cancazım ne diyim ben kendi halime bile şimdi aynı şekilde gülmedeyim o anki halimi resimleyim birde daha çok güleyim pc05 krz67 dl67 dl78 ooo67 dunk56 yrl78 khkh56 sevgiyle kaldık |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın cent bu ne ya .ödüm koptu.kalbim yok ama bu andan itibaren artık var.hiç beklenen bişi değil.şok oldum ellerim titriyor resmen.yapmayın arkadaşlar böyle şeyler.eminim çoğunuz cesaretlisinizdir ama bide benim gibi kapı gıcırtısından korkanları düşünün.sevgiler |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın e bilmeyenler bakmış haliyle korkmuşlar ,,,,peki bana ne oluyo yaaa,,ben bunu daha öncede yapmıştım ve bile bile bi daha yaptım ve aynı dozda bi daha hopladım... music45yok ya benden olmaz...... khkh56 khkh56 |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın offffffffffffff yaaaaaaaaaaa aklim basimdan cikacak gibiydi bide telkinleri dinlerken sakin sakin khkh56 sükür ki kalbim saglam 98569 güzel bi paylasim ttli3 |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın hiç etkilenmedim niye acabaya :D bende bi sorun var galiba yazılanlara bakıyorumda herkez korkmus tıkladım sona eeee ne var bumuu baska yokmu dedim sadece |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın canim cananim cankim sende cesaret varda ondan smiliyface, ben kalbimin firliyacagini sandimdi yaaaa khkh56 |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın Böyle bir oyun daha görmüştüm khkh56 Ondada iki resim arasındaki farkı bulmamızı istiyorlardı ben ve 9 yaşındaki kızım resime bi daldık dusun seste çok açıktı "anne ya burda hiç fark yokki; evet ya nerde bu farklar " dusun diyerek bakıyordukki birden canavar gibi bişi çığlık atınca yrl78 yerimizden zıpladık kızım koltuğun ayağına yapışmış anneeeee diye çığlık atıyor "anne ne olur kapa ne olur kapaaaaaaaaa" diyordu pc ye bakamıyordu.Tabi kızımın bu şekilde korkması güzel deildi neutrali5 Bu sefer tongaya düşmedim super önce yorumları okudum ve sesi kapayıp baktım hahaha f678h Paylaşım güzel super |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın Neyseki renk körü değilmişim. Şu sonunda çıkan ablayı görünce dedim acaba renk körü değilim diye mi beni korkutmaya çalıştı :) |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın iyki pc nin sesi kısıktı yani .. saol |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 AM. |