![]() |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın Alıntı:
bu yüzden karşıma zooken çıkınca öyle korku hali oluşmadı bu şakalar adamı kalpten götürür sevincli |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın yahu sus zaten kalbi olan bakmasın dedik gerçi herkezde kalp var khkh56 kelime neyi anlarsan o neyse kalpten giderse biri kendimi afetmem peşin peşin yazdım kalbi olan bakmasın bananek ben nerdeyse kalpten gidiyodum çokta ödlek degilim ama oldu bikere iyi düştüm renk testine khkh56 sevgiyle kalın |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın ben o sırada bi çok sayfayla meşgul olduğumdan pek korkmadım malesef ama çok güldün onu söyleyebilirim wave |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın khkh56 |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın Yaaa çok korktuumm yaaaaa 88a sevincli böle oldum bi anda. neyseki ses çok açık değildi. Yoksa millet bana bakardı...Önce yorumlara baksana dimi. işte herşey tecrübe oluyo insana... |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın 789569 bi kızarsam varyaaa... buda neydi be... sonucuda öğrenemiyosun... n9598 şaka şaka çok güzeldi... korktum... 2600 |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın Gecenin saat 4 leri.uykum kaçtı...birşeyler okuyayım dedim.... nereden bilirdim... o sessizliğin içinde ödüm koptu. kizgin1 |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın ne okuyosun da korktun ki.. ben de reikiye bakıorum.. ilgimi çekti.. |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın tamam, şimdi anladım.. :)))))) |
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın Alıntı:
gece gece ne güzellikler yakalamışın sen cancazım khkh56 süperdir kalp atışın o zaman su içseydin birde bari sevgiyle kaldık cilgin897 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM. |