![]() |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) deme öyle bir sen kaldın birde ben izliyelim bakalım bekleyelim görelim elbet oyuna katılan olacaktır katıl oyun şimdi |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Alıntı:
smiliyface idea3 Çantandan gelen telefonun sesimiydi neydi... smiliyface gulensmiley Çikolata_Kar_Şezlong... |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) GÜNEŞ ÇİÇEK BAL |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) çiçek kokuları içerisinde güneşlenirken canım ballı lokma tatlısı çekti. çengelli iğne karnıbahar göbek atmak (buyrun bakalım) |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) samanı doldurdum dama zıtlaşıp durma benle ama güneş vurmuş her yana çiçekler durmuş arılar için bala çengelli iğneyle taktım çiçeği yakama karnıbaharla yapmışlar salata göbek atmak yakışır şimdi bana oley oley oley fıstık ezgi günlük |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) ezgiler kulaktan kulağa yayılır fıstık gibi tadı damağımda kalır günlük derlere bulunur derman önemli olan insanlıktır ancak o baki kalır smiliyface kuş-ağaç-zaman |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) zenginlik, dikkat, başarı |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kuş ağaç ve zamanla cümle kurmadan zenginlik dikkat ve başarı kelimelerini vermişsin ben hepisini bu cümlede kullanmış oldum süperim yaaaaaa yeni kelimeler verebilirim şimdi size şimdi demin hani |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) demin gittin yanımdan şimdi solgun çiçekler hani sen ayrılık nedir bilmezdin ama ben gideceğini ilk anda sezdim 44 hatıra-beyaz-akıl |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) beyaz bir sayfanın üstüne onunla ilgili aklımdada kalan son hatıraları yazmak için çalışıyor, çalışıyordum... dl67 dl67 utananadam ufuk-teori-pekmez 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM. |