![]() |
muhteşem 3lüler sizin için 3'ler mesela zeytin ,peynir ekmek siyah,beyaz,sarı, edi, büdü ,kermit , gibi sizin için muhteşem 3lüler blook şaşkın sevincli cat56 |
Ynt: muhteşem 3lüler yatağım battaniyem vee bennnn sevincli f678h |
Ynt: muhteşem 3lüler rakı.. balık.. roka... wave üçünüde sevmem yalnız.. ama kulağa hoş geliyor.. sevdiğim üçlü... deniz .. güneş.. kitap okumak... tatilsmiley |
Ynt: muhteşem 3lüler anaaa aplaa balık nasıl sevilmezz alla allaaa dusun yeni bir üçlü geldi aklıma f678h çikolata çikolata ve çikolata aa34 |
Ynt: muhteşem 3lüler cat56 deniz tatilsmiley basketbol gulensmiley |
Ynt: muhteşem 3lüler kırmızı şarap... mumlar ... şömine.. super |
Ynt: muhteşem 3lüler Alıntı:
okey taşları, arkadaş ekibim,okey masası art56art56 |
Ynt: muhteşem 3lüler mavi deniz, oğlum denizalp, güneş.....:) |
Ynt: muhteşem 3lüler kar+çikolata+kahve kahvesmiley |
Ynt: muhteşem 3lüler oo herkes en sevdiklerimi solemiş bile.. patlamış mısır sade gazoz ve turk filmi hehehe bayılırım |
Ynt: muhteşem 3lüler ailem+evde tv izlemek+çikolata |
Ynt: muhteşem 3lüler Rock'n Roll+Johnnie Walker+sevdigin biri ttli3 |
Ynt: muhteşem 3lüler bira + çerez +gs-fb maçı ttli3 |
Ynt: muhteşem 3lüler belgeseller-cnbce-pc 'im |
Ynt: muhteşem 3lüler Sessizlik,kahve,çikolata... |
Ynt: muhteşem 3lüler kurufasulye-tursu- pilav f678h |
Ynt: muhteşem 3lüler bira - sigara - muhabbet (muhabbet edilecek biri değil bakın muhabbetin kendisi) kitap - kahve - sigara pink floyd - efkar - selpak (üçüncüsü lazım oluyo) patates kızartması - ketçap - mayonez (sonra "bu bana niye dar geliyooo?") deniz - gölge - uykuya dalmak (kendiliğinden olacak) sarmısak - soğan - dereotu (bu üçünü bi arada muhteva eden yenilebilir bi şey yapabilene ödül vericem) sonradan ekleme: aha bu da şimdi geldi: kıymalı börek - çay - pofuduk anane (yerim) |
Ynt: muhteşem 3lüler beyaz tatlı soğanı ince ince kıyar bol tuzla iyice ovarız... 5-6 dk beklettikten sonra içme suyu ile durlarız... iyice dövülmüş sarmısaklar ve ince ince kıyılmış dereotu ile harmanlarız... pirzola biftek gibi ızgara etin yanında garnitür olarak sunarız idea3 bu halde çok sade gelirse biraz zeytintağı limon ve sumak 3 lüsü ile arkadaşlık yapmalarına izin verebilirsiniz... thumbsanim tarkan.. ben ... mutluluk.. sevincli (en muhteşem üçlü aa34 kocişim ark5 duymasın aramızda dostlar 44 12389 ) |
fakat benim korkum, ben sarmısakla soğanı bir arada yersem kaç gün ev hapsi alacağım? bir de tabi, kaç galon su içmem gerekecek? :) haha, bi deniyim aslında... |
|
Ynt: muhteşem 3lüler oğlum özgürlük para üçüde çoookk güzell |
Ynt: muhteşem 3lüler veni vidi viçi |
Ynt: muhteşem 3lüler o zaman duymadım bilmiyorum görmedim :P hatta geldim gördüm yendim |
Ynt: muhteşem 3lüler yıldo-arto-huysuz |
Ynt: muhteşem 3lüler uyku 44 ben ttli3 para aa34 |
Ynt: muhteşem 3lüler annem -ciciannem-çoçukluğum |
Ynt: muhteşem 3lüler sezen nilüfer , ajda mazhar fuat özkan |
Ynt: muhteşem 3lüler rüzgar -sessizlik -loş ışık ::) |
Ynt: muhteşem 3lüler Tresorum bacım istanbula geldin görüşemedik . Yinede hoşgeldin seni görmek güzel kiss3 Hayatım değişti - Hayatım karıştı - Hayatım arapsaçı |
Ynt: muhteşem 3lüler blook Charlee nin melekleri muhteşem üçlüydü hehehe |
Ynt: muhteşem 3lüler Nescafe üçübirarada:) dl67 |
Ynt: muhteşem 3lüler İncitanem Bircoş bacım Selma bacım Hayatımın sırdaşları candostlarım |
Ynt: muhteşem 3lüler anlatması uzun hikaye bir zmanlar nek şek ga diye bir üçlü vardı.. ga bendim.. karga nın ga sı (benimle yola çıkanın durumlarından esinlenerek bileğimin hakkı ile aldım bu lakabı.. girlhaha ) nek ve şek kardeştiler bende kendimi onların kardeşi sanan ga.. inek.. nek.. sarı nek hemde ark5 ark5 eşek.. şek... karakaçan nolcak.. sevincli eh o zamanın muhteşem üçlüsüydük.. happy6 hey gidi eski günler.. ttli3 |
Ynt: muhteşem 3lüler çay-simit-peynir |
Ynt: muhteşem 3lüler Nohut-Bulgur pilavı-Cacık |
Ynt: muhteşem 3lüler Köfte - patates - yuğurt kiss3 off süperrr :) |
Ynt: muhteşem 3lüler dost sohbeti - türk kahvesi - sigara |
Ynt: muhteşem 3lüler şimşek, gök gürültüsü, yağmur... pc05 |
Ynt: muhteşem 3lüler kızarmış ekmek - tereyağ - bal |
Ynt: muhteşem 3lüler bebek kahkahası- anne kokusu- dost eli http://img356.imageshack.us/img356/6074/t5y4e5fuxa2.jpg ( bu doğal güzellik yılda bir kez Birmanya da gerçekleşiyormuş ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM. |