![]() |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemediniz efm (hiç anlamam) güzel araba kulanırsınız |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin sayıyorum öğrenmek için baya çırpınıyorum 98 de aldım ehliyeti çekecem doublecup bir tanede mercedesi tercih edersiniz |
Ynt: Bildin_ Bilemedin yok beee,ayağımı yerden kessin de farketmez. fotoğraf çektirmekten hoşlanmıyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin 25889 sevmem fotoğraf çektirmeyi kitap okumayı çok seviyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin tebrikler bildin... art56art56 hemde çok severim... hiçbişey bulamam ders kitaplarını bile okuyorum 44 seyahat etmeye bayılıyorsun... super |
Ynt: Bildin_ Bilemedin evet severim.o seyahat özellikle sevdiklerimi görmek amaçlı ise bayılırım. sütlü tatlı tüketince karnın daha çok şişiyor. smil56 |
Ynt: Bildin skan67 hatta bir ara başından kalkamıyordum. komiksin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin tam isabet bildin gözlük kullanıyorum smileydance |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Malesef tanimiyorum kendisini utananadam Benimle yemege cikmak istiyorsun smil56 |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hayır sadanim saçların sarı? |
Ynt: Bildin_ Bilemedin evet bildin şu anda canın sıkılıyor? |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hayır bilemedin çok mutluyum aa34 hey alttaki güzel saçların var smil56 |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bir zamanlar güzeldi şimdi diil. bilemedin ÇOk pimpiriklisin. |
Ynt: Bildin_ Bilemedin görmeyeli oyunlar oynanır olmuş sitede bu arada bi hoşgeldin dien yok |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hoşgeldin psiko... vien1 nasılsın...umarım atlatmışsın dır rahatsızlıkları... super hele bir anlat bakalım kardeşim...merak ettik ne zamandır seni... sadanim |
Ynt: Bildin_ Bilemedin buraya yazarsam atakan düzeni bozuyom diye uyarır lak lak nerde ediliodu bu sitede |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Hoşgeldinnnnnnnn . . . . smiliyface nasılsın ?? umarız hersey yolundadır . . . |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Alıntı:
duyarlı, düşüncelisin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Alıntı:
saçların kısa |
Ynt: Bildin_ Bilemedin evet bildin kısa saçlarım renkli giyinmeyi seviyorsun? |
Ynt: Bildin_ Bilemedin evet bu aralar renkli giyiniyorum uzun saçlılardan hoşlanıyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin ay hayır, bilemedin yemek yemeyi seviyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin evet seviyorum kim sevmez ki(şimdi bişey mi bilmiş oldun sen cilgin897) pizza seviyorsun(en azından ben) |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Evet:) hmm biran önce evlenip 3 çocuk sahibi olmak istiyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin khkh56 khkh56(allah korusun evlilik mi hadi o olsa 3 çocuk mu ) gece gece çook güldüm (Allah da seni güldürsün) feeeeenaaa bilemedin espri yapmayı seviyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Evet severim, yapanıda severim:) Gözlük takıyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin yine bilemedin takmıyorum ama sen takıyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin Takım tutuyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hayır tutmuyorum fenerbahçelisin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Evet bildin fbsmile caz sevmiyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin caz severim... ayakkabıların beyaz... super |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin kırmızı korku filmine bayılırsın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin korku filminden çok korkarım..bilemedin.. dlckrn takıntıların var... girlhaha |
Ynt: Bildin_ Bilemedin kimin yok ki girlhaha hamur işi dendi mi akan suların durur.çok seversin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin yaa maalesef evet..bildin bisiklet buna ihtiyacım var bu ara... blook işini seviyorsun...ahah ne güzel laf alıyom ağzından... girlhaha |
Ynt: Bildin_ Bilemedin sevmek ne kelime bayılıyorum. cilgin897 uykuya çok düşkünsün |
Ynt: Bildin_ Bilemedin uyku uyku eeeeveeet uykulusmile bu aralar az uyusam da yaz ayını az seversin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin az sevmek mi şuna nefret etmek diyelim bilardoya bayılırsın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hayır sevmem tavlaya bayılırsın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hayır sevmem ama satranç ve okeye hayır demem dağınıksın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 PM. |