![]() |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin hat safhada kararsızımdır ama bir kere kararımı verdim mi de dönmem kararımdan :) inatçısındır? |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin keçiler yanımda mülayim kalır çok inatçıyımdır çokkkkk küçük ayın var(oyuncağın yada) |
Ynt: Bildin_ Bilemedin valla küçük ayı büyük ayı orta ayı istediğin ayı olsun çokça var. bildin khkh56 khkh56 isimlerini ve eşgallerinide vereyimmi khkh56 khkh56 sezen aksu hayranısın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin kesinlikle bildin evde kuş'un var |
Ynt: Bildin_ Bilemedin çok şükür yazın karınca bile var ben ne bulursam besliom ot çalı kaktüs kaynana dili açmayan büyümeyen çiçekler şu anda bilgisayarın karşısındasın ve bu konuya cevap veriyorsun khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 muhteşemim muhteşemmm |
Ynt: Bildin_ Bilemedin heee bildin vallaahhhhh cilgin897 ama amuda kalktım onu bilemedin pamir :) tv izlion şu an |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Yok valla bu defa olmadı. Ben bi tek çarşamba akşamları avrupa yakasını izliyom dahada televizyona kafamı çevirip bakmıyom. ark5 Dışarıda şimdi köpek havlıyor ve duyuyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin çorba seversin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin genel olarak evett kısa saçlısın (kıs kıs kıs hadi sen uzun de bende kandırıkçı diim) |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin kelim khkh56 khkh56 kırmızı papuçların var |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Kırmızı terliklerim var olar mı :P En çok sevdiğin mevsim ilkbahardır. |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedinn oturdugun sehir karlarla kaplı |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin :) bu mesajları okurken msnin de açık |
Ynt: Bildin_ Bilemedin onayi bildin şiir yazarsın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin...(hiç beceremem..) kendine bakarsın... |
Ynt: Bildin_ Bilemedin onayi yeap bildin güneşlenmeyi sevmezsin(malak misali olanı) |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin...hiç sevmem... kumdan kale yapmışlığın vardır... |
Ynt: Bildin_ Bilemedin onayi thumbsanim daha bu yaz yaptım bir şaheser çıktı ortya blook(yalan) lakap takarsın arkadaşlarına |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedinnn çay içmeyi seversin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin onayi bildin solaksın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin valla, solağım :) her an çukulata yiyebilecek bir potansiyelin vardır :P |
Ynt: Bildin_ Bilemedin sadanim bilemedin üniversite mezunusun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Bildin :) Kokoreç'e bayılırsın (off aklıma geldi kokoreç nası canım istedi aklımdan çıkmıyo :P) (yarın yiyim bari :) |
Ynt: Bildin_ Bilemedin thumbsanim off offfff hemde nası yaaa canım istedi yaa çizgi film izlersin hala |
Ynt: Bildin_ Bilemedin çizgi film izlenmezmi hiç y789 bayılırım bildin :P hayatında en az bir kere sigarayı bırakmaya çalıştın. |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin girlhaha çocukluk arkadaşlarınla hala görüşüyorsun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin kısmen bildin 44 simit seversin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin simite bayılırım :) sinirlendiğinde sakinleşmen büyük zaman alır |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Banamı dedin yok valla saman alevidir sinirlenmem zaten oda ayda yılda bir olur 5 dakika sürmez. tarkanın yeni şarkılarını beğenmedin...(hayır ben beğenmedimde hepiniz benim gibi düşünürsünüz zannımdan yola çıktım buyrun efm) |
Ynt: Bildin_ Bilemedin kısmen bildin bazıları güzell ark5 şıpsevdisin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin sadanim değilimdir (ayrıca pamire cevap veriom tarkanın albümünü beğendim blook) hayalperestsin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hayalperest değilim rüyaperestim yinede kabulümdür. idealistsin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin, dert olur çoğu zaman bu maceraperestsin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Bilmedin, macera sevmem :) duygusalsın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin destekleyicisin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin (öyle olduğumu sanıyorum en azından ) kaprislisin |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin..(eskiden öyleydim..) 956k alışverişten zevk alırsın.. |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin (kim almazkiiiii) sıcakkanlısın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bildin :P kızılsın |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin bad45 şişmansın.......... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 PM. |