![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Deniz kalp krizinden ölür Çınar dayanamaz ve r eder Zarife kendini Bayırlara kırlara verir yitirir aklı selametini En son kadıköy sahilinde şarap şişesiyle konuşurken görülmüştür. HAZİN SONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN pamir film pamir böyle hayal etti ben müdahale ettim bu film mutlu sonla bitsin istedim ben kimiyim pisi pisimbat blook |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye pamir olmaz öle şey bitemez deiştir yazdıklarını çabukkkkk şaşkın dusun |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye tamam tamam ama ben değiştiremiom ben sadece kıdemli üyeyim başka bi meziyetim yok senin yetkin varsa sil yoksa el mecbur Shamanımı yada Atakan kardeşimizi beklicez |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yok silmedim ekleme yaptım pamircim :) 44 sen devam et hikayeye kardeşim |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Sağol bacım Pamir kabus görmüştü. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çınar elini uzatttıı ablam dedi deniz buda çınar dedi ablasına |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye istanbula kar yağıyordu khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye o sırada yandaki okulun zilleri çaldı zır zır zırrrrrrrrrrrrrrrrrrr(olan olmuştu zarifenin zil sesine karşı krkusu vardı kaçmaya başladı denizle çınar başbaşa kaldı ) devamm.. |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye deniz in ilk şoku böyle başlamıştı...zil sesi eşliğinde ablasıyla ayrılan yollar.....--tabii ki zarifenin okula gidip o zili elde etme fikrinden habersizdi---- khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Deniz şaşırmıştı, sevdiği adam şimdi kardeşinin sevdiği adamdı. (Bu bir kabus olmalıydı) khkh56 khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 AM. |