![]() |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye e hadi devam edin cık cık cık olmadı durdunuz :P görevlerinizi ihmal etmeyin pls. Yönetmenin bunlar işlerini ihmal ediyorlar pişttt yönetmenimmmmmmm şikayetçiyim ueheuheuhueh khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye buluşma noktasına gitmeden önce şööle bi güzel taktı takıştırdı .tam evden çıkıyor du ki.... |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye "Nasıl olmuşum apla" dedi zarife. Çok heyecanlıydı. y789 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye Yönetmenim şikayetçiyim, yarı yolda bıraktılar hikayeyi :P khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye sevgili silvaracığım,yönetmen bu filmin çekimi hakkında görüşme yapmak için istanbula gitti..3 gün kadar kalıcak sanırım..yakında gelir..siz devam edin..yönetmen geldiğinde çekimler başlayacak.. sevincli |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye cat56 yönetmen geldi blook devam millet gayet iyi gidiyoruz şaşkın khkh56 |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye e hadi devam edin en son ben yazdım yazamıyorum :P |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye çok güzelsin zarife dedi deniz 3 kelime 1 hikyeden çıktık zaten yahu blook sevincli sınırlamayın yazın yahuuu |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye zarife bu gazla attı kendini sokaga girlhaha |
Ynt: 3 Kelime 1 hikaye yolda rastladığı ilk dilenciye bir miktar para verdi.... ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:48 AM. |