![]() |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? gizemli... saygılı... derin düşünen... derin yazan... çok yakın zamanda ünlüler kervanında farklılığı ve farkındalığıyla yol alacak olan yönleri super |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? en çok ferasetini basiretini kıvrak zekasını ve beni gaza getiren ve çalışmamı körükleyen sözlerini seviyorum super |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? saygın,nazik ve şiirsever super |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? saglam bir anlatimi var.zoru seven, gayretli ,inancli,arastirmaci,dusunceli,duygusal. ttli3 seviyorum. |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? duygusal,açık yürekli, ve yeri geldiğinde isteklerinin gerçekleşmesi için her şeyi göze alabilen cesaretini beğendim.. alk78 kiss3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? kim olursa olsun yardımına koşan,hayatla her zorluğa rağmen mücadele edebilen,açık sözlü,dobra,çıkarsız sevmesini bilen,maneviyata değer veren,sevgiyi özünde taşıyabilen, enderlerden biri... hayatımda abla dediğim 3.kişi(gerçekte ne ablam nede kardeşim var) kiss3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? cesaret, cesaret, cesaret..bu kelimenin tüm anlamıyla sorumluluğunu üstlenerek hayata bakışını..ve hayatını değiştirmek adına cesurca adım atmasına, beğenmenin ötesinde hayranlık duydum. |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Alıntı:
|
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? bir meleğe iltifat eden başka bir melek olduğunu düşünüyorum hismiley |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:01 AM. |