![]() |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? uykusu geldiğinde uyuyacağım deyip 3 saatt sonra ancak forumdan ayrılmasınoı |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yanlışlıkla yanlış mesaj atıp bana özelden dönmesi |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Özel mesaja çok çok özel asil bir cevap verişini |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Bütün sırrımı açık etmesini,sabaha kadar beni oyalayıp sonra hadi yat geç oldu demesini khkh56 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yalnız yaşamayı tercih etmesini ve bundan mutlu olmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? guzin abla gibi anlat dertlerini bana 24 saat seni dinliyebilirim demesini kalbindeki temizligi |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Hayal ablamm yüreğinin güzelliğini kiss3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? en büyük ortak noktamız köpeklerrrrrrrrrrrrr oda seviyo bende tek fark o husky beslemek istiyo ben besliyom sevincli |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? değişim yolundaki azmini ve başarısını ttli3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? [b] 30 küsür yaşında ama yazıları kalbi hayat görüşü dha 18 lik çıtır |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? olumlu, güzel yazılar yazmaya başlamasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Alıntı:
|
|
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? [b] 18 oldugu bile tartışılır daha lolita yani 16 sende 15 crazy girl yani |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? anaçlığını, sevgi dolu olmasını, sabırlı olmasını ayrıca bigcinin dediği gibi kızı gibi bir yaşta sankim. |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? cevap yazarken her zaman olduğu gibi şimdide geç kalmasını anaçlığını, sevgi dolu olmasını, sabırlı olmasını bigci ve anaçlık |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Allah iyiliğinizi arttırsın sizin aa34 aa34 Alıntı:
|
hönk :) otları sevmesini bende severim ama midede madımalak çıtlık vs vs vs yaa senemce abla atladı onada bi şey yazıyım senemce abla lolita you are crazy antep fıstıklı girl |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? muhahahha khkh56 sanem ablaya yazmıştım |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Aklınıza gelen tüm güzel düşüncelere sahip olmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? meraklı olmasını, düşünceli olmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Yorumlarını |
Aha üstteki kullanıcı benmişim meğer kendime yorum yapmışım en son meğerse ben yazmışım neyse silmiyeyim belki devam eden olur |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? paylaşımcı olmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? araştırmacı olmasını.. (vıklamak konusundaki aydınlatıcı bilgilerinden dolayı.. girlhaha ) |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Bakış açısını çok beğeniyorum... |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? doğallığını beğeniyorum, herşeyi içinden geldiği gibi yazan... kiss3 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Ağacının mevsimsel hareketlerini seviyorum :) |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? bende avatarındaki bu sözlere bayıldım ''Düşündüğüm şeyler zamanla gerçeğe dönüşüyorsa, sadece gerçekleşmesini istediğim şeyleri düşünmem akıllıca olur." ''alıntı'' |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? nicki güzel 'tatlıcadı ' super |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? özellikle geceleri beni dinlendiren müzik zevkini... music45 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? olumlu olmasını,ilginç şeyler bularak bazen güldürüp bazen hüzünlendirmesini |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Hayattaki dimdik duruşunu... |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? imzasını super |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? nickini smil56 |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? 218 Mesajına Toplam 371 Kere Teşekkür Edildi ğini |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? çok iyi bir dost oluşunu.her zaman yanımda olduğunu bildiren kişi olmasını |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? Çocukluk hayalinin gerçekleşicek olmasını:) |
Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin??? yüreğini ark5 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |