![]() |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? çukulatayı girlhaha |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Banada gezmek olsun, fizzana gidiyoruz deseler reddetmem:). Çok seviyorum yaa.. yeni yerler görmeyi yeni kültürler tanımayııı. hpm2 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Banada gezmek olsun, fizzana gidiyoruz deseler reddetmem:). Çok seviyorum yaa.. yeni yerler görmeyi yeni kültürler tanımayııı. aynen daha yeni Van' dan geldim... smiliyface |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? koltuğa gömülüp play station oynamayı asla reddemem |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? soğuk havada bol tarçınlı salep sıcak havada kağıt helva arası limonlı dondurma birde asla hayır diyecemeyeceğim bir şey var;aç tok yaz kış gece gündüz fark etmez kimse bni kokoreçten vazgeçiremz:) birde stresli zamnlarımda koca bir kesekağıdı tuzlu çekirdek ... |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? bir çocuğun uzattığı elini tutmayı reddedemem.hele yanağına öpücük kondurmayı hiç reddedemem.. ttli3 jelibom şeker verilirse reddedemem. ttli3 yanımda bir saat çekirdek çıtlatılırsa reddedemem..(dayanma kapasitem o kadardır) ttli3 ev dekorasyonu ile ilgili dergilere bakmak istermisin derlerse reddedemem. bana alınmış bir hediyeyi zaten reddedemem ttli3 cheese keki reddedemem. anneciğimin masaj isteğini erteleyemem ve blissy reddedemem. ttli3 ondan keriiii tereyağlı sahanda yumurtayı reddedemem. yorgunluk ardı kahve molasını reddedemem. sevdiğim insanların güneşten kavrulmuş derilerini soymayı reddedemem.(bu niyedir anlamış değilim sevincli umrumda da değil sevincli ) kardeşime cilt bakımı yapmayı aslaa reddedemem..(siyah nokta sıkıcam ya) böyle işte.. vardır daha saysam..ama giderek ne kadar manyak biri olduğum ortaya çıktığından burada kesmeyi uygun buluyorum... khkh56 girlhaha tender45 ttli3 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? sevdiklerimi ve yalnızken düşünmeyi asla reddetmem wave mutluluklar sizinle olsun |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? isin hergün 8 saat düsünmek deseler redetmem dusun |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Gülü reddedemem... |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Rock'n Roll!... Reddedemem:) guitar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM. |