![]() |
Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Neyi Asla Reddetmezsiniz...???Başlıktanda anlaşıldığı gibi smiliyface Sigara-Kahveyi reddetemem onayi |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? cikolatayi reddetmem utananadam |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? huzuru sukuneti asla reddetmem 44 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? utananadam suuuu sevdiklerimin ve benim huzurumu,kedileri(hayvanları) blook bitter çikolata, dusun |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Huzuru, mutlluluğu asla reddetmem evet ben de katılıyorum bir de çikolatayı thumbsanim |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? hastalarım olmadan aslaaaaaaaaaa ooo67 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? kucak dolusu papatya... blissy blissy |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Bir kase dolusu dondurmayı asla..... s456 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? malesef sigarayı utananadam |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? sistemin gerçeklerini huzuru sevdiklerimi mutlulugu kahveyi sıgarayı papatyayı kuşları çocukları sukuneti çalışmayı şiiri gülmeyi düşleri daha çok var cancazım yaz yaz bitmez açıkcası gönül bagındaki sunulan içten gelenleri diyim şimdi kahveyle sıgara olmadı ama dimi ne alaka |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? çukulatayı girlhaha |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Banada gezmek olsun, fizzana gidiyoruz deseler reddetmem:). Çok seviyorum yaa.. yeni yerler görmeyi yeni kültürler tanımayııı. hpm2 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Banada gezmek olsun, fizzana gidiyoruz deseler reddetmem:). Çok seviyorum yaa.. yeni yerler görmeyi yeni kültürler tanımayııı. aynen daha yeni Van' dan geldim... smiliyface |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? koltuğa gömülüp play station oynamayı asla reddemem |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? soğuk havada bol tarçınlı salep sıcak havada kağıt helva arası limonlı dondurma birde asla hayır diyecemeyeceğim bir şey var;aç tok yaz kış gece gündüz fark etmez kimse bni kokoreçten vazgeçiremz:) birde stresli zamnlarımda koca bir kesekağıdı tuzlu çekirdek ... |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? bir çocuğun uzattığı elini tutmayı reddedemem.hele yanağına öpücük kondurmayı hiç reddedemem.. ttli3 jelibom şeker verilirse reddedemem. ttli3 yanımda bir saat çekirdek çıtlatılırsa reddedemem..(dayanma kapasitem o kadardır) ttli3 ev dekorasyonu ile ilgili dergilere bakmak istermisin derlerse reddedemem. bana alınmış bir hediyeyi zaten reddedemem ttli3 cheese keki reddedemem. anneciğimin masaj isteğini erteleyemem ve blissy reddedemem. ttli3 ondan keriiii tereyağlı sahanda yumurtayı reddedemem. yorgunluk ardı kahve molasını reddedemem. sevdiğim insanların güneşten kavrulmuş derilerini soymayı reddedemem.(bu niyedir anlamış değilim sevincli umrumda da değil sevincli ) kardeşime cilt bakımı yapmayı aslaa reddedemem..(siyah nokta sıkıcam ya) böyle işte.. vardır daha saysam..ama giderek ne kadar manyak biri olduğum ortaya çıktığından burada kesmeyi uygun buluyorum... khkh56 girlhaha tender45 ttli3 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? sevdiklerimi ve yalnızken düşünmeyi asla reddetmem wave mutluluklar sizinle olsun |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? isin hergün 8 saat düsünmek deseler redetmem dusun |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Gülü reddedemem... |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Rock'n Roll!... Reddedemem:) guitar |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? beşiktaş biletini hayatta retetmem wave wave bjksmile |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Gerçek sevgiyi,birde toblerone tender45 |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? aşkımın bana sarılmasına ona kızmış olsam da hayır diyemem ttli3 zenginlik, bolluk,güzellikler...hiç reddedemem. sahilde yürüme teklifini hava buz gibi olsa bile reddedemeeem güzel bir kahvaltıya hayır diyemem sevgiye hayır diyemem sağlık ve güzellik adına olan çoğu şeye hayır diyemem gülmeye, eğlenmeye hayır diyemem gezmeye, tozmaya, çok çalıştıktan sonra güzel bi uykuya, mutluluğa başarıya....bunlara hiç hayır diyemeeeem |
Ynt: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? hepsi yalannn..............sadece huzurrrrrrrrrrrrrrrrrr |
neyi asla reddetmemsadanim...ıı...etmem.. |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? sıcak çikolata :) |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? hımmmm aşkı asla rededemem..gerçek aşkı ama çıkarsız saf...soracımaa ketcaplı mayonezlı kocaman bır whooper ı asla rededemem:D soracıma ıncecık kalmayı rededemem..bı kılo bıle alsam hemen rejıme gırerım.bisikletsoracımaa bol sutlu ama az nescafeyı asla rededemem...:Dkahvesmiley |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? başımı yaslıcağım bi omuza:) |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? en basta huzur saglık ikisi olmadan olmaz sonra her yonden zenginlik ilim basari cok yemek ama hıc kilo almamak hep saglıklı olmak mutluluk imkansızı basarmak dogal olmak ve dogal yani organik olan her sey guzeldir |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? :D işallah hıc redetmek zorudn akalmassın:D |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? kahvesmileybol köpüklü türk kahvesini asla reddedemem |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? Bende ençok ,sevdiklerimle bol kahkahalı bir sohbeti asla reddetmem(yay burcu olunca)sevinclikahvesmileykahvede olursa süper olurhappy6 |
Cevap: Neyi Asla Reddetmezsiniz?? ****sahilde;mis kokulu hafif bir rüzgar ve ayışığıyla dolu bir yaz gecesini*** aslaaaaaa reddedemem |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:16 AM. |