![]() |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok boş gördüm...aaa hiç yakışmıyor n9598 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. vallaha ben kendimi çok nötr gördüm 44 ::) |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendımı cok becerıklı gordum bugun, ılk kez asure pısırdım cok guzel oldu gulensmiley |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çooookk şeyi aşmış gördüm bu gün... ttli3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Kendimi çok sakin gördüm bugün.... girlhaha |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Alıntı:
|
|
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. tasalı gördüm yaw.. |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok Yazar gördüm bugün. blook |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok sakin ve sinirlerine hakim gördüm bu gün , bu durumumun akşama kadar sürmesini istiyorum bugün cumartesi ve tam gün çalışıyoruz çünkü terli345 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. 14,04,08 tarih saat 16.10 itibariyle başlayıp 15.04.08 04.30 a sona eren bir ağlama seansından sonra insan nasıl olursa öyleyim.ağlamak büyük ihtiyaç arkadaşlar vallaha kendimi yorgun lakin hafiflemiş hissediyorum 44 bu arada nöbetteydim.hem aglarım hem calışırım misali.... f678h |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok şaşırmış gördüm bugun.12 saat 20 dakika ağlanır mı hiç ya 25emel.Çok su iç bugun.İyi nöbetler. |
Alıntı:
|
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Sorun yoksa sorun yok smiliyface |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. n9598 n9598 emeeeeeeeel ağlayarak göz oyulmaz, sen gel buraya ben sana göstereyim gözler nasıl oyuluyor.. n9598 ne istedin kuzum kendinden..bukadar ağlayacak ne var..ağlama sen kıyamam çocuğum ya..sen yaz bakayım ilk fırsatta neymiş sebep..sebep olanları gelip yamultayım..en güzel zamanlarınızı ağlayarak geçiriyorsunuz ya ne diyim ben size..ağlama kuzum..gülmek sana çok yakışıyor..sebep olanlar sebepsiz kalsın..sebep bulamasın işallah.. |
|
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Ben kendimi pek bi şık gördüm bugün sung66. (Ayakkabılar hariç. Ona da düşmanım olmadığı için bakan olmaz heraldeee smil56) |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Bilgisayarın evin ortasında bulunma sebebiyle telkinleri zor konsantre olarak dinlememe rağmen yinede yoğunlaşmaya calısıyorum drive45 AZİMLİ GÖRDÜM BUGUN KENDİMİ YAHu alk78 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çoook güzell gördüm bugün dışarıdaki kapalı iç karartan havaya ragmen 44 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Emel'im hoşgeldin gülüm.Çok özledik seni. kiss3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. bugün kendimi çok çirkin hissediyorum sad456 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. bugun kendım super hısedıyorum s456 s456 s456 s456 s456 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. durgunnn... pc05 |
Kendini çirkin hisseden arkadaşım.. Yer varsa ben de geliyom sad456 Son 6 aydır aynaya bakıyom bakıyom... ben sanki eskiden daha güzeldim şimdi n'oldu diyom dusun Bi de ayıp biliyom ama herkes gözüme güzel geliyo acayip kıskanıyom kizgin1 Bugün kendimi sıkıntıdan patlamış gördüm ks3 Bugün kendimi baya bi çaresiz gördüm sad456 Sanki biraz da kilo mu almışım ne son zamanlarda sigrt56 Ya n'oluyo yaaa 88a 88a Tamam tamam gidiyom dlckrn |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. evet away ne oluyor sana. şimdi gevşe rahatla. ve tekrar aynaya bak. lütfen bu söylediklerinin tersini aynada kendine söyle. |
Pek bi ağlayasım var ama ağlayamıycam sanki agl34 Yatıyım diyom uykum var ama uyuyamıcamm sankiiiiiii 88a Ya bak gene oluyo Ya n'oluyo yaa 88a 88a |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. khkh56 agl34 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Karışık hissediyorum... |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. güçlü hissediyorum wave |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Huzurlu hissediyorum(anneme gidecek olmama rağmen) |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok enerjik gördüm bugün umarım hep böyle devam eder. blissy k8908 blissy k8908 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Bugün enerji doluyum,mutluyum,pozitifim bugün harika birgün blissy |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Bugün kendimi ççook enerjik, herşeye çok hazır, mutlu, dinamik, istekli ve heyecanlı gördüm blissy |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. tepki vermem gereken çok şey olmasına rağmen, çok tepkisizim bugün. yaptığım meditasyonun etkisi olsa gerek. sakinleştim. |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Üşüyor gördüm dı dı dı dı dııııııı buzzzzz |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok duacı görüyorum bugünlerde Rabbim de görüyordur umarım kabul eder dualarımı ve hepimizin dualarını (AMİN) |
bugun kendimi guvende hissediyorm ve sonsuz şeçeneklere sahip oldugumu biliyorm |
Bugün kendimi alabildiğine mutsuz hissediyorum.oysa ne güzel uzun zamandır herşey yolundaydı,geldi herşeyi mahvetti.Çok üzgünüm ben bu gün yaa.:( |
bugun ben kendimi; kah soz dinlemez bir cocuk gibi, kah yumusak huylu bir anne gibi, kah aynada kendini izleyip duran bir genc kiz gibi... karmakarisik haleti ruhiyelerde, iyimser ama durgun hallerde..., haftasonu sendromunun orta yerinde yasamaya calisan biri olarak gordum. yasadik, yasiyoruz... gun bitiyor bak yine... |
bugün bugün bugün.dönüm noktasıı adeta... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 PM. |