![]() |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Kendimi çok ezik ama mutlu gördüm bugün |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. sinirli 789569 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. çok üzgün durgun gördüm bugün 88a |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. heyecanlı gördüm partysmiley |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. yıkılmış darmaduman olmuş |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. melek gibi mlk34 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Alıntı:
|
|
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi cok yorgun gördüm bugun kendimi cok büyümüs gördüm bugun kendimi cok ölümlü gördüm bugun kendimi cok canli gördüm bugun kendimi cok misafir gördüm bugun kendimi coook yolun başinda gördüm bugun rt67 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi iyi gelecekten umutlu gördüm bugün |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. zinde,dinamik ve mutlu kiss3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. şaşkın gördüm bugün aa34 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. 5 gun oncesine gore biraz daha topladim kendinmi acisi hafifledi diye degil baska secenegim yok diye.kendimi teselli edicem .niyemi?aci oldurmuyor da ondan iste bu soku kac yilda atlatirm bilmem 5-belki 6-7-8 bilmem kac yil! |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. sümbülcüm kaç gündür sesimi çıkarmıyorum bekliyorum konuya karşı öfken geçsin diye... öfkeyide yaşayıp içimize atmamak gerek çünki... teselli sözleri ondan iletmedim sana... ama 5 -6 yıl mı..... n9598 saana 3 gün daha süre sonra olayı arzu ettiğin kadar paylaş bizlerle... bakarsın daha kısa sürede atlatmanın bir yolunu biliyoruzdur... malesef böyle olayları yaşayan ne ilksin ne de son kuzum... güçlü olamak ve öğrendiklerimizi uygulamak işte bu günlerde lazım... yıllarımızı heba etmemek adına... ark5 sevgiler... |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. krzm67 gördüm canııımmm |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. biraz sinirli ama ümitli. |
simdi biraz daha iyiyim.baska carem yokki.yasayacagin degil mi?! |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. hem de öyle güzel günler yaşayacaksın ki umutla... sevgiyle... mutlulukla... başarılarla dolu olarak... geriye dönüp baktığında bu yaşanmışlığında dünyanı yıkmak adına değil.. temellerini sağlamlaştırmak adına karşına çıktığını bilerek... sevgiler.. |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. agl34 oyle olucak tabii ki hele bi gecsin su zor zamanlar.gecer biliyorum gecer ama biraz beni yorara da gecer |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok dalgalanan halde gördüm bugun. kendimi cok pötükareli gördüm bugun demek gibi bişey bu biraz karişik ama kendi içinde düzenli yani. y789 ben ne dediğimi biliyor muyum? smil56 cok komikim ne güzel kiss3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. ders calışması gereken fakat kitaplardan köşe bucak kaçan tembel öğrenci rt67 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. yaa biri bana ders calışş desin yaaa..... yada başka bişiy sevmiyorum!! 789569 ders çalışmayı yaa 88a 88a 88a 88a 88a 88a |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 agl34 rt67 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. emelcimm niye ağlıyosun..ağlama lütfen.. |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. canımcım emelcim... güzel ve rahat günler geçirmek ve ilerleyen günlerde bizlere daha fazla zaman ayırmak için şimdi ders çalışman gerekiyor... o dersler seni daha iyi bir yerlere getirmek için sana arkadaşlık yapmaya hazırlar... lütfem ertelemeyi bırak telkinleri eşliğinde onlarla arkadaşlık yap... yapki sınavları başarıyla hallet... seninle her zamankinden daha çok gurur duyalım... senin başarılarınla bizde mutlu ollaım... bizlere bu mutlulukları yaşatmak için şimdi güzel güzel sevgiyle ders çalış.. sen zaten çalışacaklarını biliyorsun... her okuduğun sevgiyle zihnin tarafından kullanılmak üzere depolanıyor.... çalıştığın her konu seni daha başarılı ve güçlü yapıyor... çalış bak yoksa fena olucakkkk khkh56 |
kısa bir plan yap sevdiğin seyi yap çalış tekrar sevdiğin seyi yap gene çaliş seklide. o bana söküyor.. wink77 baksan ya biii sende okudugunu aninda yutan biri havasi var haa.. wink77 hadi çalış... sonra sevdiğin sey buraya girmek ise yarım saat girer teneufuz yaparsin senleyiz..merak etme.. kiss3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. niye ağlıyosun şimdiii ark5 |
bak hala duruyor 44 goruyoz biz seni hadi ..kiss3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. teşekkürler arkadaşlar rt67 işkence gibi geliyor nese ben azıcık ingilizce calısayım onunla başlayalım bakalım dl67 öpüyrum hepinizi molada buradayım haa sung66 |
|
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. hayatın zaten dersten ibaret oldugu bir gercek arkadasım.oyuzden sevmek veya sevmemek kavramı biraz boş bence seversen ne olcanı biliosun ya sevmessen ?????hep aynı??????? bilinmezlik.ben derim ki kafana takma nasıl rahat ediyorsan,hissediyorsan ve ne yapman gerekiyorsa onu yap...basarılar dilerim. |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. benım de sınavım var yarın kelımelerı kafamda tutmaya calısıyorum, beynım sulandı idea3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi çok kıskanç gördüm bu gün agl34 |
|
boyle guzel avatari ve nicki olan biri neyi niye kiskansin? 25889 ben de bu mor avatari kiskandim mesela..işte noolmuş. kiskanmanin dozu dusukse hem bikere ona gipta da diyebilirsin. bir nevi özenme yani. buda faideli birsey diye dusunuyorum.. wink77 kiss3 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. [/quote] ooo67 boyle guzel avatari ve nicki olan biri neyi niye kiskansin? 25889 ben de bu mor avatari kiskandim mesela..işte noolmuş. kiskanmanin dozu dusukse hem bikere ona gipta da diyebilirsin. bir nevi özenme yani. buda faideli birsey diye dusunuyorum.. wink77 kiss3 [/quote] jaunt cim mor avatarım al senin olsun canım nie kıskanıyosun aa senden gıymetlimi şekerim emelcim sanade teşekür ederim ilgin için şöyle özetleyeyim ben bayramdan sonra sevgilimle nişanlanacaktım ailesi problem çıkardı olmadı bu gün mahalleden çocukluk arkadaşımın kınası vardı bende şu an onları yaşayabilirdim die çok kötü oldum biliyorum kötü bi duygu ama engelleyemedim kovamadım kötü düşünceleri |
boyle guzel avatari ve nicki olan biri neyi niye kiskansin? 25889 ben de bu mor avatari kiskandim mesela..işte noolmuş. kiskanmanin dozu dusukse hem bikere ona gipta da diyebilirsin. bir nevi özenme yani. buda faideli birsey diye dusunuyorum.. wink77 kiss3 [/quote] jaunt cim mor avatarım al senin olsun canım nie kıskanıyosun aa senden gıymetlimi şekerim emelcim sanade teşekür ederim ilgin için şöyle özetleyeyim ben bayramdan sonra sevgilimle nişanlanacaktım ailesi problem çıkardı olmadı bu gün mahalleden çocukluk arkadaşımın kınası vardı bende şu an onları yaşayabilirdim die çok kötü oldum biliyorum kötü bi duygu ama engelleyemedim kovamadım kötü düşünceleri [/quote] sagol yosunum avatarinla karsilikli bi kere gobek atsam yeter.. girlhaha bu cok normal bir kiskanmaymiş ben olsam ben de oyle dusunurdum. her işte bir güzellik vardir. demekki daha guzel bir kına gecesi seni bekliyor. wink77 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. kendimi bugün b456 gördüm biraz.... |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. sagol yosunum avatarinla karsilikli bi kere gobek atsam yeter.. girlhaha bu cok normal bir kiskanmaymiş ben olsam ben de oyle dusunurdum. her işte bir güzellik vardir. demekki daha guzel bir kına gecesi seni bekliyor. wink77 [/quote] inşallah canım hiç bişey göründüğü gibi değildir bi hayır vardır mutlaka smiliyface |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. ya nedendir bilmem bu siteylemi alakalı 1 aydır meditasyon yapıyorum bundan mı nedir bilmem ama ben bügün süperim beya yeahh okadar olumsuzluklar olsada hayatta tın lamaz oldum galiba derty |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:45 PM. |