Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Kendimi çok............gördüm Bugün. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/1386-kendimi-cokgordum-bugun.html)

BeYzA33 20-07-2007 02:21 PM

Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün.

kendimi çok paylaşıma açık gördüm bugün.... blissy blissy

25emel 20-07-2007 03:20 PM

Alıntı:

BeYzA33 Nickli Üyeden Alıntı
kendimi çok paylaşıma açık gördüm bugün.... blissy blissy

kesinlikle öyle khkh56 khkh56

BeYzA33 22-07-2007 04:23 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
bugün kendimi çok gereksiz akla zarar işe yaramaz saf salak hissediyorum.... agl34
her şeyi bilen benden hiç bir şeyi bilmeyen söyleyeceğim tek cümle;ben yüreğimi kaybettim!!güvenimi!! nerden mi biliyorum?! gözyaşımın tenimde soğumasıyla aldığım hali görmeliydiniz....

88a seni ilk tanıdığımda çok enerjik ve hayat dolu görmüştüm seni..bu çok hoşuma gitmişti..ancak hayatımızda dönem dönem illaki yaşıyoruz bu tip duygular...çok fazla tanımıorum hatta hiç tanımıyorum buna rağman, inanıyorumki çok güçlüsün ve çevrendeki herkese yetecek kadarsın..İnsanların sen ve senin gibi pozitif düşünen hayat dolu kişilere ihtiacı var...ağlamalıyızki gülmenin değerini bilelim,hasta olalımki (çok hasta değil tabi) sağlığımızın kymetini bilelim,parasız kalalımki paramızın kıymetini bilelim,işsiz kalalımki işimizin kıymetini bilelim vs ..vs...bu çok uzayacak sanki onayi yaşadığımız her an bişeyler öğreniyoruz...sağlımızı kaybetmeyelim bu hayatta herşey olur..yeterki ayaklarımız yere bassın.. onayi

Bir Ben Değilim Bedende

İçimde bir his.Dünya içimde..Acılar,sevgiler,aşklar.Hepsi küçücük kalbimde..Herkesin acısını ve yanısıra kendi acılarımı yaşıyorum,bedenimde..Herkes mutlu olsun..Herkes sevsin sevilsin...

Bir ben değilim bedende...
Hepiniz benimle...
Yükselmek semalara Hep birlikte....
Acı,sevinç,umut...
Bitmesin yüreklerde...
Yaradanın ışığı..
Hepimizin içinde...
Yardanın ateşi...
İçimizde.....
Ölüme kadar bizimle...
Öldükten sonra bizimle...

BeyzA-14/09/2004/Salı

Benden sana olsun güzel forum arkadaşım...Yüzün hep gülsün thumbsanim

bu arada kendimi çok bilmiş gördüm bugün blissy y789

25emel 22-07-2007 10:38 PM

Alıntı:

BeYzA33 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
bugün kendimi çok gereksiz akla zarar işe yaramaz saf salak hissediyorum.... agl34
her şeyi bilen benden hiç bir şeyi bilmeyen söyleyeceğim tek cümle;ben yüreğimi kaybettim!!güvenimi!! nerden mi biliyorum?! gözyaşımın tenimde soğumasıyla aldığım hali görmeliydiniz....

88a seni ilk tanıdığımda çok enerjik ve hayat dolu görmüştüm seni..bu çok hoşuma gitmişti..ancak hayatımızda dönem dönem illaki yaşıyoruz bu tip duygular...çok fazla tanımıorum hatta hiç tanımıyorum buna rağman, inanıyorumki çok güçlüsün ve çevrendeki herkese yetecek kadarsın..İnsanların sen ve senin gibi pozitif düşünen hayat dolu kişilere ihtiacı var...ağlamalıyızki gülmenin değerini bilelim,hasta olalımki (çok hasta değil tabi) sağlığımızın kymetini bilelim,parasız kalalımki paramızın kıymetini bilelim,işsiz kalalımki işimizin kıymetini bilelim vs ..vs...bu çok uzayacak sanki onayi yaşadığımız her an bişeyler öğreniyoruz...sağlımızı kaybetmeyelim bu hayatta herşey olur..yeterki ayaklarımız yere bassın.. onayi

Bir Ben Değilim Bedende

İçimde bir his.Dünya içimde..Acılar,sevgiler,aşklar.Hepsi küçücük kalbimde..Herkesin acısını ve yanısıra kendi acılarımı yaşıyorum,bedenimde..Herkes mutlu olsun..Herkes sevsin sevilsin...

Bir ben değilim bedende...
Hepiniz benimle...
Yükselmek semalara Hep birlikte....
Acı,sevinç,umut...
Bitmesin yüreklerde...
Yaradanın ışığı..
Hepimizin içinde...
Yardanın ateşi...
İçimizde.....
Ölüme kadar bizimle...
Öldükten sonra bizimle...

BeyzA-14/09/2004/Salı

Benden sana olsun güzel forum arkadaşım...Yüzün hep gülsün thumbsanim

bu arada kendimi çok bilmiş gördüm bugün blissy y789

canımsın bea o msj eski,bana göre çok eski... zor bir durumda kimse ile paylaşamadığım bir konuda anlık bir sinir patlaması gibi birşeydi.o dönemde lalem, lerzanım , etternam yanıdaydı saolsunlar.hele lalem ayrı bir boyut canımmmm.... 44 hüzün elem bizler için.. yaşar deneyim ediniriz. önemli olan onlarla karşılaşmak deil karşılaştıktan sonra silkelenip tekrar ayaklarının üstünde doğrulmandır. yapı olarak saman alevi gibidir bende hüzünler cabuk tutuşur ve söner...kendimi dagitmam ve toplamam 12 saat bile sürmedi f678h bak şu güç konusunda mütevazilik yapamam gerçekten ben çok güçlüyüm f678h

lalezar 22-07-2007 10:49 PM

Merhaba..kalb ,dönüp durduğu için bu adı almıştır.ismiyle müsemmadır yani..
Emel'im...hercaim..iyi bakın kalbinize..

25emel 22-07-2007 10:52 PM

Alıntı:

lalezar Nickli Üyeden Alıntı

Merhaba..kalb ,dönüp durduğu için bu adı almıştır.ismiyle müsemmadır yani..
Emel'im...hercaim..iyi bakın kalbinize..

sende ablam benim... görüşemiyoz ne vakittir. bugün lerzan aramış uyuyordum duymamışım.farkettiğimde aramadım artık geç die.sana çok selamı vardı en son. seni çoook seviyorrrmuşşş utananadam e tabi bende sevincli

asisler 22-07-2007 10:58 PM

Kendimi çok boş gördüm Bugün. Ve hiç görmek istemediğim günlerden biriydi belkide.

25emel 22-07-2007 11:05 PM

Alıntı:

asisler Nickli Üyeden Alıntı
Kendimi çok boş gördüm Bugün. Ve hiç görmek istemediğim günlerden biriydi belkide.

hımm belkide yeni başarıların öncesinde yaşadığın bir sesizliktir onayi hani derler ya fırtına öncesi sesizlik die ben ona yordum sevincli bu boşluk tanımını

BeYzA33 23-07-2007 11:22 AM

kendimi çok yorgun gördüm bugün... rt67

YAZGÜLÜ_81 23-07-2007 08:54 PM

kendimi çok mutsuz gördüm bugün ağla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 PM.