![]() |
boşlukları dolduracaksak eğer "karizmatik" ama cümle içerisinde kullanmamız gerekiyorsa. kahretsin... bugün yine çok karizmatiğim. :D |
Kendimi yüklerimden kurtulmuş gördüm bugün ve enerjik ve sinerjik y789 |
Kendimi bugün bir sevinç dalgası içinde gördüm |
kendimi çok hafiflemiş gördüm bugün... |
bugun cok guzle ve alımlı gordum kendımi.:D |
bu başlık süper.... kendimi "amaan beee noolcak ki" gördüm:) boşvermiş,akışa bırakmış,sakin dingin,ferah gördüm kendimi,hatta ve hatta sanki işaret parmaklarımın uçlarını birleştirip zamanı durdurmuş gibi gördüm kendimi.geçmiş yok gelecek yooook.oh be kendimle ne güzelim ben yahu:)dış dünyadan gelen etki ve tepkilere aldırmaz gördüm kendimi.:)hatta ve hatta.....bu böyle gider.anlatabildim umarım.y789smileydance |
Inanilmaz birsey , aynaya baktim 10 dk once...Ben ne kadarda guzelmisim dedim:)) Yani pek simarik gordum kendimi . Hahahahaa |
Maşşallah Yasmincim canım 41 kere hemde;) ben de evet kendimi çok güzel gördüm.içimdeki ışık gözlerime yansımış.o, amaan boşvercilik, o akışa kapılmışlık.içsel mutluluğum yüzüme vurdu kanımca y789 ben bu başlığı çok sevdim yaw.y789 |
kendimi çok kimsesiz gördüm bugün:((((((((((((((((( |
Kendimi çok mutlu ve enerji dolu gördüm bugün (birazda muzip y789) http://img525.imageshack.us/img525/6539/komiklr6.gif Harika bir hafta geçirin s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |