![]() |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. bugün kendimi çok çirkin hissediyorum sad456 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. bugun kendım super hısedıyorum s456 s456 s456 s456 s456 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. durgunnn... pc05 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Alıntı:
Kendini çirkin hisseden arkadaşım.. Yer varsa ben de geliyom sad456 Son 6 aydır aynaya bakıyom bakıyom... ben sanki eskiden daha güzeldim şimdi n'oldu diyom dusun Bi de ayıp biliyom ama herkes gözüme güzel geliyo acayip kıskanıyom kizgin1 Bugün kendimi sıkıntıdan patlamış gördüm ks3 Bugün kendimi baya bi çaresiz gördüm sad456 Sanki biraz da kilo mu almışım ne son zamanlarda sigrt56 Ya n'oluyo yaaa 88a 88a Tamam tamam gidiyom dlckrn |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. evet away ne oluyor sana. şimdi gevşe rahatla. ve tekrar aynaya bak. lütfen bu söylediklerinin tersini aynada kendine söyle. |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Alıntı:
Pek bi ağlayasım var ama ağlayamıycam sanki agl34 Yatıyım diyom uykum var ama uyuyamıcamm sankiiiiiii 88a Ya bak gene oluyo Ya n'oluyo yaa 88a 88a |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. khkh56 agl34 |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Karışık hissediyorum... |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. güçlü hissediyorum wave |
Ynt: Kendimi çok............gördüm Bugün. Huzurlu hissediyorum(anneme gidecek olmama rağmen) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:25 AM. |