![]() |
Beyniniz Kaç Yaşında? Beyniniz Kaç Yaşında ? 1. ´start´ a bas 2. 3, 2, 1 i bekle. 3. ekranda rakamların yerlerini ezberle, en küçükten başlayarak en büyüğe doğru yuvarlakları tıkla. 4. oyunun sonunda, beyninin kaç yaşında olduğunu bilgisayar sana söyleyecek. http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html |
Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? 22 |
Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? 35 rt67 |
Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? 27 büyük olması mı iyi küçük olması mı? çünkü yaşlandıkça beyin hücrelerinde azalma olur, bu açıdan bakarsak küçük yaşta bi beyin daha çabuk öğrenir herşeyi |
Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? otuzüç |
Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? 38 çıktı yaa 88a |
Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? 28 çıktı. doğru tahmin etti makina super |
Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? 38 çıktı yahu. smiliyface Yaşlanmışız iyice. sevincli |
51 bu ne demek oluyo acabaa bılen yokmu |
36 çıktı:( |
33 cikti eger dogruysa bu test keyfim yerine geldi:)) |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? ilk yaptıgımda 32 dedi bi daha yaptım 20 dedi ztn 18im iyi iyi iyi =) |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? bende 20 cikti, kendim 24 yasindayim :D hosuma gitti |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? ilk denemede 31 çktı 24 üm. |
Cevap: Ynt: Beyniniz Kaç Yaşında? 31 :( ÇIKTI GÜLELİM Mİ? AĞLIYALIM MI? |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? önce 31 sora 24 ikaz edince düzeltti kendiniy789 |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? benımkıde 27 cıktı :) 26 yasımdayım |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? 26 dedi 18 yaşındayım beynim 8 yaş önde gidiyo:)) |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? 34 :(( çıktı yha |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? ben de 54 çıktı ben 29 yaşındayım |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? beynimi bilmeme ama gözümün bozuk olduğu kesinleşti:) |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? 54 diyo delimi nedir:))) 9 ay önce 33 müs mesela |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? 32 cıktı ama ben19 yasındayım88a |
Cevap: TELKİNLE BOY UZATMA arkadaşlar beyninizin kaç yaşında olduğunu merak ediomusunz ? şmdi size bi site vericem ordan öğreneblrsnz, yapmanız gereknler şunlar; 1- start' a basın. 2- 3/2/1' i bekle. 3- ekranda Rakamların Yerlerini EZBERLE, en küçükten başlayarak en BÜyüğe doğru yuvarlakları tıkla. 4- Oyunun sonunda bilgisayar sna beyninin kaç yaşında olduğunu söleyecek sabret. =) 5- TIKLAYIN >>> ??????01 ??????? BN ilk yaptığım teste çıkan sonucu yazıorum 31 =))) |
Cevap: TELKİNLE BOY UZATMA 28 |
Cevap: TELKİNLE BOY UZATMA 2.defa test ettim 20 çıktı =)) ilki biraz anlamadan oldu =)) |
Cevap: TELKİNLE BOY UZATMA Alıntı:
enteresanmış 33 çıktı |
Cevap: TELKİNLE BOY UZATMA Alıntı:
|
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? daha önce de 33 çıkmış, yaşım 28 |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? 36 |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? ama ama bu haksızlık yaaaaaa 40 diyo :((((( |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? 26 mıı!! eeee, ben gideyim o zamann khkh56khkh56khkh56 süpermiş music45 |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? 20 bu arada en 12 yaşındayım |
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? Alıntı:
|
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? gittikçe küçülüyorm 31 29 22:D yaş 19 ama |
|
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? saol maviş cadı abla |
|
Cevap: Beyniniz Kaç Yaşında? hahaha ben 30 yaşında falan zannediyodum yani olgun duruyosun |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 PM. |