![]() |
bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] arakadaşlar size bazı bilgiler vericem.siz de bu bilgilerden yola çıkarak olayı aydınlatmaya çalışıcaksınız...bana şüpheli sorular sorabilirsiniz !!! ben ancak evet yada hayır diyebilirim ...birde sizden bir ricam olucak bu oyunu bilenler lütfen atlamasın,izlemekde zevk verir ... hadi bakalım başlıyoruz, bilgiler : bir adam çölün ortasında ölü bir vaziyette yatmaktadır.adam çırılçıplaktır, admın elinde kırık bir kibrit çöpü var.ancak kibrit yakılmamış... hadi bakalım aydınlatın olayı bu adam neyin nesi...? |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] arkadasim ben pek bisey anlamadim biraz ipucu verir misin 44 |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] ip ucu yukarda işte siz cevaba yaklasana kadar bi dedektif gibi ortalıgı didikdidik edin bana sorular sorabilirsiniz bende evet hayır var yok gbi cevaplar verebilirim adam çölde çırıl çıplak ölü bi şekilde yatıyor elindede kırık bir kırbit çöpü var .! işte ipucu bu :D |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] ben gene bisey anlamadim ama neysee biraz beyin firtinasi yapalim bakalim... hmm adam gece coldeyken isinmak yada aydinlatmak istemis ve kibrit coplerini kullanip yakmak istemis ama yakcak bisey olmadigindan elbiselerini yakmis ama elbiseleri de bitince daha fazla gidememis ve acliktan ve yorgunluktan olmuss... 44 ne kadar guzel uyduruyorum dimi girlhaha girlhaha |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] Alıntı:
super gidiyosun bu testi bitir fbi a basvur sevincli fakat hayır iyi oku kibrit çöpü yanmamıs hadi sevincli cok guzel bi cevap var calısdır saksıyı sevincli |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] Alıntı:
|
hayır etrafda çalı çırpı yok adam cırılcıplak yatıyo . |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] adam cebindeki kibrit copunu uzerine surtmus ama coldeki bir takim garip(eooooeeeeee) hava kosullarindan falan elbise yanmis,adam da gazlardan zehirlenip olmus.kibrit copu bu yuzden kirilmis fakat yanmamis. sacma oldu biliyorum da adamda yanik izi var mi bunu merak ediyorum(bu olayi cozemeyecegimi hissettim gorevden alinmayi talep ediyorum mac) |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] bu adam Hollywood film çekimlerindeki bi aktör mü? sigrt56 |
Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 PM. |