![]() |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] [b] bir sürü ip ucu verdim ama kimse çözemedi bari ben söyleyim cevabı bakın şimdi 2 tane awel 2 arkadaş balonla dünya turu yapmaya karar veriyolar tam çölün üstünden geçerken balonun iplerinden biri kopuyo ve balon patlıyo yavas yavas derken birden hızla yere dusuyolar balonun dusususnu yavaslatmak için önce balondaki tüm eşyaları atıyolar balon yawaslıyo fakat yeterince degil adam cıplak demişdim bu seferde üzerindeki kıyafetleride cıkartıyolar iyice hafiflesin diye sonra bakdılar yaa yere patt diye cakılıp 2side ölecek yada birisi balondan aşşa atlayıp digerinin yaşamasını saglayacak sen ben derken kavga cıkıyo biri diyoki kibrip çöpü cekelim kısa çöpü ceken atlasın diyo tamam diyolar çöp cekiyolar kısa kiprit cöpünü ceken aşşa atlıyo cırıl cıplak bi şekilde var yere carpar carpmaz iç organları parçalanıyo ve ölüyo cevap buydu işte yrl78 |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] hay Allah biz nasil da bu kolaycicik cevabi bulamamisiz Allah Allah girlhaha |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] [b] ben taa oyunun basında bana soru sorun direk atlamayın cevaplara dedim sormadınızki bana bi şey tek tuk soranlar kazandı işte en son adamın iç organları parçalandı dedim oda yetmedi sevincli |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] Vay anasını bigci biz bunu nasıl bileydik Oyunun oynanma mantığını şimdi çözdüm sigrt56 |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] basit bi şeydi aslında :d googleye baslıgı yazsaydınız bulurdunuz saten zuhaHAHA |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] sana bi sir vereyim mi bigci 12389aslinda bulamayinca yazmadim da degil hani cilgin897 ama bulamadim girlhaha |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] tabiiiiiiii canımmmm tabiiiii hep öyle olur satenn |
Ynt: bakalım kim ne kadar dedektif çöde bir adam var ! [ bilenler atlamasın!] vallaa yazdimm |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:44 AM. |