![]() |
Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Bu Kızı TavLamak O Kadar KoLay DeğiL http://www.meyilli.com/animasyon/zorkadin.swf |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D baba biz bu dünyaya galiba dna mızda bu sanatla gelmişiz ilk denemede y789 http://img127.imageshack.us/img127/6...suyorumqk9.jpg |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D anam erkeğin işi ne zormuş kendi hemcinsimi bi türlü tavlayamadım bea dusun şaşkın |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D ne sandınız öyle erkek olmak kolay degil smil56 |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Alıntı:
|
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D 2. denememde yaptım :D |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D evimde kahve içelim mi? sevincli dusun bu kadar kolay mı? n9598 |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Tavladım aa34 aa34 |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Tek Dikiş... s45apk Başka Söze Gerek Yok.. aa34 SevgiLer... guitar |
Ynt: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D aman iyki gerçekte denememişim tekmeyi yedik 44 |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Erkek olsam iyi kiz tavlarmisim be hahaha hemen eve gidelim dedi bu ya:))) |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D bu karı tekme atıyor |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D çok basit be gerçekdede keske bu kadar basit olsa iki güzel söze davet etti |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D bence bu kadını tavlamak hiç zor değil bende tavladım:))) |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D zorlayacağını düşünmüştüm ama çok kolay oldu yaa:)) erkek olmalıymışım:)) |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D tavladım kızı. ama bu travesti bence. bi travestiyi tavladım. |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Gerçek hayatta olsa işi bir şekilde rayına oturturdum. Sanal tavlamalar bana göre değil. Canlı canlı görmem lazım demek ki benim.. |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D aa tekmeyi basti kadin iyimi:))) |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D ikincide tamamdir kahve sözü aldik:)) demekki damardan girmek lazimmis |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D öyle 3 cümleyle olsaydı... çook basitmiş:P krzm67 |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D hedef belli mi? ben yeni geldim de :)) |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D 4-cu kezden galiba ama nihayet basardim)) hu.. |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D bumudur yani. oldu bitti tamamdır :) |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D ilk denemem de kahve içmeye çağrıldım erkek olmalıymışım ya :D |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D 3. seferde tavladım kızı. Niyetini belli etmeyen seçenekleri tıklayıp, lafı dolandırırsanız zafer sizin oluyor. Basit bir swf tabi. Daha kapsamlı ve gerçiliği fazla olanı yapılabilirdi. |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D aşırı basit şıklar belli ediyor zaten:D |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D habire tekme tokat atıyo bu kız daha önceden erkekmiş sonradan kız olmuş ne iltifattan anlıyo ne aşktan4897sevincli |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Aşırıya kaçmadan iltifatları sıralayınca direk davet ediyor İlk denememde başarılı oldum =) |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Ben de önerileri okuyup hep en tepedeki seçeneği işaretledim, davet ettigirlhaha |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Alıntı:
t678 |
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D beceremedim :S |
|
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Maşallah , sen git erkek tavla bee. . Yok bu işte terslik var. Sen erkek olmalıymışsın, ben kız olmalıymışım khkh56khkh56 |
|
Cevap: Kız tavlamakda ne kadar uzmansınız :D Evde kalırdım ben kesin smil56 zaten kız olsamm, çirkin değil de bakımsız olurdum khkh56khkh56 umursamayann guitar var ya senin felsefe: çok da fifi, çok da tınn |
|
|
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 AM. |