| ||||||||||
|
Filmlerin Konuları Filmlerin konuları hakkında bilgiler,filmin konusu |
Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları ‘Altın Portakallar sahiplerini buldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasında, ‘En İyi Film ödülü ‘Türevin, ‘En İyi Erkek Oyuncu ödülü Şener Şenin olurken, ‘En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Beste Bereket ve Vildan Atasever paylaştı. En İyi Yönetmen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Albay Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() * 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasında, ‘En İyi Film ödülü ‘Türevin, ‘En İyi Erkek Oyuncu ödülü Şener Şenin olurken, ‘En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Beste Bereket ve Vildan Atasever paylaştı. En İyi Yönetmen ödülü ise ‘İki Genç Kız adlı filmle Kutluğ Atamanın oldu. Yurtdışında olduğu öğrenilen Atamanın ödülü film ekibinden Gülen Gülere yönetmen Nuri Bilge Ceylan tarafından verildi. Bu yıl 42ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali çerçevesinde yapılan, ‘Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasında ‘En İyi Film ödülü, Ulaş İnaçın yönettiği ‘Türev adlı filmin oldu. Ödül, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından yönetmen Ulaş İnaça verildi. EN İYİ YÖNETMEN ÖDÜLÜ ATAMANIN ‘En İyi Yönetmen ödülüyse ‘İki Genç Kız adlı filmle Kutluğ Atamanın oldu. Yurtdışında olduğu öğrenilen Atamanın ödülü film ekibinden Gülen Gülere yönetmen Nuri Bilge Ceylan tarafından verildi. En iyi ikinci film anlamına gelen, "Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü" de ‘İki Genç Kız filminin oldu. Ödül, Vali Alaaddin Yüksel tarafından film ekibinden Gülen Gülere verildi. BEHLÜL DAL ÖZEL ÖDÜLÜ En iyi üçüncü film anlamına gelen, ‘Behlül Dal Özel Ödülü ise ‘Korkuyorum Anne adlı filmin oldu. Yapımcı Ömer Atay, ödülü Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) Başkanı Engin Yiğitgilden aldı. ‘EN İYİ ERKEK OYUNCU ŞENER ŞEN Festivalde, ‘En İyi Erkek Oyuncu ödülü ‘Gönül Yarası adlı filmdeki performansıyla Şener Şenin oldu. ŞEN: ÜÇÜNCÜ ÖDÜLÜM İzleyiciler tarafından ayakta alkışlanan Şen, ileri yaşlarda oyunculuğa başladığını belirterek, "Festival bana daha önce iki ödül verdi. Bu üçüncü ödülüm" diye konuştu. ‘EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ PAYLAŞILDI Festivalde, ‘En İyi Kadın Oyuncu ödülünüyse iki oyuncu paylaştı. Ödülü, Beste Bereket "Türev", Vildan Atasever de ‘İki Genç Kız adlı filmdeki adlı filmdeki performansıyla kazandı. MATHİLDA MAY AÇIKLADI Bu daldaki ödülü Fransızların dünyaca ünlü oyuncusu Mathilda May Türkçe açıkladı ve ödülü iki oyuncuya verdi. Beste Bereket ödülünü gözyaşları içinde alarak, ‘İnanılmaz güçlü bir enerji verdiniz diye konuştu. EN İYİ YARDIMCI ERKEK VE KADIN OYUNCU Festivalde, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü ‘Gönül Yarası adlı filmdeki rolüyle Timuçin Esen, ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü ise ‘O Şimdi Mahkum adlı filmdeki rolüyle Fadik Atasoy aldı. EN İYİ SANAT YÖNETMENİ ‘En İyi Sanat Yönetmeni ise "Korkuyorum Anne" adlı filmle Mehtap Ün Kanıbelli oldu. Kanıbellinin ödülünü filmin yönetmeni Reha Erdem, Charlie Chaplinin torunu Kiera Chaplinden aldı. EN İYİ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ ‘En İyi Görüntü Yönetmeni ödülünü ‘İki Genç Kız filmiyle Emre Erkmen kazandı. Erkmen, ödülünü jüri üyesi Ferzan Özpetekin elinden aldı. EN İYİ SENARYO ‘En İyi Senaryo ödülünü ise ‘Korkuyorum Anne filmiyle Nilüfer Güngörmüş kazandı. Diğer ödüller ve sahipleriyse şöyle oldu: Ses Tasarımı ve Miksaj: Erol Adilce (İki Genç Kız) Kostüm Tasarımı: Ayşe Pirinççioğlu (Korkuyorum Anne) Özel Efekt: Murat Şengül-Ömer Boduroğlu (O Şimdi Mahkum) Makyaj ve Saç: Fatma Kardeş Şengül-Ümit Talip Bulut (O Şimdi Mahkum) Laboratuvar: Fono Film (O Şimdi Mahkum) Kurgu: Nathalie Le Guay (Korkuyorum Anne) Müzik: Taner Çıray (Gönül Yarası) Kaynak: intersinema.com
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Filmlerin Konuları ‘Altın Portakallar sahiplerini buldu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * 42. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamındaki, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasında, ‘En İyi Film ödülü ‘Türevin, ‘En İyi Erkek Oyuncu ödülü Şener Şenin olurken, ‘En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Beste Bereket ve Vildan Atasever paylaştı. En İyi Yönetmen ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Filmlerin Konuları telkin cd indir izle İstanbul Filmlerin Konuları nerededir kimdir Filmlerin Konuları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Filmlerin Konuları hipnoz Filmlerin Konuları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Filmlerin Konuları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Filmlerin Konuları kuantum düşünce kitap haberi