![]() |
evliya pisimbat hikayeleri sevincli hasret son buldu bekleyenlerim blook ben geldim şaşkın koca karadenizi yedim yuttum gezdim tozdum yedim içtim samsun trabzon uzungöl sümena manastrı sinop kastamonu safranbolu istikametinde gezdim dolaştım tüm güzellikleri ve de resimleri sizlerle paylaşacağım bana az daha izin verin döndüm burdayım yazacağım herkese sevgiler saygılar |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Hoşgeldin Pisimbat Merakla bekliyorum Karadeniz gezi izlenimlerini ve çektiğin fotoğrafları.... |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri saol atakan'cım dur bir tane resim koyayım da gözünüz açılsın http://img354.imageshack.us/img354/3...0310qa3fv7.jpg büyük oldu küçültmeyi bilmiom ben 44 şaşkın |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Genelde Ege ve Akdeniz tercih ediyordum ama bu fotgrafı da görünce artik Karadeniz'e gitmek şart oldu. 12389 Önümüzde ki sene insallah bende giderim.. pc05 tatilsmiley |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri pisicim iznini almadan acık el attım fotoğrafa ama kızmazsın demi ttli3 hoşgeldin özlemiştik ark5 |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Pisim hoşgeldin.Bu resim gerçek mi yahu.Masal gibi . |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri küçültürüm tabi pisim ne demek ark5 kızarsın diye korktum açıkçası utananadam hem yapıyorum hem korkuyorum aa34 aa34 |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri maaaauuuuvvvv nerelerdesin yaauuvvvv.... sevincli canım hoşgeldin...ne iyi ettinde tatillere gittin...allah içine sindirsin... b456 resim bir harika...devamını bekliyoruz... super valla kıskandım... dlckrn |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Hoşgeldin forum yuvasının hırçın kedisi kendini bu kadar özletme yolunu dört gözle herkes bekliyor tekrar hoşgeldin vien1 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM. |