![]() |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri http://www.kedileralemi.com/kedi/kedi151.jpg içimden geldi, beğenirsen beğenirsin beğenmezsen de napayım sen kırkbir misin, inanmıyorum, ben seni 26 diye tahmin ettiydim, asılacaktım sana khkh56 |
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Alıntı:
|
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri hoşgeldin pisimbat ne güzel yerlere gitmişsin valla bayıldım sanırım çok güzel bir tatil geçirdin sefan olsun canım.senin yakışıklı cenkte okula başladı artık hazırlık sınıfına gidiyor kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
|
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri çok çatlamışım ve kıskanmışım ancak parçalarımı yapıştırıp yazabildim y789 onu bunu bilmem cat56 cik fotoğrafları çok güzel çekmişsin.. super ellerine sağlık.. ark5 böyle güzel anılarla ve fotolarla döneceksen sen hep arada kaç bir yerlere şekercim.. wave |
|
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Fotoları güzel çekmişsin pisimbat super gezdiğin yerler gerçekten çok güzel karadeniz bi başka zaten havası yeşilliği insan kendini buluyor o yaylalarda önümüzdeki yaza bir karadeniz turu allah hepimize nasip etsin inşallah mlk34 smiliyface |
|
Ynt: evliya pisimbat hikayeleri Merakla bekliyorum çalışmalarını pisimbat güle güle git hismiley |
Cevap: evliya pisimbat hikayeleri pisimbat, evliyacım; ben tatilden anlamam, eskiden tadım tuzum yerinde değildi de ondan 12389 ama şöyle keyiflenmişken bir karadeniz turu fena olmaz hani... belgesellere bakıp doğaya aşık olma vaktindeyim, çiçeğe, böcüğe, yeşile, maviye dokunmak istiyorum... fotoğrafların ve anlattıkların beni kendimden geçirdi yahu... kardeşlik bu hafta sonu eşim izne ayrılıyor; benden turları araştırmamı istedi... önerin olursa çok mutlu olurum; turla gitmemişsin sen galiba, ama gülüm, yol bilmeyiz iz bilmeyiz, nereyi gezeceğiz kendi başımıza; tur iyi olur mu ne dersin? hangisi daha iyi, şuna dikkat edin, şuraya gidin diyebileceğin önerin var mı? sevgiyle ve hasretle dl67 yok anam, coşkuyla bekliyorum cevabını blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 AM. |