|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
| Ertelemeyi Bırak erteleme alışkanlığı, erteleme alışkanlığından kurtulma, |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz de ve Ertelemeyi Bırak Forumumuzda Bulunan Erteleme linki Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Erteleme linki için kişisel gelişim konusunda www comErteleme linki Suçluluk, ego, koruma kalkan ı, topluluk önünde konuşma ve bunun gibi bir çok linki indirebildiğim halde erteleme ve erken uyanma linklerini defalarca farklı zamanlarda denememe rağmen indiremiyorum. Erteleme linki indiğinde 9 sn sürelik bir bölüm çalışıyor kalan kısmı izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Suçluluk, ego, koruma kalkanı, topluluk önünde konuşma ve bunun gibi bir çok linki indirebildiğim halde erteleme ve erken uyanma linklerini defalarca farklı zamanlarda denememe rağmen indiremiyorum. Erteleme linki indiğinde 9 sn sürelik bir bölüm çalışıyor kalan kısmı dinleyemiyorum. En çokta bu iki linke ihtiyacım olduğunu düşünüyorum lütfen bunları tekrar güncelliyebilirmisiniz? ![]() Teşekkürler |
||||
|
|
|
| İyi ki varsın hare ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | şeva (30-01-2009) |
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
577 Mesajinıza toplam 1,472 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
http://rapidshare.com/files/97977844...i.com.mp3.html http://rapidshare.com/files/97983785...iyonu.mp3.html ikiside burda yeni yükledim başka isteğin olursa hemen yaz, linkleri tazeliyelim saygılı sevgiler |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() |
Sevgili Hayal hanım, Benim bilgisayarımda rapid'den dinleyemiyorum veya ben beceremiyorumdur. Genelde birinci linklerden dinleyebilyorum. Ancak dediğim gibi erken uyanma ve ertelemeyi hiç dinleyemedim. Eğer rapidi kullanma ile ilgili bir öneriniz varsa onuda deneyebilirim. Teşekkürler
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın hare ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | tiriniti (07-01-2009) |
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Binbaşı
577 Mesajinıza toplam 1,472 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
1- link'e tıklayın 2- rapid açılacak aşağıda free var ona tıklayın 3-geri sayım bitene kadar bekleyin 4- aşağıda HERE yazan pencereye üstündeki harf ve rakamları yazın, 5_ download' a tıklayın sağlıklı bir şekilde inmesi lazım, yine olmazsa size özelden adreslerimi yazdım beni ekleyin msn den göndereyim |
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() |
Sevgili Hayal Hanım, Rapidi tarif ettiğiniz şekilde kullandım, yalnız Download yerine enter tuşuna bastım o şekilde yükleme yaptım. Benim gibi rapidi kullanmayı bilmeyen varsa belki bu yazıyı okuyup onlarda faydalanır. Sonsuz teşekkürler. Sevgiler
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın hare ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var: | goldleader (03-05-2009), tiriniti (07-01-2009) |
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Binbaşı
![]() |
haber verdiğiniz için sağolun, bakın bende enter tuşuna basmak gerekebileceğini öğrendim , şimdi benim mesajımı okuyanda pc piri oldum sanıcak..olsun..bilginin büyüğü küçüğü yok değilmi ama ....
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın hayalayaz ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 2 Kisi var: | goldleader (03-05-2009), tiriniti (07-01-2009) |
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
ben indirdim fakat çalışmıyor herhalde ben beceremedim |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 12,972
1,806 Mesajinıza toplam 10,069 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
linkler aktif durumda bir problem gözükmüyor dilerseniz aşağıda ki linklerden indirerek tekrar deneyin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ey-t898.0.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-t1152.0.html |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() |
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın aStray ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | tiriniti (07-01-2009) |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() |
Erteleme ney linki çalışmıyor. verdiğiğiniz adres aynı sayfaya yönlendiriyor. Arkadaşlar gibi bende ulaşamadım. Birde sigarayı bırkamda sadece doğa su olan çalışıyor. Diğerlerini indiremedim. ![]() Şimdiden teşekkür ederim..
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın nazey ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | tiriniti (07-01-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|