![]() |
Cevap: Uykum var ama uyuyamıyorum Alıntı:
|
Cevap: Uykum var ama uyuyamıyorum Ama herhalde bunu uygulayabilmek için gündüz uyanmak gerekiyor. y789 Öğle vakti uyanıyorsan bir anlamı yoktur sanırım. |
Cevap: Uykum var ama uyuyamıyorum Eh tabii,öğleye kadar uyuyanların yapacağı birşey değil..girlhaha şu anki kış saatine göre,kerahatten önceki 20 dakikalık süre,11:00 den sonra yani..11:00-11:30 arası.. |
Cevap: Uykum var ama uyuyamıyorum Anladım canım çok teşekkür ederim. Elimdeki kitabı bitirir bitirmez uykumu düzene sokmayı düşünüyorum. |
Cevap: Uykum var ama uyuyamıyorum Mutlaka sizlerde biliyor olmalısınız. İsmet İnönü hayatı boyunca öğlen yemeğinden sonra kısa bir süre uyurmuş. Uzun yaşamasınıda buna bağlarmış. Öyleki savaşta,Sakarya Muharebeleri'nde bile aksatmamış. Savaşta bile. Ben 'şekerleme' diye biliyorum. |
Cevap: Uykum var ama uyuyamıyorum Alıntı:
Telkinlerden beri daha sert oldu tepkilerim.Ya bazı insanları hayatımdan resmen uzak tutuyorum.Bana bir kötülükleri yok ama nedense çokda destekleyici bir elektrik almadığım insanlar bunlar.Tuhaf bir şekilde beni geriyorlar.Birde ukalalık ettilermi fırsat bu fırsat diyip kusuyorum sanırım.Bu gidişle yalnız kalıcam galiba...y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:39 AM. |