Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Güzellik ve Bakım Klubü > Kilo Verme > Egzersizler

Uyarılar

Egzersizler müzik egzersiz, günlük egzersiz, türkçe egzersiz, egzersiz planları, göbek egzersiz, karın egzersiz, kalça egzersiz, kas egzersiz, egzersiz planı, bacak egzersiz, göz egzersiz, çocuklarda egzersiz, egzersiz hareketleri, beyin egzersiz, spor egzersiz, egzersiz nedir, zayıflama egzersiz, satranç egzersiz

Kusursuz bir karın için

Kilo Verme ve Egzersizler Kusursuz bir karın için Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kusursuz bir karın için Yükselin: Yere uzanıp bacaklarınızı gerin. Üstteki ayağınızı, altta kalan ayağınızın önüne getirip zemine yerleştirin. Sağ dirseğinizden destek alın. Bu sırada kolunuzun alt kısmı öne doğru bakmalı. Vücudunuzun üst kısmı, kalçanızı ve bacaklarınızı vücudunuz düz bir çizgi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Egzersizler telkin cd indir izle İstanbul Egzersizler nerededir kimdir Egzersizler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Egzersizler hipnoz Egzersizler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Egzersizler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Egzersizler kuantum düşünce kitap haberi

Kusursuz bir karın için

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-01-2008, 10:59 PM   #1 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Kusursuz bir karın için

Kusursuz bir karın için

Yükselin:Yere uzanıp bacaklarınızı gerin. Üstteki ayağınızı, altta kalan ayağınızın önüne getirip zemine yerleştirin. Sağ dirseğinizden destek alın. Bu sırada kolunuzun alt kısmı öne doğru bakmalı. Vücudunuzun üst kısmı, kalçanızı ve bacaklarınızı vücudunuz düz bir çizgi oluşturacak şekilde yukarı kaldırın. Bu egzersiz, kaslarınızın çalışmasını sağlayacak.

Gergin kalın: Omuzlarınızı bileklerinizden destek alarak yükseltin. Elleriniz öne doğru bakmalı. Ayaklarınızı kalça genişliğinde açarak, parmak uçlarınızdan yükselin. Dirseklerinizi ve kalçanızı hafifçe eğin. Bu sırada göbek bölgenizdeki kas gerginliğinizi mutlaka korumalısınız. Yerçekimine karşı yapılan bu egzersiz, karın kaslarınızı ve omuzlarınızı güçlendiriyor.

Tekme atın: Sırtüstü yere uzanın. Bacaklarınızı bükün, ayaklarınızla zemine tam olarak basın. Ellerinizi iki yana doğru uzatın. Kalçanızı ve sırtınızı sadece omuz başınız zeminde kalacak şekilde yukarı kaldırın. Dönüşümlü olarak sol ve sağ bacağınızı vücudunuzla 90 derecelik açıyla kaldırın. Bu egzersiz, karın özellikle de sırt bölgesine güç veriyor.

Karın kaslarını gerin: Yere sırt üstü uzanın. Bacaklarınızı bükün, ayaklarınızı kalça genişliğinde açın. Karın kaslarınızı gerin, baş ve vücudunuzun üst kısmını yükseltin. Bu pozisyonda, sırtınızın alt kısmını zemine doğru bastırın. Omuz genişliğinde kavradığınız iple birlikte kollarınızı öne doğru uzatın. Bu pozisyonda, elinizdeki iple yarım daire çizmeye çalışın.

Kıvrılın ve rahatlayın: Egzersizin sonunda küçük bir stretching yapmaya ne dersiniz? Yere sırtüstü uzanın. Bacaklarınızı bükerek kendinize doğru çekin, bu pozisyonda 30 saniye kadar kalın. Ardından vücudunuzu serbest bırakın. Birkaç kez tekrarladığınız bu egzersizin sonunda, göbeğinizin ve sırt kaslarınızın gevşediğini göreceksiniz.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

  Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2008, 11:05 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
25emel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2007
Mesajlar: 1,447
Tesekkür: 2
233 Mesajinıza toplam 444 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
25emel is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kusursuz bir karın için

ya bacım iyi güzelde,cok saol da 44 ....... dası bunların resimi falan yokmu dusun
25emel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2008, 04:58 PM   #3 (permalink)
cicek1973
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Karın Egzersizleri

ÖNCE GÜÇLENDİRİN SONRA GÜZELLEŞTİRİN

Mükemmel bir karın bölgesine sahip olmak için öncelikle yapılması gerekenlerin başında onu harekete geçirmek geliyor.
Sistemli yapıldığında yüksek bir performans sağlayan egzersizler hem karnın çevresindeki kasları harekete geçiriyor hem de o bölgede biriken yağ fazlasını eritmeye yarıyor.
Enerji egzersizini vücudunuza en uygun esnetme egzersizi izliyor. Bu da kasların çalışmasına yardımcı olarak kan dolaşımını harekete geçiriyor. En geç iki hafta içinde de karın, bel ve kalça bölgesinde gözle görülür bir gerginlik ve zayıflık hissetmeye başlıyorsunuz.Ayrıca bu egzersizler sayesinde sırt bölgenizin de eskisinden çok daha güçlü olduğunu görüyorsunuz...

Göbeğe elveda

Karın çevresindeki kaslar soğuk kış günlerinde en rahat zamanlarını yaşarlar. Çünkü araştırmalara göre kış boyunca yaz aylarından yaklaşık üç kat daha fazla otururuz. Bu rahatlık da özellikle karın, bel ve kalça bölgesinde olumsuzluk olarak kendini gösterir. Ancak gergin ve seksi bir göbeğe sahip olmak hiç de zor değil. İşte, yolu...
Bel karnı forma sokuyor

Enerji egzersizi

Vücudunun sağ tarafına doru yere uzanın, üst bacağınızı diğerinin üzerine atın. Bu arada sağ dirseğinizden destek alın. Şimdi mümkün olduğunca kalçanızı yukarıya doğru kaldırın ve karnınızı olabildiğince gerin. Sol kolunuzla hafif bir açı oluşturarak yukarı doğru esnetin ve bıkarın. Aynı hareketi üç kez tekrarlayın. Bu arada vücut pozisyonunuzun değişmemiş olmasına dikkat edin. Daha sonra aynı hareketi diğer tarafınızla gerçekleştirin.

Esnetme streching

Dik bir şekilde oturun, sol bacağınız düz bir şekilde uzatın. Sağ bacağınızı sol bacağınızın üzerine koyun. Vücudunuzun üst kısmını biraz sağa doğru çevirin, sağ kolunuzu aşağı yukarı üç el genişliğinde vücudunuzun yanına gergin bir şekilde koyun. Sol dirseğinizi ise sağ dizinizin üzerine yerleştirin. Şimdi başınızı mümkün olduğunca sağ doğru çevirin ta ki, bel bölgenizde dolayısıyla yan karın kaslarınızda bir gerginlik hissi duyana dek. 30 ' a kadar sayın, rahatlayın. Esnetme hareketini tekrarlayın. Aynı hareketi diğer taraf için gerçekleştirin.
Kalça ve karnı güçlendiriyor

Enerji egzersizi

Sol bacağınızın üzerinde, -sağ bacağınız havada olacak şekilde geride- vücudunuz 90 derecelik bir açı oluşturacak şekilde öne doğru eğilerek durun. Kollarınızı öne doğru uzatarak birleştirin. Şimdi sol bacağınızı hafifçe bükün ve esnetin. Bu hareketi yaparken düz durmaya gayret edin. Karın, kalça ve bel kasları gergin olduğu sürece hareketi yapmanız da kolay olacaktır. Her iki bcak için de aynı hareketi 5 kez tekrarlayın.

Esnetme

Sol bacağın üzerinde durun, sağ bacağınızı 90 derecelik bir açı oluşturacak şekilde sol dizin üst kısmına yerleştirin. Sağ elinizi sağ diziniz üzerine koyun, sol elinizle ise sağ ayağınızı kavrayın. Şimdi kalçanızı öne doğru itin ve omuzlarınızı genişçe geriye çekin. 20 saniye durun. Her iki taraf için aynı hareketi 2 kez tekrarlayın.
Sırt ve karnı çalıştırıyor

Esnetme

Karnınız üzerinde yere uzanın. Kalçalarınızı yerden kaldırmadan vücudunuzun üst kısmını öne doğru itin. Bu arada kollarınız gergin bir şekilde vücudunuzu yukarıya kaldırmaya yardımı olacaktır ve çenenizi hafifçe yukarı kaldırın. Şimdi omuzlarınızı olabildiğince geriye doğru çekin ve bu arada vücudun esnekliğini hissedin. Serbest bırakın, aynı hareketi 2 kez tekrarlayın.

Enerji egzersizi

Sırtınızın üzerinde yere uzanın. Bacaklarınızı yukarıya kaldırın, ayaklarınızı birbirinin üzerinde çapraz bir şekilde birleştirin. Her iki eli mümkün olduğunca bacaklara doğru uzatın. Şimdi ellerinizi dizlerinize doğru kaydırın, omuzlarınızı yere değdirin, bırakın başınız yukarıda kalsın. 10 kez kendinizi yukarı çekin ve bırakın.

Gerginleştirme

Ayakta kollarınızı yukarı doğru kaldırarak karın kaslarınızı iyice gerginleştirin. Elinizi başınızın üzerine koyun ve kendinizi yukarı doğru çekin. Bu arada basenlerinizi öne doğru uzatın ve karın kaslarınızı gerin. Bunu günde birkaç tekrarladığınızda kaslarınız bu gerginlige alışacaktır.

  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kusursuz bir karın için

Kilo Verme ve Egzersizler Kusursuz bir karın için Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kusursuz bir karın için Yükselin: Yere uzanıp bacaklarınızı gerin. Üstteki ayağınızı, altta kalan ayağınızın önüne getirip zemine yerleştirin. Sağ dirseğinizden destek alın. Bu sırada kolunuzun alt kısmı öne doğru bakmalı. Vücudunuzun üst kısmı, kalçanızı ve bacaklarınızı vücudunuz düz bir çizgi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Egzersizler telkin cd indir izle İstanbul Egzersizler nerededir kimdir Egzersizler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Egzersizler hipnoz Egzersizler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Egzersizler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Egzersizler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.