|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz de ve Ego(Güven)Güçlendirici Forumumuzda Bulunan Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Ego Güven Güçlendirici Sanat Müziği için kişisel gelişim konusunda www comEgo Güven Güçlendirici Sanat Müziği Çok teşekkür ederim.Bu müzikle çok rahatladım.İnsanın içine huzur doluyor... izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#61 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 33 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Çok teşekkür ederim.Bu müzikle çok rahatladım.İnsanın içine huzur doluyor...
|
||||
|
|
|
| İyi ki varsın hndcr ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#62 (permalink) | ||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 15,239
1,152 Mesajinıza toplam 6,147 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her zaman içiniz huzur dolu olsun sevgiler |
||
|
|
|
| İyi ki varsın WaMPiReLLa ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 4 Kisi var: | doremifasolasi (13-03-2010), Ezeli_Nur (20-02-2010), pinnko (13-03-2010), yeni bir hayat (27-12-2009) |
|
|
#63 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
geçen hafta ara ara gittiğim terapistime gittim kendisi de bu sayfaya girmemi söyledi ego güçlendiricileri8 tane 75 dk müzikleri 1,5 haftadır dinliyorum,sıkıntıdan çatlayacam terapiye gitmeden önce bile bu kadar sıkıntım yoktuki, bende sanki ters etki yaptı 4-5 yaşımdan bu güne kadar ki yaşadığım sıkıntılar sürekli bir film şeridi gibi gözümün önünden gitmiyor ve durup durup ağlayasım geliyor nedir bu anlayıp yorumlyamadım
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın yenisukut ve iyi ki varız. Seni seviyorum özür dilerim lütfen beni affet diyen 3 Kisi var: |
|
|
#64 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() |
link ölmüş yenilemeniz mümkünmü acaba teşekkürler :) |
||
|
|
|
| İyi ki varsın sanalbaykus ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | pinnko (13-03-2010) |
|
|
#65 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() |
ben dinleyemedim biri şunu sırayla anlatabilir mi acaba
|
||
|
|
|
|
|
#66 (permalink) | ||
|
Moderator
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 11,499
2,030 Mesajinıza toplam 8,526 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sırayla derken ?Açıklarsan yardımcı olabilirz... Konu Ezeli_Nur tarafından (20-02-2010 Saat 12:37 PM ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
| İyi ki varsın Ezeli_Nur ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | pinnko (13-03-2010) |
|
|
#67 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
13 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
UZUN UZUN BİR ARADAN SONRA TEKRAR SİTEYE GELDİM DAHA AKTİF OLACAK ŞEKİLDE BAYA OLMUŞ YA GELMEYELİ ARŞİV DOSYALARIM BİLGİLERİM HEPSİ GİDİNCE TELKİN MÜZİKLERİMDE KAYBOLDU O YÜZDEN YENİDEN İNDİRMEK İSTEDİM AMA ALTERNATİF LİNKLEER ÖLMÜŞ DİREK LİNKTEDE BİR SORUN VAR HERALDE GOOGLE DİREK SİTE VİRÜSLÜ DİYE ENGELLİYOR.
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın crywolf ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | pinnko (13-03-2010) |
|
|
#68 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
10 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
linkler çalışmıyor, herkes de aynı şeyi söylüyor, bu problemi nezaman giderebilirsiniz acaba?
|
||
|
|
|
|
|
#69 (permalink) | ||||
|
Üsteğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 2,085
335 Mesajinıza toplam 1,442 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar forumda tüm telkinleri topluca indirmek için bir konu açılmış. Açılan sayfadaki son mesaja linkler eklenmiş. Kolay gelsin. Bu linkten ulaşabilirsiniz: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...burada-11.html
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 |
||||
|
|
|
| İyi ki varsın pinnko ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | doremifasolasi (13-03-2010) |
|
|
#70 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 525
125 Mesajinıza toplam 559 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
açılmıyor ki bunlar .....
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın doremifasolasi ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | pinnko (13-03-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|