![]() |
teşekkür ederim böle bi site için ama şarkıları dinleyemiyorum:) |
mrblar ego güven güçlendirici klasik müziği yani telkini indirdim we dinledim ama telkinin 2:30 uncu saniyesinde belirli bi ses duyuluyor ve arkasından gülme sesleri geliyor sanki çoğu kez tekrar tekrar dinledim ve insanı ürkütüyor açıkçası gülmeye benzer sesleri duymak, insanla dalgamı geçiliyor acaba die de düşündürmüyor deil yani,bu sesleri ayıran yazılımlar mevcutmuş araştırmasını yapıyorum biyerden temin edip bu sesleri ayırmayı düşünüyorum yada sizlerde mewcutsa niçin telkinlerin yanında onlarıda veripte insanların şüphe etmeden dinlemesini sağlamıyorsunuz ?? |
merhabalar pischom son ses dinliyorum şimdi ben atakan beyin telkinlerinden başka bişiy duyamıyorum. |
ego ve sucluluk telkini arkdslarr bu telkinlerde sadece müzik mi varr bi türlüü inidiremdimağla2linkler calısmıyoo sadanimyardımcı olurmusunuz....ç. |
merhaba RapidShare: Easy Filehosting linke tıklayın, free user e basın, sayma işlemi bitince çıkan download yazısına tıklayın indirme işlemi başlayacak. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri linkleri incelemenizi öneririm. bir çok sorularınızın cevabını bulacaksınız. keyifli dinlemeler Alıntı:
|
arkadaşlar işinize yarayacağını düşünerek bütün telkin müziklerini indirip upload yaptım ve hepsini gruplayarak tek sayfada verdim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html saygılar |
sadece su sesi geliyo normalmi |
Alıntı:
Doğa versiyonlarında su sesi mevcut..Diğer telkinlerde de telkinler duyulmuyor.Sadece müzik sesi duyuluyor.. Aşağıdaki konuları ve rehber bölümünü inceleyiniz.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html Sevgiler..actionsmile |
Teşekkürler deneyeceğim...idea3 |
ego güven güçlendirici klasik müzik alternatif linki ilk sayfaya eklenmiştir actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik telkinler bi yana sadece bu müzikleri dinlesek bile bi nevi üstümüzde pozitif enerji yapmazmı? insana huzur veriyor ney'in bir kere sağlığa müthiş yararları var |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhabalar .. müziğin iyileştirici gücü elbette yadsınamaz.. eski kabilelerden yeni kültürlere kadar pek çok alanda müziğin şifalandırıcı gücü kullanılmıştır.. kullanılmayada devam etmektedir.. müzik bir bütünün sadece bir parçasıdır.. telkinler hazırlanırken müzik seçimlerinde de bu sebeple mümkün olduğunca hassas davranılmıştır.. burada aslolan ise müziklerden ziyade telkinler ile yaşamımızı yönlendiren bilinçaltımıza doğru mesajları vermektir.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik arkadaşlar bunda sadece müzik war ses yok |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhaba emree20 hoşgeldin yanımıza.. Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Nasıl Dinleyebilirim - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri vaktin olduğunda yukarıdaki linkleri incelemeni öneririm. sevgiler actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik arkadaşlar şu telkinlerden bahsediyosunuzda ben sadece kuş ve su sesi olanı dinledim hangileri bu klasik müzik olanla r nasıl dinleyeceğiz yardım edinde bizde faydalanalım.....TEŞEKKÜRLER |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ya ben her gün klasik müzik versiyonu dinliyorum da sürekli dinlemenin sakıcası var mı? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik nereden indiriyorum arkadaşlar göremedim |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ya biliyorum saçma bir soru olacak ama eminmisiniz bunların içinde sözler olduğundan.. hiç duymuyor olmam normalmi?? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Alıntı:
müzik zevkimize uygun olan herhangi versiyonu seçip dinleyebiliriz. hiç bir sakıncası yoktur. Alıntı:
istediğiniz telkinin istediğiniz versiyonunu indirip dinleyebilirsiniz. Alıntı:
Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Alıntı:
her telkin başlığının altında klasik müzik versiyonunu da bulabilirsiniz. actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ben klasik müzikle bi açılış yaptım şu anda da dinliyorum. ritim yükselince sanki bende yükseliyorum:) su sesi gündüz ii gelmedi ama gece acık bırakıp uyle uyuyacam.. mp3 ü tabii:P |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Malesef hala mp3leri yükleyebilmiş değilim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ adresine giriyorum. sonra "ego(Güven) güçlendiriciyi tıklıyorum. sonra mouse'u listeden 3.sünün üzerine getirince (klasik müzik seçeneği burada çünkü) bir bilgi notu çıkıyor ve sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyor, ama malesef uyguladığımda html formatlı kayıt yapıyor. anlamadım bir türlü. yani elde var koca bir "0". yardımlarınızı bekliyorum. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhaba umutburda alternatif linkten de indirebilirsiniz. Web Hosting - Dedicated Server linke tıklayın, geri sayma işlemi bitince DOWNLOAD demeniz yeterli. sevgiler actionsmile |
tekrar teşekkürler. huzurlu kal. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Merhabalar arkadaşlar ben de dün başladım "ego güven güçlendirici klasik" telkinini dinlemeye ... Birşeyi merak ediyorum şu anda dinlediğim telkinin "ego güven güçlendirici klasik" ingilizce olma ihtimali var mı ? Çünkü konuşma seslerini bazen duyabiliyorum ama hangi dil olduğunu anlayamıyorum .... Boşu boşuna ingilizce dinlemeyimde. Zihin telkinleri algılamanın yanında birde ingilizce çeviri yapmak zorunda kalmasın )) cevaplarsanız sevinirim ) |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik telkinler Türkçe'dir sevgili ısteoylebirsey rahatlıkla dinleyebilirsiniz. actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik çok teşekkürler ama müzik duyuyorum bana da insan sesi gelmedi |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik y789ben sitede yeniyim inş.faydasını görürüm tşkediyorum şimdidennnn ve müzikleri dinlemek hoşuma gidiyr heyecanlanıyorum içimden bir şeyler yapmak geliyormusic45 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik ya bu telkinler gercekten ise yariyormu? bugun bes tanesini indirdim bi deniycem bakalim |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik klasik muzik versiyonuda guzelsmil56 |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik emeğe saygı..teşekkürler |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik klasik müzik çok hoşuma gitti üye olundugunda gelen linkte dosya bozuk dedi ama sitede verilen bilgiyle indirdigimde gayet rahat indirdim.şimdide şuçluluk duygusu sanat mp3 dinliyorum çokk teşekkür edrimm işallah bana da yardımcı olurr..öss'ye çalıoşmada çokk işime yarayacakkk... blissy956k |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bana da insan sesi gelmiyor ama bu sefer cok kolay indirdim. Her zaman cok zorlaniyordum tesekkurler. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Bu siteye yeni üye oldum ve telkinli müzikler ilgimi çekti ancak indiremiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. |
Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Telkinleri ilgili her konunun ilk mesajında bulabilirsiniz.. Alternatif linkler de aynı mesajın içersinde yer alıyor..Ve şu an da aktif durumdalar..actionsmile |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik Hoşbulduk.İlginiz için teşekkürler.Telkinlerin nerde olduğunu biliyorum alternatif linki de kullanmaya çalıştım ama olmuyo biri msnimi eklese bana bu telkinleri atsa gerçekten benim için çok iyi olucak.Lütfen yardım edin. |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bu klasik müziğin adı ne ? yani mesela ben bu müziği dinlemek istesem nette ne diye aratmam lazım... |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik evt. bu klasik müziğin adı ne ? |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bu mp3 1 dk. 50 sn. mi? yoksa ben yanlış birşeymi indirdim |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik bende yeni üyeyim benim indirdiğim linkte sadece doğa ve kuş sesleri var ,herkes klasik müzikten bahsediyor,bi yanlışlık yok dimi |
Cevap: Ego Güven Güçlendirici Klasik Müzik merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.site bende çok merak uyandırdı. keşfetmeye çalışıyorum. üyeliğimi tamamladım mp3leri indirebiliyorum fakat bunları nasıl kullanacağıma dair hiçbir bilgi bulamıyorum.mailime de gelmedi.sadece dinleyecek miyim ne yapacağım hiç birşey anlayamadım.lütfen yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 AM. |