Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ego(Güven)Güçlendirici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/)
-   -   Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/egoguvenguclendirici/1158-ego-guclendirici-telkin-icerigisadece-metin-vardir.html)

suzi 10-06-2009 04:34 PM

Cevap: Ego Güçlendirici Telkin İçeriği(Sadece metin vardır)

süper bir site atakan bey teşekkürler

artun96 12-06-2009 07:26 PM

bu konulala yaklaşık 6 yıldır ilgileniyorum.Son zamanlarda kuantum düşünce ilgimi çekiyor. ve uyguluyorum.

yellow 12-07-2009 01:11 PM

slmlar;
sizteyi dikkatli biçimde uzunca inceledm.fakat ben sizin sölediğinizin aksine ilk önce ertleme hissini önlemek adına erteleme telkinini dinlemeye başladım 2 gündür dinliyorum..biraz başım ağrıyor ve de gözlermde derin bir ağırlık var..snrm bu yan etkiler..susama hisside çok kuvvetli..ego güçlendiri kendine güven telkinlerinn içeriklerini çok beğendm ama hızlıca sınava hazırlanmam şart ve ben bunu sürekli erteleyenlerdenm:) bu telkine daha fazla ihtiyacm oldunu düşündm umrm sıralama farkı etkiyi azaltmıyordur? ne dersiniz?

asliim 06-10-2009 11:05 PM

herkese selam .ben de yeni üyelerdenim.benim merak ettiğim bu telkinler ingilizce mi türkçe mi.çünkü telkinler bildiğimiz bir dilde olunca işe yarıyor diye okumuştum.teşekkürler.

commonbabyss 09-10-2009 10:50 PM

yav ne biçim adamlarsınız adam iyiliğimiz için herşeyi yapıyo siz saçma sapan abidik kubidik cevaplar yazıyosunuz

hayatimdegisti 09-10-2009 11:57 PM

Burada iyiliğiniz için her şeyi yapan adam ben oluyorum sanırım.Öncelikle benimle ilgili düşünceniz için teşekkür ediyorum.y789

Bu konu başlığında bana karşı yazılmış herhangi bir cümle görmedim herkes saygı çerçevesinde olduğu sürece fikrini belirtmekte serbesttir.Forumun amacı da bu zaten.Öyle olmasaydı forum yapmazdık sadece yorumlardan oluşan bir portal kurardık.actionsmile

dodotanya 10-10-2009 01:13 PM

Alıntı:

sonye Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465475)
Bilinçaltı cümleleri ve sözcükleri olumlu ya da olumsuz olarak değerlendirmez.Ne veriyorsan onu harfi harfine alır.Telkinlerde olumsuz cümleler var.Artık külo almayacaksın ve ya artık suçluluk duymayacaksın gibi cümleler olumsuzdur ve yarardan çok zarar verir.

the secret kitabında,bilinçaltıyla ilgili kitaplarda ve kuantum düşünme yöneminde hep aynı şey söyleniyor...bilinç altı olumlu olumsuz ayırt etmez o yüzden olumsuz birşey söylediğimizde mesela şunu yapmıyacağım gibi o zaman bilinç altı yapmalıyım olarak algılayıp daha fazla yapıyor...diyete başlayan insanın normalde bu kadar acıkmam diyete başladım daha fazla acıkıp yemek yer oldum demeleri tesadüf değil burda haklılık payı var arkadaşımızın....

hayatimdegisti 10-10-2009 02:00 PM

Bu soruya daha önce yanıt vermiştim bir çok kez.Tekrar edeyim.

Aslında söylediğiniz doğru ancak olumlama metinleri için doğru.
Olumlama metinleri kısa cümlelerden oluşur.
Ben mutluyum iyiyim iyi hissediyorum gibi metinler olumlamadır.
Bizim suçluluk ve ego da kullandığımız metinler ise olumlama değildir.Uzun paragraflardan oluşur.Bu tür çalışmalarda genel anlam önemlidir.

OnLyx4Fun 15-10-2009 08:58 PM

yhafffs ben ego-toplum karsısında konusma - kendine guven-sosyallik arttırıcı felan hepsini indirdim 2 haftadır gunde 8-9 saat ard arda dinliorum ama bi yararını goremedim :I gunde biriyle muhabbet etme dakikam 15 dakka felan. kendi sesimi bile unuttugum olu. ve baska bişey daha ama onu solemiim ozel haytla ilgili ama r asamasına kadar geldik. :) bana gorede bi telkinin varmı :D

OPERACI 30-10-2009 10:30 AM

merhebalar, ben yeni üye oldum.fakat mp3 leri ne zaman nasıl bir şekilde dinlersem etkisini görürüm?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:52 PM.